Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas 4u.gif

Vakar vakare dar teko laimė pabūti su susitikime su poete Teišerskyte ir pažiūrėti aktorinio studentų spektaklį. Abu dalykai labai patiko, juo labiau, kad tai vyko visiškame užkampyje. O išėjus pasitiko stebuklingas sniegas, nepamenu, kada tokį mačiau - snigo gausiai, bet sniegas lengvutėlis, purus, jo daug, treniant koja į žemę išsisklaido, kaip banga. Mašinos buvo apsnigtos, o kai atsivalę pradėjom važiuoti, tai buvo kaip pasakoje,vos ėjo važiuoti, nes matėsi tik krentantis sniegas sniegas sniegas.
Šiandien gražu wub.gif
Atsakyti
Na ir brunette.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 24, 18:16)

Krepšį neriu 😰
Labas
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 24, 18:16)

Nerūkyk victory.gif
Atsakyti
Cha tongue.gif . Prirūkiau pilną virtuvę- kepiau bulvinius blynus biggrin.gif
Atsakyti

Nu ir...☺

kuu šventą dieną ?

nesugalvoju ko valgyt gamint. Saulė spygina. Dulkes su pirštu rodo. Tai užuolaidas užtraukiau. Gi begėdė kokia... nieks sekmadieniais dulkių nevalo...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 25, 11:41)
<p>Nu ir...☺</p><p>kuu šventą dieną ?</p><p>nesugalvoju ko valgyt gamint. Saulė spygina. Dulkes su pirštu rodo. Tai užuolaidas užtraukiau. Gi begėdė kokia... nieks sekmadieniais dulkių nevalo...</p>

pas mane ir... bet jau aisku nevalysiu, dar nepasveikau.
valgyt nezinau, sriubos vistienos su krutinele viriau vakar,tai eisim dabar. o daugiau nezinau, tingiu ir nenoriu. tai gal siaip ko uzkasim, sumustinis galiausiai bus arba b ko parnes...

Atsakyti
Tyngiu,ka daugiau biggrin.gif Sekmadienis.
Mazis miega,dukros,viena siuva,kita zaidzia,vyras vonioj mirksta smile.gif Reiktu pietus eit daryt,bet...

Atsakyti
Labas. O as tvarkiaus tongue.gif Dulkes valiau, lyginau, siurbiau ir t.t.t.Neziuriu as tu dienu, reik ir darau ax.gif
Atsakyti

aš ledus valgau.

Reikia vištą užsimarinuot. Vakarienei tikka masala.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 25, 15:49)
Labas. O as tvarkiaus tongue.gif Dulkes valiau, lyginau, siurbiau ir t.t.t.Neziuriu as tu dienu, reik ir darau  ax.gif

Mano kolegė mirksiukas.gif tik lyginimas dar laukia ir pietums-vakarienei lašiša marinuojas,

Gražu lauke tik šalta truputi pasivaikščiojom su šunimis, rankos išalo

Man tai saulė langus parodė, bet aš kantri, Beto ir kaip juos nuvalyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 vasario 2018 - 16:42
QUOTE(grange @ 2018 02 25, 14:47)
pas mane ir... bet jau aisku nevalysiu, dar nepasveikau.
valgyt nezinau, sriubos vistienos su krutinele viriau vakar,tai eisim dabar. o daugiau nezinau, tingiu ir nenoriu. tai gal siaip ko uzkasim, sumustinis galiausiai bus arba b ko parnes...

Kad krūtinėlė tokia sausa, kokia gali būti sriuba hmm.gif ? Su kuo riebini?

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 25, 16:40)
Mano kolegė mirksiukas.gif  tik lyginimas dar laukia  ir pietums-vakarienei lašiša marinuojas,

Gražu lauke tik šalta truputi pasivaikščiojom su šunimis,  rankos išalo

Man tai saulė langus parodė,  bet aš kantri, Beto ir kaip juos nuvalyti

Aš lauko nei mėgstu,nei noriu, bet šiandien šalčių proga pusantros valandos su vaikais lauke prabuvau biggrin.gif . Dabar nelabai jauku, šaltukas šiek tiek krečia, kojos užledėjo, ar nereikės kraujo judėjimą suaktyvinti taurele brendžio ax.gif . Mmmmmm , kaip skanu, jau dabar įsivaizduoju wub.gif . Bet tingiu pajudėti biggrin.gif
Atsakyti