Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Kur jau čia mane nupūs tongue.gif, beto vėjo nėra dieną pas mus visiškai,matyt naktį išsidūko smile.gif

vel atšalimą praneša iki -20 jausim ...fui

į miego temą tai žinokit ir aš blogai miegojau, iš vakaro niekaip nėjo užmigt, o po pietu jau antra diena kaip galvą skauda taip pulsuojančiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 kovo 2018 - 16:29
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 13, 16:25)
Kur jau čia mane nupūs tongue.gif, beto vėjo nėra dieną pas mus visiškai,matyt naktį išsidūko smile.gif

vel atšalimą praneša iki -20 jausim ...fui

į miego temą tai žinokit ir aš blogai miegojau, iš vakaro niekaip nėjo užmigt, o po pietu jau antra diena kaip galvą skauda taip pulsuojančiai  unsure.gif

Man spazmais daznai skauda galva unsure.gif
Atsakyti

Man iki centro apie 5 km ir atrodo labai arti :D

Vakarienei keptų paprikų ir saldžiųjų bulvių sriuba.

Atsakyti
As tai keksa su razinom ir pienu valgysiu wub.gif Laukiu kol parves bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 13, 17:26)
As tai keksa su razinom ir pienu valgysiu  wub.gif  Laukiu kol parves  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aš zefyrus su balta kava megstu wub.gif

Sveikos smile.gif

Tai kada čia tas oras pabjurs? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 13, 14:12)
Grange, na matai mano kaimas 15 km ir kitas kaimas-sodybą į kitą pusę 15 km. Tai nearti atrodo smile.gif ir kai MB be priežasties sumano į sodybąvaryt, sakau o tu benzo geriau pataupyk smile.gif smile.gif
tai čia žinai tikro kaimo atstumais... Didmiesčiuose tie 9 km iki darbo tai nieko baisaus... na kai man 9 min pėstute iki darbo dabar, tai 9 km būtų gal tragedija smile.gif

nu taip, kai viskas salia ipratus tai tada ir tie keli km atrodo daug.
Bet cia zmones ir po 50 km i viena puse vaziuoja i darba ir atrodo normalu.
na as taip nenoreciau, niekada neieskojau kad butu toliau, nebent jau ten superduper salygos butu.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 13, 15:25)
į miego temą tai žinokit ir aš blogai miegojau, iš vakaro niekaip nėjo užmigt, o po pietu jau antra diena kaip galvą skauda taip pulsuojančiai  unsure.gif

migrena kokia? nors nzn kaip ji buna, man neskauda galvos daznai. na nebent jei pervargus.
as db tai miegu gerai po darbo vis vaziuojam kazka padirbt, tai nuvargus..

QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 14, 07:22)
Tai kada čia tas oras pabjurs?  bigsmile.gif

nelauk geriau.
pas mumi irgi verysad.gif jau buvo ana savaitgali 16-18 taip grazu buvo silta, o dabar sako nakti ir minusas jau bus... medziai pradejo sprogt. kaip visada

kas pusryciams rolleyes.gif mirksiukas.gif
as darbe, su varske ir trintom braaskem. niam
Atsakyti
Grange, nešies ir pusryčius darban? Aš dabar vakare valgau varškę su šaldytom uogomis ir medumi taip sakant naikinu atsargas bigsmile.gif o ir skanu sakyčiau

nelaukiu aš to pabjurimo, bet pas mus vis per prognozes skalambija, kad atšals, snigs ir t.t. mirksiukas.gif

vakar pietus šios`dienos pietus prideginau kardinaliai teks kažka pirktis iš "pietūs į namus" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 kovo 2018 - 10:09
Sveikos.
pažiūrėjau gismeteo tai minuso nebebus tik balandį. Fe sakyčiau... nors gal šiaip taip ir būdavo visada. Bet labai jau norisi sušilimo to...

neturiu nuotaikos unsure.gif
tikriaus valdžia kalta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 14, 08:22)
Aš zefyrus su balta kava megstu  wub.gif

Sveikos smile.gif

Tai kada čia tas oras pabjurs?  bigsmile.gif

As tik dabar to kekso noriu biggrin.gif
Sako vakare jau plikledis bus 🤔

Laba diena
Atsakyti

ex įmonės renginys vykdavo kovo pradžioj, tai pernai, atsimenu, variau su bateliais ir lengvu paltuku ant suknelės. Paskui užtat per Velykas prisnigo :D

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 14, 11:17)
As tik dabar to kekso noriu  biggrin.gif
Sako vakare jau plikledis bus 🤔
Laba diena

Suvalgyk tu tą keksą ramia sąžine bigsmile.gif nebent jau vakar pribaigei smile.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 03 14, 11:49)
<p>ex įmonės renginys vykdavo kovo pradžioj, tai pernai, atsimenu, variau su bateliais ir lengvu paltuku ant suknelės. Paskui užtat per Velykas prisnigo biggrin.gif
</p>

pernai panašiu laiku buvom tokiose laidotuvese tai irgi pamenu jau su plonu paltuku buvau ir bateliais smile.gif, o šiemet dar žieminiai rūbai kolkas tik palta į plonesni kažkiek pakeičiau
Atsakyti
Lyžuka dar truputi liko biggrin.gif
Nepamenu koks buvo pavasaris praeitais metais 4u.gif
Atsakyti