QUOTE(Cartman @ 2018 03 26, 12:37)
<p>Šiaip skirias nes ne lavašas, o pitos duonelė naudojama, o mėsa tai nebūna ta kebabinė makaliošė, o tikra ir padažas ne majonezinis, o tzadziki. Man tai labai skanu 
</p><p></p><p>Antibiotikai padėjo tik tiek, kad aš tą visą bjaurastį galiu išpūst, bet ta bjaurastis nesibaigia, o naktim net akys užpuliuoja
</p>
</p><p></p><p>Antibiotikai padėjo tik tiek, kad aš tą visą bjaurastį galiu išpūst, bet ta bjaurastis nesibaigia, o naktim net akys užpuliuoja
</p>
Norėčiau pabandyti, bet pas mus tokių nėra. Užtat gruzinus su chačapuriais turim
Na, kaip nors su tom ligom
Visas stadijas esu išbandžiusi, iki to, kad viena akis taip užtino, kaip burbulas ir neatsimerkė gal savaitę. Bet čia vaikystėje. Įkišo į ligoninę į atskirą palatą, kad vaikų nešiurpinčiau, o šnypšti nešė palas, nes variau kraujais ir tokiais kiekiais, kad galvojau, kad ir smegenys išbėgs.
Neturi ko prarasti , pabandyk cinnabsiną kas valandą čiulpti atskirai nuo maisto. Turėtų suaktyvinti organizmą kovoti. Man padeda.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 26, 12:46)
Cartman, oi kai negerai tau. Ir svarbiausia ta bjaurastis turi madą kartotis...tada kiekviena menka sloga gali į sinusitus pereit.
O tai tu tą patiekalą mandrą namuose gaminai???
norit bajerio. nešiau per pietus pas siuvėja rūbą taisyt. Siuvėja mano tolokai, na reikia pereit visą miestelį. Užėjau į vieną pardę, į lupatyną, pask iš bankomato pinigų pasiėmiau, į knygyną sąsiuvinių vaikams, grįžau. Ir atsiminiau kad pas siuvėją užmiršau
o ėjau keliu link siuvyklos...ir visur pabuvau kur nelabai reikėjo, o tikslą pamiršau. Kaip manot kokia diagnozė???? 
O tai tu tą patiekalą mandrą namuose gaminai???
norit bajerio. nešiau per pietus pas siuvėja rūbą taisyt. Siuvėja mano tolokai, na reikia pereit visą miestelį. Užėjau į vieną pardę, į lupatyną, pask iš bankomato pinigų pasiėmiau, į knygyną sąsiuvinių vaikams, grįžau. Ir atsiminiau kad pas siuvėją užmiršau
Geras