Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 03 26, 12:37)
<p>Šiaip skirias “ nes ne lavašas, o pitos duonelė naudojama, o mėsa tai nebūna ta kebabinė makaliošė, o tikra ir padažas ne majonezinis, o tzadziki. Man tai labai skanu smile.gif
</p><p></p><p>Antibiotikai padėjo tik tiek, kad aš tą visą bjaurastį galiu išpūst, bet ta bjaurastis nesibaigia, o naktim net akys užpuliuoja unsure.gif
</p>

Norėčiau pabandyti, bet pas mus tokių nėra. Užtat gruzinus su chačapuriais turim biggrin.gif .

Na, kaip nors su tom ligom 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O tau skauda ar jau nebe?
Visas stadijas esu išbandžiusi, iki to, kad viena akis taip užtino, kaip burbulas ir neatsimerkė gal savaitę. Bet čia vaikystėje. Įkišo į ligoninę į atskirą palatą, kad vaikų nešiurpinčiau, o šnypšti nešė palas, nes variau kraujais ir tokiais kiekiais, kad galvojau, kad ir smegenys išbėgs.

Neturi ko prarasti , pabandyk cinnabsiną kas valandą čiulpti atskirai nuo maisto. Turėtų suaktyvinti organizmą kovoti. Man padeda.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 26, 12:46)
Cartman, oi kai negerai tau. Ir svarbiausia ta bjaurastis turi madą kartotis...tada kiekviena menka sloga gali į sinusitus pereit.
O tai tu tą patiekalą mandrą namuose gaminai???  unsure.gif

norit bajerio. nešiau per pietus pas siuvėja rūbą taisyt. Siuvėja mano tolokai, na reikia pereit visą miestelį. Užėjau į vieną pardę, į lupatyną, pask iš bankomato pinigų pasiėmiau, į knygyną sąsiuvinių vaikams, grįžau. Ir atsiminiau kad pas siuvėją užmiršau  biggrin.gif  biggrin.gif o ėjau keliu link siuvyklos...ir visur pabuvau kur nelabai reikėjo, o tikslą pamiršau. Kaip manot kokia diagnozė????  unsure.gif

Geras biggrin.gif Pasitaiko 4u.gif
Atsakyti

Cartman eik vėl pas LOR, paskirs kitus antibiotikus, nes šie neveikia kaip turėtų. Man taip yra buvę.

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ir vėl šalta tik ne balta, bet ant Velykų ir balta praneša smile.gif
Atsakyti
Mano dukrai vel ikando vakar doh.gif aukletoja vel nieko nemate, o dukra pasakoja, kad mate unsure.gif gerai, kad bent be zymes si karta unsure.gif bet vistiek pikta esu aggressive.gif
Labas rytas. Geriu kava, akys merkias rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
man irgi dar kolkas žiauriai sunku keltis rytais. Tas laiko sukiojimas nervina rolleyes.gif
šalta bet pro langą gražu smile.gif bet atėjau vėl su žieminiu rūbu smile.gif vakar kol grįžau kad sušaliau, tai vadinasi dar ne sezonas...
Atsakyti
nu ir ko tylit šitaip gėdingai? tongue.gif

Rovena, labas, prisijunk smile.gif
Atsakyti

Aš tai pirkinių sąrašą susidarinėju, ko reiks iki velykų. Kaip kiaušinius dažysit? :D

Atsakyti
Dažysiu senobiškai- su svogūno lukštais ir žolelėmis bei su svogūno lukštais ir zelionke (va tos reik nepamiršt nusipirkt tik smile.gif ).
man tai kažkaip psichozės nėra kažko tai... smile.gif grietinės tik reik pažiūrėt kur akcijinė (tortui) smile.gif o daugiau tai ką..... zrazai iš savo mėsos, baltai mišrainei visko turiu...ir šventė smile.gif
Atsakyti
As zeles torta darysiu, balta misraine, kiausinius dukra numargins.
Atsakyti

Aš kiaušinius kadangi visad kai dovanas vežu, tai ieškau visad  ko įdomesnio :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 27, 15:02)
As zeles torta darysiu, balta misraine, kiausinius dukra numargins.

va va, apie žėlės tortą. vakar gavau dovanų tą žėlė žiedą. Prašom plačiau kai daryt tą žėlės tortą kad kelių sluoksnių būt. ir kokius skanius sluoksnius dėt?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 27, 14:25)
va va, apie žėlės tortą. vakar gavau dovanų tą žėlė žiedą. Prašom plačiau kai daryt tą žėlės tortą kad kelių sluoksnių būt. ir kokius skanius sluoksnius dėt?

As paprastai istirpinu zele, atvesta dedu kokiu persiku, kisu i saldytuva, tada kita sluoksni taip pat darau ir dazniausiai baigiu grietinele. Beje yra pirkt jau grietines sluoksnis, kuria reik paruost kaip zele. Vaisius galima irgi miksuot, i viena det persikus i kita bananus ir t.t.t man su vynuogem ir kiviais nesuauso, istizo.
Atsakyti