Nėra kad daug, bet tokia juosta per visą dantį, kažkaip be ryšio. Ir dar liežuvį šiek tiek braižo, kaip nervina.
mažiukas
</p>
Man atrodo, kad dovanos tiesiog puikios
taip nebūna
tunas, salierų stiebai, raudonas svogūnas, truputis garstyčių. Dėl balasto galima truputį pekino kopūsto.
Viriau bulvių su kefyru, bet kotais nesotu, tai dabar sumuštinių naktipiečius valgau duona, medus, suris ir arbata
tau naktipiečiai, o man vakarienė tokiu, net vėlesniu laiku. Ką tik baigiau valgyt lašišų kotletus su rudais ryžiais
oho, kaip tu tą tešlą valgai
aš irgi niekad blynų tešlos nebandžiau ![]()
Pikkolo kai gydai ta isberima nuo mandarino?
Kur labai išberta ir niešti tai tepaliuku elocom (bet jis receptinis, mama davė, ji odos gydytoja) tepu, ir duodu vaistų nuo alergijos. Šiandien maždaug per 2 val jau nuslūgo tas tinimas.
Galvoju kad vasarą reiks imt siuntimą pas alergologą. Gal kokį testą padarys?
Maniskei siandien pabere rankas
Labas rytas, mielosios
Aš tik dabar su kava .
Mes jau parduotuvej buvom. Dabar vyras iesko skelbimo, vaziuosim auto apziuret, gal pirksim
Sveikos
Mano darbuke žmonės kalnus giedojo už savo mirusius gavėnios proga. Man taip gražu, kad dar išlaiko tradicijas. Mano kaime prieš gal 10 metų dar giedodavo, o paskui pagrindiniai "pravadninkai" išmirė, ir viskas
Mano darbuke žmonės kalnus giedojo už savo mirusius gavėnios proga. Man taip gražu, kad dar išlaiko tradicijas. Mano kaime prieš gal 10 metų dar giedodavo, o paskui pagrindiniai "pravadninkai" išmirė, ir viskas
Girdėjus, kad žemaičiai gieda, net neįsivaizduoju kas tas yra...mūsų kraštuose tik rožančių gieda per ketvirtines, metines
Sveikos
Gavau kaziuko lauktuvių...šimtalapio ir kazinkoki riestainį, pernai metais keptą geriausiu atveju
Sveikos
Gavau kaziuko lauktuvių...šimtalapio ir kazinkoki riestainį, pernai metais keptą geriausiu atveju
Nenusilaužk dantų, kaip aš
Sveikos.dantų laužytojos 😅😅 aš irgi mėgstu duoną pasidžiovint ir beje kaskartą valgydama-grauždama galvoju ar kokį kartą nenusilaušiu dantų..... Gėriau vyno taurę. Skauda galvą. Pempe o kaip darbe pas jus giedot gali. Tu kokioj religinėj įstaigoj dirbi ? Nesu girdėjus net apie tuos kalnus. Aš šiandie su vaiku kryžių kelius ėjau - gal gai tas pats ? Pasirodo reikia vaikui 3 parašų už juos...tai ėjom abu. Babutės gieda o man juokas kad ėmė. Kryžiaus nešėjas vis žiovavo...viena senutė su lazda vis įtartinai į mus atsisukdavo nužiūrėt...sakau su lazda dar gausim 😅😅 bet taip juokas ėmė kvailas kad aš tokiose ceremonijose dalyvauju 😆😆😆
Atsimenu iš vaikystės, į visokias giminės metines nuvažiavus Kelmės rajone tuos kalnus giedodavo. O siaubeli, žiema, bažnyčia šalta ir dar tie kalnai gerą pusvalandį, kur dar klaupt-stot,o tik po to mišios. Neturiu gerų atsiminimų apie juos.
Ir jo ten kaip kryžiaus kelias, tik eit nereikdavo kaip procesijoj.
Buvom palankynose. Su dovana visai pataikėm, nes, pasirodo, pirmos knygos vaikiškos jiem čia.
Dabar eurovizijos pusfinalį pažiūrėjom su alučiu