Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 03 27, 22:55)
Mes marginsim, veikiausiai, tradiciškai - per pačias Velykas. Nes anksčiau nerasim laiko. Va, šiandien grįžom 21.15, rytoj bus dar vėliau, visas kitas dienas irgi panašiai. Prieš gerą pusvalandį tik baigėme vakarieniauti.

pamenu kaip sakei, esu ir dabar bais nustebinta, kad katalikai dar per Velykas išdrįsta biggrin.gif kažką dirbti tokią šventą diena, pas mus jei orai leisdavo eidavo vaikai į kiemą ridenti kiaušiniu tik smile.gif

aha skaičiau jau Vrine, dar kitoj temoj su servietelem užrode gal irgi bandysiu tą metoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 28, 07:25)
pamenu kaip sakei, esu ir dabar bais nustebinta, kad katalikai dar per Velykas išdrįsta biggrin.gif kažką dirbti tokią šventą diena, pas mus jei orai leisdavo eidavo vaikai į kiemą ridenti kiaušiniu tik smile.gif

aha skaičiau jau Vrine, dar kitoj temoj su servietelem užrode gal irgi bandysiu tą metoda smile.gif

Bent mes tikrai nieko nedirbame per Velykas. Jeigu einam, tai einam i baznycia ir prie stalo renkames.
Labas rytas. Kazkur pasigavau persalima, skauda gerkle unsure.gif
Atsakyti

Aš porą metų su servetėlėm dariau, visai nieko gavos :)

Atsakyti
Man lengviausia su svogunu laiskais biggrin.gif Dabar dukra yra, lai dazo ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 28, 09:41)
Man lengviausia su svogunu laiskais  biggrin.gif Dabar dukra yra, lai dazo ji  4u.gif

ir gražiausia man smile.gif, kolkas šito metodo niekas nenurungė smile.gif
Atsakyti

Aš iš pardės nusipirkau dažų, lipdukų ir bus gerai. Dažysim gal kokį penktadienį ar šeštadienį. Visada dažydavome anksčiau, nes reikdavo į darželį neštis. Tik tiek, kad mes niekada nevalgom tų dažytų kiaušinių.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 28, 10:07)
<p>Aš iš pardės nusipirkau dažų, lipdukų ir bus gerai. Dažysim gal kokį penktadienį ar šeštadienį. Visada dažydavome anksčiau, nes reikdavo į darželį neštis. Tik tiek, kad mes niekada nevalgom tų dažytų kiaušinių.</p>

O mum nieko nesake, kada kiausiniu reiks i darzeli 🤔 Rimtai reiks paklaust siandien 🤔
Atsakyti
Mes visad šeštadieni dazom, penktadieni man jau laisva bis.gif tai kepsiu meduti ir jei nuotaika bus ir orai leis langus pereisu likusius smile.gif
Atsakyti

Pagal prognozę tai langus valyt, nebent rankų nušaldyt negaila :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 28, 11:54)
<p>Pagal prognozę tai langus valyt, nebent rankų nušaldyt negaila biggrin.gif
</p>

mačiau biggrin.gif, o delfis iš vis ant Velyku pūgas žada tongue.gif
Atsakyti
Nu nesamone ka! Mes saslykus zadam kepti unsure.gif
Atsakyti
labos,
šiandien, kovo 28 d. , pavasarį...reikėjo gramdyti mašinų langus. Siaubas, košmaras, tragedija...noriu saulės ir žibučių, o jūs čia sniegą per velykas buriat... blink.gif unsure.gif blink.gif unsure.gif
ir vėl pamiršau zelionkos nusipirkt...
užtai nepamiršau pas siuvėją nueit. Į kitą miesto galą. o ji pasirodo antradieniais ir trečiadieniais nebedirba....
užtai mačiau kai "klausimėlis" rimtu veidu moterį kalbino...galvoju nu durni tie žmonės -negi nemato laidų smile.gif
vakar išsiploviau užuolaidas dienines, temn gal 15 metrų kokių. laukia šiandien lyginimas. Gal net namo neisiu ta proga.... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti