Aš tai irgi baisiai nemėgstu tų suvenyrų, rėmeslių ir pan. Tokių dalykų namų ekspozicijoj nelaikau, nugrūdi kažkur ir tiek. Ir paskui kraustantis vis neapsisprendi, jau mest ar dar reiktų palaikyt
Man patinka visokie suvenyrai, senienos, bet tik pažiūrėti, laikyti neturiu kur, o ir dulkes kaupia, niekas nevalo ir taip.
Man labiau Loccitane produkcija patinka.
O pas mus tai ryte -18 buvo, kokios dar snieguolės, nebent pačios kaip snieguolės, apšerkšnyję

vat kai kas is Locc irgi nieko, bet man kvapas biski nervina, tai ir nebeperku.
man suvenyrai tai ir grazu paziuret, kelis turiu, kur ypatinga reiksme, tai laikysiu, nu kazkaip...
del remeliu tai noriu kazko tokio
https://www.aliexpre...2790815414.html
kai buna kokia fraze viena ar kita reiksme turinti ireminta. tik ne svetainej kabinciau, bet jauciu koridoriuj, galvoj vizija yra bet va kaip ja ispildyt.
bet sito tai noriu,reiks tik kokiu graziu remeliu rast. visai tuscios sienos man ne.
turiu dar viena tapyta is maniskio giminaites, atsidekodama padare, reiks ir ta kazkaip ikomponuot, na bet pas mus afro stilius tiks

SUN, tu lakuoji nagus kates akiu efektu?

ziuriu ir negaliu atsiziuret savo nagais, va pasigirsiu

Cartman tu viską lt žinai, parekomenduok ką nors išvykai na kokiai lankytinai vietai kad dar but be aplankymo ir pasivaikščiojimo gražia vietove kokia edukacine programa , kaip pvz šakočio kepimas (buvom) ar kokie amatai grupelei žmonių , ar bent skaniai pavalgyt

iš Ikonos autografą gavai?

Sunfl kaip tavo sveikata? nesusirgai rimčiau ?
Ne. Tik viena diena kazkas uzplauke buvo

Grange turiu ta magneta kates akim daryti, bet esu darius tik du kartus.
Siaip pagrinde man tas lakavimas kaip ir hobis. Saviem tik

Ech nesupratot esmės
Cartman tu viską lt žinai, parekomenduok ką nors išvykai na kokiai lankytinai vietai kad dar but be aplankymo ir pasivaikščiojimo gražia vietove kokia edukacine programa , kaip pvz šakočio kepimas (buvom) ar kokie amatai grupelei žmonių , ar bent skaniai pavalgytDruskininkuose ir Anykščiuose jau buvę...
Vžiuok pas Avonukę, pakruojo dvare ten būna teatralizuota programa. Aš nebuvau, bet tėvus ten siunčiau, tai jiem labai patiko
Tų pačių organizuojama dar būna teatralizuota vakarienė Norviliškių pily (pakeliui aplankyt Paulavos respubliką, etnografines gyvenvietes, esančias tam lietuvos "apendikse".
Ne visai edukacija, bet keliaujant po Žemaitijos regioną Plokštinės raketinė bazė yra labai įspūdinga vieta (ten patenkama tikmsu ekskursija, žiemą berods reikia tartis išanksto). Platelių dvaras turi berods ir etnografinių visokių edukacijų. Aplink dar galima lankyt Telšius, Varnius, pavalgyt galima net iki legenddinės Pakalnutės nusibogint Salantose.
Dar viena žiauriai gerą įspūdį palikus vieta Ignalinos AE (jei į vidų neini, tik viską papasakoja, parodo filmukus ir vaizdo kamerų įrašus iš ten, kainuot nekainuoja, tik reikia su jų komunikacijos skyrium susitart iš anksto). O Ignalinos rajone ir šiaip gražių vietų yra.

Siaip pagrinde man tas lakavimas kaip ir hobis. Saviem tik

supratau

supratau

Nu anksciau gal ir nieko buvo tie atvirukai. Tikrai saugojau, bet kai krausciaus puse issimete. O ir laikyt nelabai kur yra dabar

kaip fainai!! kazkada vaikams paskaityt bus labai smagu..
Pirkau niekorimto puodelių(buvo su nuolaida). Gėriau vandenį iš buteliuko

O atvirukų- aišku

iš Ikonos autografą gavai?

Sunfl kaip tavo sveikata? nesusirgai rimčiau ?
Oi, mačiau daug- Mažylį, Bumblauską, Ibelhauptaitę, Narmontaitę, Ivanauską, Kilčiauskienę, Jovaišą(gavau autografą

Ikonos nemačiau ir man tikrai ne ikona

kaip gražu

O dėl atvirukų vieną dieną gali pasidaryti gaila, nes mintys apie tokius dalykus keičiasi.