Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 03 12, 09:04)

</p><p>O nuomos pasiūlymuos tai turbūt 95% būtų Lietyvoj su baldais.
</p>

ane? galvojau kad ne. bet tai paskiau kai iseini pvz jei yra kas apgadinta, kaip sprendzia sita reikala?

QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 12, 15:21)
Vakar pasimatavau plona pavasarine striuke, nebeuzsisegu  blink.gif nesamone butu nauja pirkti  unsure.gif

nu jau tikrai nepirk. koki salika risk ir sueis, arba liemene po apacia kad salta nebutu ir prasisegus. del poros men neverta.
arba pasiskolint is ko gal turi
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 12, 16:21)
Vakar pasimatavau plona pavasarine striuke, nebeuzsisegu  blink.gif nesamone butu nauja pirkti  unsure.gif

Jei dar du mėnesiai, tai daug, tikrai neišsiversi be rūbo. Juk nelindėsi vien kažkur pastate.
Aš už pirkimą biggrin.gif

Balsuojam biggrin.gif

Aš gimdžiau gegužės pradžioje, tai irgi, iš po žiemos teko pirkti, niekur neįlindau. Nepamenu, ar paskui karitan atidaviau, ar pardaviau kažkam. Greičiau, kad atidaviau, nemėgstu pardavinėti.
Atsakyti

ane? galvojau kad ne. bet tai paskiau kai iseini pvz jei yra kas apgadinta, kaip sprendzia sita reikala?

Tai mokamas depozitas (pvz pas mus jis 3 mėnesių nuomos dydžio), plius sutarty įrašyta, kad apgadinimai apmokami.

Lietuvoj bendrai labai keistas nuomos verslas. Pvz nors šeimininkai sako, kad nori ilgalaikių nuomininkų, dažniausiai tas ilgalaikiškumas suprantamas kaip 2 metai. Nes paskui pasigenda progos kainą pakelt :D

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 12, 16:52)
Jei dar du mėnesiai, tai daug, tikrai neišsiversi be rūbo. Juk nelindėsi vien kažkur pastate.

Balsuojam biggrin.gif

Aš gimdžiau gegužės pradžioje, tai irgi, iš po žiemos teko pirkti, niekur neįlindau. Nepamenu, ar paskui karitan atidaviau, ar pardaviau kažkam. Greičiau, kad atidaviau, nemėgstu pardavinėti.

Man liepos pradzioj gimdyt. Rimtai nenoriu vel naujos pirkt unsure.gif
Atsakyti

Sunf paieškok padėvėtuose.

Atsakyti
Ar dėvėtuose, ar ne, nusipirk, ir gražų rūbą biggrin.gif , kad būtum pati nuostabiausia 4u.gif . Juk tavo puikus laikas ir nereikia jo kažkaip greičiau "prastumti". Nemanau, kad iškart bus +20 C, ir reiks tik vasarinių rūbų.

Aišku, galima pažiūrėti ilgalaikes orų prognozes.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 12, 17:39)
Ar dėvėtuose, ar ne, nusipirk, ir gražų rūbą biggrin.gif , kad būtum pati nuostabiausia 4u.gif . Juk tavo puikus laikas ir nereikia jo kažkaip greičiau "prastumti". Nemanau, kad iškart bus +20 C, ir reiks tik vasarinių rūbų.

Aišku, galima pažiūrėti ilgalaikes orų prognozes.

va kur teisingi žodžiai , aš netgi siuvausi palta toki plonoką, kad but ir pavsariui ir žiemai, o gimdziau birželi, nors iš tikro liepa reikejo, jau nuo žiemos buvau su pilveliu nemažu ir kadangi tais laikais nusipirkt nebuvo pasirinkimo didelio pasisiuvau, man atrodyt gražiai bet kokioj situacijoj yra svarbu bigsmile.gif beje studente buvau tada

ir aplamai ka jau vyras neuždirbs tu keliolikos euru del tavo sveikatos ir patogumo smile.gif, o kai supus tokie apgaulingi pavasario vejai prisimes kokia zaraza va tada pasigailesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu tikrai matysiu, kad reik zinoma pirksiu.
Beje nusipirkau praeita savaite dzinsus, jetus koks kaifas biggrin.gif
Atsakyti

Sunf.pasiskolinnk iš mamos ar sesės. Paieškok dėvėtuose. Pagaliau ir nauja ne karvę kainuoja - nepirk firminės ☺ po viso mamai ar uošvienei padovanisi - na kuriai dydis tiks ☺tik tai kai ne nėštukinis rūbas tai jis bus doks diiidelis iš visur...maišas vž...😕 tik tiek kad dabar dar storos reik...o kiek čia bereikės..plonesnės dairykis. Pagaliau tie pončai būna...bet aš jų dėvėt nemoku. Aš turėjau kai merga buvau varpelio formos puspaltį . Ne nėštukinį bet esant reikalui puikiai gelbėjo.  

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 12, 21:15)
<p>Sunf.pasiskolinnk iš mamos ar sesės. Paieškok dėvėtuose. Pagaliau ir nauja ne karvę kainuoja - nepirk firminės ☺ po viso mamai ar uošvienei padovanisi - na kuriai dydis tiks ☺tik tai kai ne nėštukinis rūbas tai jis bus doks diiidelis iš visur...maišas vž...😕 tik tiek kad dabar dar storos reik...o kiek čia bereikės..plonesnės dairykis. Pagaliau tie pončai būna...bet aš jų dėvėt nemoku. Aš turėjau kai merga buvau varpelio formos puspaltį . Ne nėštukinį bet esant reikalui puikiai gelbėjo.  </p><p></p><p></p>

Reiks kazka ieskot 🤗
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 12, 15:52)

Balsuojam biggrin.gif

haha balsuojam biggrin.gif
as tai supratau kad ji iesko plonos pavasrines striukes. na dabar dar su plonyte tai neisi, tai isivaizduoju kad kazka kita turi. tai tos plonos kiek reiks, balandi, geguze? nu gal dar birzeli, bet birzeli gali but ir silta, megztuko uzteks. uz tai ir sakau del dvieju men.. o tada pilvas bus dar didesnis ir didesnes reiks. jei nu odabar jau reikia,tai kitaip. bet dabar ir geguze tai oras ir ne tas pats.
va biggrin.gif bet aisku jos reikalas ka ji darys smile.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 03 12, 16:00)
</p></div></blockquote><p>Tai mokamas depozitas (pvz pas mus jis 3 mėnesių nuomos dydžio), plius sutarty įrašyta, kad apgadinimai apmokami.
</p><p>Lietuvoj bendrai labai keistas nuomos verslas. Pvz nors šeimininkai sako, kad nori ilgalaikių nuomininkų, dažniausiai tas ilgalaikiškumas suprantamas kaip 2 metai. Nes paskui pasigenda progos kainą pakelt biggrin.gif
</p>

kas oficialiai nuomoja, tai taip.. o tie kas ne..

mes kraustomes uz nepilnu dvieju savaiciu jauciu. na kaip bebutu jau pries kovo gala reik but ten..
ir baisu, ir noriu, ir keista, ir emocionalu, nu kazkaip kitaip bet geras jausmas, kai ten nuvaziuoji. nu kazkaip jaucias namai biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Grange vistiek reiks. Dabar turiu pusiau ziemine. Pavasarines visos mazos.
Labas rytas
Atsakyti