Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 11:20)

Gerai , Grange, nors prisiminei, kaip normali žiema atrodo biggrin.gif .
Ir - 10, tai jokie čia ne nasrai biggrin.gif .

joa, grazu buvo balta, jautes kad KAledos o ne pavasaris biggrin.gif nu niekas tie 10, bet kai nebuvo sniego,tai kazkaip nemaloniai jautes, saltis kabino iveida, tikrai atrode kad daugiau.

QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 11:21)
Gerai biggrin.gif

Pasitaisyk po avataru aprašymą biggrin.gif

aha as ir atkreipiu demesi, bet man rodos ji is naujos temos,tai nesimato.
naujos versijos ne temos..
Atsakyti
As jau senai nenaudoju naujos versijos ax.gif
Atsakyti
as ir gryzau prie senos. nors siaip man visai patiko nauja, bet su citavimu ten nepatiko
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 12:21)
Gerai biggrin.gif

Pasitaisyk po avataru aprašymą biggrin.gif

o kas negerai ten ? smile.gif

Girdejot Noreika numirė verysad.gif geras balsas buvo, o Loreta ne kaip atrodo irgi unsure.gif

pas mus šianakt dar -18 kitur -20 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2018 - 13:30
Sveikos,
koks oro gražumas, koks medžių gražumas.... wub.gif
pavasariu kvepia nors ir šalta, paukštukai jau pyyypauja...

Ležuka tu tenoro žmoną Delfyje matei tikriausiai iš reportažo apie laidotuves, ten kažkokios nuotraukos negeros įdėtos... aplamai kai skausmas koks ten grožis+ kūda moteris ir aišku be makiažo tai gal taip atrodo, kūdos greičiau susiraukšlėja...

Bigbang o ko nebeužsuki pas mus, nepatinkam? smile.gif nebespėji? smile.gif

Atsakyti

norejau sakyt kodel biggrin.gifprisiminiau..
balius koks, gimtadienis ar kas?
nu jau rasi kazka, nebent ten super duper koks fancy

Dėdės jubiliejus, restorane, prašmatniai.

Dar blyn, B kaip tyčia pas barzdaskučius užsirašė (nu ir šiaip reikėjo jau jam), tai dabar man teks plaukus dažyt, nes negi lieviau atrodysiu :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 05, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="72023764" data-time="1520241968"><div><p>norejau sakyt kodel vartotojo įkelta nuotraukaprisiminiau..
balius koks, gimtadienis ar kas?
nu jau rasi kazka, nebent ten super duper koks fancy
</p></div></blockquote><p>Dėdės jubiliejus, restorane, prašmatniai.
</p><p>Dar blyn, B kaip tyčia pas barzdaskučius užsirašė (nu ir šiaip reikėjo jau jam), tai dabar man teks plaukus dažyt, nes negi lieviau atrodysiu biggrin.gif
</p>

su tai puošniais rūbasi tai nesamonė, paskui nusiperki ir antra kartą neužsidedi, nebent tokius, kad paskui į gatve tiktų ar i darba kažkur dalis bent jau bigsmile.gif
Atsakyti
aha puošnių rūbų aš nepirkus 100 metų. Nebėra progų. va būt buvę gal tos MB brolio vestuvės, bet jei nesusitaikysim tai tikrai neisim. O taikymusi iš jų pusės net nekvepia...iš mūsų irgi nesulauks smile.gif tai jei bus taip kaip yra jau beveik 2 mėn tai tikrai neisim. padarysim siurprizą- bus brolis į vestuves neatėjo smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
su tais puosniais rubais tai tikrai, jei tu svenciu mazai, tai neapsimoka. geriau jau kokia suknele juoda ar melyna tamsiai, neutrali kokia, ir tada kokie aksesuarai. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 05, 13:29)
o kas negerai ten ? smile.gif

Girdejot Noreika numirė verysad.gif geras balsas buvo, o Loreta ne kaip atrodo irgi  unsure.gif

pas mus šianakt dar -18 kitur -20 smile.gif

O tu nematai? Kur apie vaikus apibūdinta.

Girdėjom, jau nuo vakar iš ryto. Gaila, bet normaliai priimu, jau gražaus amžiaus sulaukė.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 14:49)
O tu nematai? Kur apie vaikus apibūdinta.

Girdėjom, jau nuo vakar iš ryto. Gaila, bet normaliai priimu, jau gražaus amžiaus sulaukė.

net grįžau pažiūret, man atrodo viskas ten gerai su ta SUN smile.gif

Pirmas vaikas:Mano turtas
Antras vaikas:Greitai bus

Apdovanojimų: 0

ir su liniuote gerai vienas 3 m kitas dar tik ruošias i šį pasauli, nebent netiksliai apsirašius laiką unsure.gif

na taip amžius Noreikos gražus, daug pamatė per savo gyvenimą, įvertintas buvo, ko daugiau noret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 05, 14:55)
net grįžau pažiūret, man atrodo viskas ten gerai su ta SUN smile.gif
Pirmas vaikas:Mano turtas
Antras vaikas:Greitai bus

Apdovanojimų: 0

ir su liniuote gerai vienas 3 m kitas dar tik ruošias i šį pasauli, nebent netiksliai apsirašius laiką  unsure.gif

na taip amžius Noreikos gražus, daug pamatė per savo gyvenimą, įvertintas buvo, ko daugiau noret smile.gif

Aš ne Sun sakiau, o Big biggrin.gif
Atsakyti