Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine

a098e91d7e2b8f126b84b56ffb67059a509.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 04 kovo 2018 - 19:39

Ačiū brangiosios už sveikinimus. Tik tulpių nebeneškit nes jų tiiiiek gavau kad soti būsiu iki kito gimtadienio. Mano gimtadienis visada žydi tulpėmis. Kaip faina - mano gimtad  būna  pati ta tulpių pradžia...toks ženklas kad tikras pavasaris jau nebe už kalnų....

švenčiau visą dieną. Nuo 11.30 ☺☺ iki 19 val. Gavau dovanų kaktusyną, el. virdulį ir pinigų.

pavargau ir aš ir katė 😅😅😅 vyras nusigėręs miega. Namai apšniaukšti. Maisto liko bile kiek. Rysim vyniotinius 3 dienas ir šunims liks ,  o mišraines ryt krėsiu lauk....

tai va tokia mano nūūūdiena. Ryt vėl gausiu įtariu tulpių darbe ☺😊 dėmesio ir torto. Ir lafaaa - bus gimkė atvargta.

Pempe sveikinimai ir tau tavo uošvienės gimtadienio proga.

o šiaip mes žuvys ☺ slidžios tylios ir proti gos. Aš netyli. Dėl proto nieko nesakau ☺☺☺

Atsakyti

Pala, ketvirtadienį vėl tulpės :D

Man šeštadienį balius. Nežinau ką rengtis reiks.

Atsakyti

Ai neatsakiau Pempei dėl kryžiaus kelių tų. Kodėl viskas juokingai atrodė. Pati mintis man nejuokinga - aš iš katalikiškos šeimos , mano net teta vienuolė ta kur šalia gyvena ir kasdien bendraujam - tikrai artimas šeimos narys. Man tik konkretus "ėjimas" buvo toks juokingas. Gal 5 bobutės. Senukas kryžių laikantis ir mes su sūnum. Senukas akus išpūtęs vis į mane žiūrėjo - kodėl nežinau...gal patikau ☺ gal kaip apsipažino...gal dar kas. Tik jei ir norėtum melstis nepavyktų kai jauti tą žvilgsnį. poto jis ėmė žiovauti non stop. Babutės klupt.senukas nusižioooovauja plačia burna vos ne su garsu....☺😊 viena bobutė su lazda vis buvus nebuvus atsisuka į mus ir žiūri įtartinai. ir taip pusė to ėjimo. Kol daėjo kad sūnus prieina greičiausiai per arti jos - sukėlėm gal įtarimą kad neapvogtume ar ką 😅😅 sūnus nesupranta kodėl klupt syot klupt stot ir vėl klupt stot ... vž man tai juokingai visas tas procesas susirodė ☺

Atsakyti
Labas rytas. Gero pirmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal stiliovų kelnių kam? :D https://www.stradiva...Id=100&style=15

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 05, 09:13)
<p>Gal stiliovų kelnių kam? biggrin.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.stradivarius.com/lt/moterims/drabu%C5%BEiai/collection/keln%C4%97s/harem-trousers-with-side-stripes-c1020047050p300576516.html?colorId=100&style=15'>https://www.stradivarius.com/lt/moterims/drabu%C5%BEiai/collection/keln%C4%97s/harem-trousers-with-side-stripes-c1020047050p300576516.html?colorId=100&style=15</a>
</p>

gražios bigsmile.gif
man į kiemą pats tas būtų, ale kaip kasdienai gerai ir už 6 eur iš turgelio biggrin.gif

Sveikos

ar pirkai ?
Atsakyti

Labas visoms :) Kaip gyvenat? Senaičia buvau užsukus :) 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 04, 18:59)
Gavau dovanų kaktusyną, el. virdulį ir pinigų.

Sveikinu ir cia!
kas cia per kaktusynas? parodyk smile.gif
o siaip dovanos fainos, naudingos.
maniskis siemet (kaip ir daznai biggrin.gif )tingi galvot, tai jis man pinigais. na ir gelyciu. nu sakiau nereikia, nes nu man tai juokingai, vistiek is vieno biudzeto biggrin.gif bet sake nepirkt nieko namams ar dar kam, o tik sau.. kam gal taip pagailiu. tai nzn kad nieko nereik atrodo. nu reik, liemenuku noriu nauju biggrin.gif tai gal eisiu ieskot.

QUOTE(Cartman @ 2018 03 04, 19:02)
<p>Pala, ketvirtadienį vėl tulpės biggrin.gif
</p><p></p><p>Man šeštadienį balius. Nežinau ką rengtis reiks.
</p>

norejau sakyt kodel biggrin.gif prisiminiau..
balius koks, gimtadienis ar kas?
nu jau rasi kazka, nebent ten super duper koks fancy

kas cia apie zuvis ka rase, zuvys geros biggrin.gif pacios geriausios biggrin.gif
jei rimtai, nelabai as tikiu kad ten horoskopas kazka itakoja.. nu gal.

nu pas mus gal jau baiges ziema.. penktadieni parode nasrus, tiek prisnigo, ledas ant masinu buvo, buvo pavojinga. -10 Belgijai jau daug blink.gif sestadieni dar laikes, o sekmadieni jau +13 biggrin.gif dabar ir saulute sviecia,tai gal jau viskas. jau norisi pavasario, gelyciu, silumos...

Atsakyti
Labas 4u.gif

Gerai , Grange, nors prisiminei, kaip normali žiema atrodo biggrin.gif .
Ir - 10, tai jokie čia ne nasrai biggrin.gif .

Kai pas mus vietoj minus virš 20 pasidarė penktadienį ar tai ne -15, tai jau buvo visiškai šilta, be kapišono ir pirštinių ėjau sau tokiam atšilime biggrin.gif . Dukra ir vyras vakare tą patį pasakojo biggrin.gif

O dabar man jau gaila, maniškis sakė, kad jau ar ne nuo trečiadienio pradės lyti blink.gif blink.gif blink.gif . Tikiuosi, kad jis nusišnekėjo.
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2018 03 05, 09:13)
<p>Gal stiliovų kelnių kam? biggrin.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.stradivarius.com/lt/moterims/drabu%C5%BEiai/collection/keln%C4%97s/harem-trousers-with-side-stripes-c1020047050p300576516.html?colorId=100&style=15'>https://www.stradivarius.com/lt/moterims/drabu%C5%BEiai/collection/keln%C4%97s/harem-trousers-with-side-stripes-c1020047050p300576516.html?colorId=100&style=15</a>
</p>

Su aukštakulniais ir treniginėm biggrin.gif . Ar baisiau gali būti rolleyes.gif ?
Atsakyti
As nuo ketvirtadienio matau lietu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 03 05, 10:28)
<p>Labas visoms smile.gif Kaip gyvenat? Senaičia buvau užsukus smile.gif </p>

Gerai biggrin.gif

Pasitaisyk po avataru aprašymą biggrin.gif
Atsakyti