Vrine

Ačiū brangiosios už sveikinimus. Tik tulpių nebeneškit nes jų tiiiiek gavau kad soti būsiu iki kito gimtadienio. Mano gimtadienis visada žydi tulpėmis. Kaip faina - mano gimtad būna pati ta tulpių pradžia...toks ženklas kad tikras pavasaris jau nebe už kalnų....
švenčiau visą dieną. Nuo 11.30 ☺☺ iki 19 val. Gavau dovanų kaktusyną, el. virdulį ir pinigų.
pavargau ir aš ir katė 😅😅😅 vyras nusigėręs miega. Namai apšniaukšti. Maisto liko bile kiek. Rysim vyniotinius 3 dienas ir šunims liks , o mišraines ryt krėsiu lauk....
tai va tokia mano nūūūdiena. Ryt vėl gausiu įtariu tulpių darbe ☺😊 dėmesio ir torto. Ir lafaaa - bus gimkė atvargta.
Pempe sveikinimai ir tau tavo uošvienės gimtadienio proga.
o šiaip mes žuvys ☺ slidžios tylios ir proti gos. Aš netyli. Dėl proto nieko nesakau ☺☺☺
Ai neatsakiau Pempei dėl kryžiaus kelių tų. Kodėl viskas juokingai atrodė. Pati mintis man nejuokinga - aš iš katalikiškos šeimos , mano net teta vienuolė ta kur šalia gyvena ir kasdien bendraujam - tikrai artimas šeimos narys. Man tik konkretus "ėjimas" buvo toks juokingas. Gal 5 bobutės. Senukas kryžių laikantis ir mes su sūnum. Senukas akus išpūtęs vis į mane žiūrėjo - kodėl nežinau...gal patikau ☺ gal kaip apsipažino...gal dar kas. Tik jei ir norėtum melstis nepavyktų kai jauti tą žvilgsnį. poto jis ėmė žiovauti non stop. Babutės klupt.senukas nusižioooovauja plačia burna vos ne su garsu....☺😊 viena bobutė su lazda vis buvus nebuvus atsisuka į mus ir žiūri įtartinai. ir taip pusė to ėjimo. Kol daėjo kad sūnus prieina greičiausiai per arti jos - sukėlėm gal įtarimą kad neapvogtume ar ką 😅😅 sūnus nesupranta kodėl klupt syot klupt stot ir vėl klupt stot ... vž man tai juokingai visas tas procesas susirodė ☺
Gal stiliovų kelnių kam?
https://www.stradiva...Id=100&style=15