Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos, na vėjas nenupūtė? smile.gif pas mus jos koooks smarkus. bet gerai- gal kiek balas pradžiovins, nes ryškiai paskendimas gresia...

Grange o tavo butas toli nuo dabartinio? nuo darbo? jos mieste priemiestyje ar kaime? aplamai pačioje sostinėje tu ten laikaisi Belgijos berods? ? matai kiek bendraujam o pasirodo tiksliai nežinau nei kur gyveni.
O tai remontai jau padaryti? baldai supirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus tik nakčia labai vejas baladojos, dabar aprimo, sako -17 pranešė savaitgali unsure.gif , jutimine
Atsakyti
As siandien rodos tuoj nugriusiu. Apsitvarkiau, valgyt padariau guliu unsure.gif
Vejas ir pas mus nemazas, gerai balas prapus 4u.gif
Atsakyti
Sunfl o tai kas tau darosi kad griūnasi? smile.gif
Ką valgyt gaminai?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 13, 11:27)
Sunfl o tai kas tau darosi kad griūnasi? smile.gif
Ką valgyt gaminai?

Neturiu jegu ir silpna. Jauciu delto, kad nakti mazai miegojau (vyras labai knarke).
Ai paprastai kotletai, bulviu kose, virti burokeliai.
Dukra serga trecia savaite. Jau buvo pasveikus, atkrito doh.gif Dabar jau lyg gereja unsure.gif
Atsakyti

Sunflowers darželio "džiaugsmai" pas tave. Pamenu ir aš pirmus metus kai sirgo ir sirgo. Užtat šiais mokslo metais tik kartą rimtai sirgo ir 2 kartus slogavo.

Vakar buvo susirinkimas dėl mokyklos. Nuo rugsėjo mėnesio atskiria pradinę nuo darželio. Tai va, buvo meras, daug visko prižadėjo, tikiuosi bent pusę įvykdys, nes dažnai būna, kad norų daug, o galimybių mažai.

Aš ir mažai miegojau. 

Atsakyti
Pikkolo kodel tu mazai miegojai?
Atsakyti
aš miegojau bet prastai. net pasitikrinau- fazė tai nesikeičia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 13, 09:33)
Grange o tavo butas toli nuo dabartinio? nuo darbo?  jos mieste priemiestyje ar kaime? aplamai pačioje sostinėje tu ten laikaisi Belgijos berods? ? matai kiek bendraujam o pasirodo tiksliai nežinau nei kur gyveni.
O tai remontai jau padaryti? baldai supirkti?  bigsmile.gif

vaje kiek cia klausimu biggrin.gif
remontai dar ne visai baigti, bet jau i pabaiga.
laukiam dar smart boilerio kad idetu, nes reikejo keist, tai nusprendem imt kitoki. nzn ar pasigailesim ar ne, bus matyt.
baldai uzsakyti jau turetu i men gala but. kitkas jau yra ar imsim is sito, ne viskas keiciama.
ne pacioj sostinej, bet netoli, ~14 km masina. pagal cia tai kaip cia pasakyt, kaimu vadina biggrin.gif bet man tai ne kaimas, +- 10 tukst zmoniu. priemestis greiciau.
kaimo supratimas cia kitoks, nei pas mus LT sakykim..
nuo darbo bus ~ 9.5 km dabar ya 3.3 km.truputi tik truputi toliau. bet susiekimas siaip geras, ir ryte ir atgal nebus kamciu, nes priesinga puse nuo kamsciu.
va biggrin.gif
Atsakyti

Pikkolo kodel tu mazai miegojai?

Nes vaikis labai prastai miegojo, vis prabudinėjo ir dainuodamas migdėsi  :oh:​ 

Atsakyti
Grange, na matai mano kaimas 15 km ir kitas kaimas-sodybą į kitą pusę 15 km. Tai nearti atrodo smile.gif ir kai MB be priežasties sumano į sodybąvaryt, sakau o tu benzo geriau pataupyk smile.gif smile.gif
tai čia žinai tikro kaimo atstumais... Didmiesčiuose tie 9 km iki darbo tai nieko baisaus... na kai man 9 min pėstute iki darbo dabar, tai 9 km būtų gal tragedija smile.gif

ką vakarienei gaminsit?
aš burokėlių sriubą. Ir vaikams picą jei norės. Yra dar kotletų...

Lyžuka kur tu šiandien, vėjas nupūtė? smile.gif
Atsakyti
Pas mus nuo namu iki darbo 30 km, iki artimiausios maksimos 20 km biggrin.gif visai netoli atrodo ax.gif
Nieko tikrai atskirai negaminsiu vakarienei ax.gif
Atsakyti