Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 04, 10:36)
jėtau Pempe šitokią tau tolybę ir varysi, ką ten pametei? man kaiminystėj ir tai tiiiiingiu  biggrin.gif dukra ten žada varyt pas draugę ir į šventę. Nu aš tai tingiu, kad ten nieko labai ypatingo lyg ir nebus....

Ausiu juostą, meras pakvietė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 04, 12:25)
Ausiu juostą, meras pakvietė biggrin.gif

tu matai. jei asmeniškai pakvietė tai reik varyt tikrai biggrin.gif biggrin.gif

Sunfl. o kaip tavo mašiniukas rieda? pagastroliuoji viena (na su mažąja kompanija) kiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 04, 11:14)

Cartman, suintrigavai- ką tokio egzotiško labai ilgai gamini biggrin.gif ?

Plėšomą kiaulieną (turbūt taip vadinas lietuviškai) kepu apie 8-10 valandų, kai naminę darau.
Burgerius gaminu irgi nuo pat bandelės, tai užtrunka.
Neatsimenu ką aš dar gaminu. Galima visad bloge mano pasižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti

tu matai. jei asmeniškai pakvietė tai reik varyt tikrai biggrin.gifbiggrin.gif

Sunfl. o kaip tavo mašiniukas rieda? pagastroliuoji viena (na su mažąja kompanija) kiek? smile.gif

Tik pas tevus vaziuoju ir tai su vyru.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 04, 11:38)
tu matai. jei asmeniškai pakvietė tai reik varyt tikrai  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai asmeniškai, bet tada dar akis varčiau, ir negalvojau, kad žodžiai taps kūnu laugh.gif
Atsakyti

sveikos!

pasirodau kaip jaunas menulis... bet nesiteisinsiu. ner kada kartais, kartais noro, pamirstu. darbe paskutines savaites nebuvo kada ne pasijungt. durnynas kazkoks visiems galvose. nezinau kada praeis. nors gera matyti darbo rezultatus or oficialias padekas uz pagalba, bet tuo metu tai norisi kai kurias sumuryti i siena uz bukuma ir ziopluma. 

dar sunku patiket kad jau rugpjutis prasidejo. labai sunku. kai pasibaigs rugsejis,jau galesim skaiciuot dienas iki kaledu ir akys prades matyti kaledinius papuosimus. baisu :( per greitai leka laikas. 

ziuriu apie balandelius cia gerai diskutavot. patinka man jie, bet nedarau daznai.. reiktu kada. cepelinu tai nedarau, nesigauna, pasileidzia, na bulves kitokios, nerandu su kuruom tiktu gerai. per daug krakmolo nesinori deti tai ir s gaunas. 

o balandeliai tai ir man greit pasidaro, tik kai mama pasake, kad kopusta apdorot mikrobangej galima,tai nebeverdu daugiau niekada. ispjauni ta kota, i inda ir ant karsciausio i mikrobange, 10-15 min priklausomai nuo kopusto dydzio, nusiima lapai geriausiai, minksti. ryziu ir neverdu, susimaisau su mesa. ir nekepinu, man nepatinka. bet grietines trosinant tai visada. 

o kotletu su batonu tai visai nemegstu, ypac dar jei kokie gabalai jaucias. fe fe. dziuveseliai is bedos, bet del minkstumo pilu gazuoto vandens arba ciut pieno. bet geriausiai pakepinu svoguna labai smulkiai pjaustyta, atvesinu ir i farsa su kiausu ir prieskoniais, ir tada mesa buna sultinga ir minksta, nereikia nieko, darau tik is jautienos.ir jokiu ten miltu voliojimo ar dziuvesiu. 

o siaip gamint ziauriai nebenoriu, nieko naujo nebandau, nu kazkaip ner upo, savaitgaliais daugiau laiko,bet tai jei ienam kur ar ka, ir vel ner kada. nu gaminu, bet nebeeksperimentuoju tiek. 

kiek knygu zurnalu yra, tai nzn kur viska reiks det. nu tegu stovi.

kolje tikrai kad sodai pigus, na ta ka paminejai. noreciau mazo lopinelio salia namu. bet cia aplink tai tik pasvajot. o namo pirkt neieskom, tai kazi ar kada ir turesiu.. 

Atsakyti

Grange,tai va namo nerandam.  Kitų neperkam,sakau sodą nors perkam. 

Atsakyti
Sunfl. O kodel nevažinėji su mašina viena ? Gi tokia laisvė....man kai paima mašiną - va kaip šiandie pvz tai toks siutas suima....atrodo kaip įkalinta būčiau. O juk dar mieste gyvenu.. .

Kolje tai perkat sodą ? Jau sveikinti ?☺

Grange kaip jums reikalai su savais namsis ?
Atsakyti

Sunfl. O kodel nevažinėji su mašina viena ? Gi tokia laisvė....man kai paima mašiną - va kaip šiandie pvz tai toks siutas suima....atrodo kaip įkalinta būčiau. O juk dar mieste gyvenu.. .

Kolje tai perkat sodą ? Jau sveikinti ?☺

Grange kaip jums reikalai su savais namsis ?

Tiesiog nedristu dar viena sest uz vairo. Mazai istikruju kad ir su savo masina vairuoju. Na nenoriu plestis....

Atsakyti
vakaras

vakare

prie

namo

prisėlino

medžiai

ir

pažvelgė

pro

langus

Algimantas Lyva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 rugpjūčio 2017 - 22:03
Labas rytas.

Pempe negražu žiūrėti pro svetimus langus paslapčia ☺

Sunfl. Tau praktikos manau trūksta ir tiek. Pradėk važinėti ir įprasi.

Ko darat ? ☺
Atsakyti

Labas rytas.

Pempe negražu žiūrėti pro svetimus langus paslapčia ☺

Sunfl. Tau praktikos manau trūksta ir tiek. Pradėk važinėti ir įprasi.

Ko darat ? ☺

Pusryciaujam :) 

aha turiu ir as drauge, turi teises, bet bijo vazinet. Na jos situacija aisku kitokia, nes cia UK kita puse reik vaziuot, bet jau masina nupirko jai vyras, vazineja pora menesiu su juo, bet viena bijo, nors net automatas ten, tai man atrodo baika isvis... tik ji pati pasake - nu ziopla as tai ka. Tai man keista, bet zinau kad yra zmoniu tokiu kur nu nera to vairavimo cinkelio. Pvz as tai sedau ir iskart vaziavau, niekas manes net nemokino cia UK vaziuot, tiesiog maciau kaip kiti vaziuoja ir viskas. Bet is kitos puses, jei nepasitiki savim, geriau ir nevaziuof vienai, o ypac su vaiku, maza kas...

o kitas dalykas dar yra - nenoras. Jei zmogus nenori tai jam ir nieko nesigaus. Tai tiek sia tema :) 

Atsakyti