Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 27, 14:35)
As paprastai istirpinu zele, atvesta dedu kokiu persiku, kisu i saldytuva, tada kita sluoksni taip pat darau ir dazniausiai baigiu grietinele. Beje yra pirkt jau grietines sluoksnis, kuria reik paruost kaip zele.  Vaisius galima irgi miksuot, i viena det persikus i kita bananus ir t.t.t  man su vynuogem ir kiviais nesuauso, istizo.

Laba,
kiviai neduoda želei stingt. Niekad nedėkit. O, kad būtų skanu ir neriebu, pirkit ne grietinėlę, bet sutirštintą nesaldintą pieną. Skardines. mirksiukas.gif Jis iš savęs, nuo pieno cukrų salsteli naturaliai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aš tai vietoj grietinėlės sluoksnio esu kremnės varškės sluoksnį darius - irgi skanu :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 27, 15:28)
<p>Aš tai vietoj grietinėlės sluoksnio esu kremnės varškės sluoksnį darius - irgi skanu smile.gif
</p>

Ir mes esam, skanu 4u.gif
Atsakyti
Buvau deklaruot vyro pajamu, žmoniu nera, net patys vmi darbuotojai šokiruoti smile.gif

Ta proga anksčiau grįžus bandžiau dali langu valytis, kažkokios terliones tik gavosi kai saule pašviete tomato.gif tomato.gif unsure.gif

tai tokios naujienos mano fronte mirksiukas.gif

Ai Vrine nusipirkau zelionkos labai jau tavo kaiušiniai ja dažyti patiko man pernai smile.gif, o kiek jos reikia pilt i vandeni ir ar paskui valgant toks kiaušinis nedažo ranku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2018 - 18:23

aš nusprendžiau su mėlynu kopūstu bandyt šiemet.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 27, 18:38)
<p>aš nusprendžiau su mėlynu kopūstu bandyt šiemet.
</p>

Esam bandziusios su mama, vos vos tik nusidaze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 27, 19:57)
Esam bandziusios su mama, vos vos tik nusidaze  4u.gif

Ir man taip pat tokie murzini gavosi
Atsakyti

O kiek laiko laikėt tam mirkale? Skaičiau, kad geram rezultatui reikia per naktį, o geriausia parą.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 27, 19:45)
<p>O kiek laiko laikėt tam mirkale? Skaičiau, kad geram rezultatui reikia per naktį, o geriausia parą.
</p>

Zinok nepamenu, bet tikrai ne per nakti laikem.
Atsakyti

Lyžuka paieškok intete kiaušinių dažymas su briliantine žaluma. Viskas nuosekliai aprašyta...pati skaitysiu kai dažysiu nes nepamenu ☺

Atsakyti
Mes marginsim, veikiausiai, tradiciškai - per pačias Velykas. Nes anksčiau nerasim laiko. Va, šiandien grįžom 21.15, rytoj bus dar vėliau, visas kitas dienas irgi panašiai. Prieš gerą pusvalandį tik baigėme vakarieniauti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man žiauriai nesąmoningas tas laikrodžio pasukimas bash.gif . Jau lyg žadėjo nebesukinėti, kaip taip protest.gif . Msne papiktino.
Atsakyti