Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveiki zuikiai ir kiti gyventojai smile.gif
galvoju- BigBang vėl nebeužsuka...

o šiaip kaip- nenužaibavo, nenugriaudė? ojejj pas mus kas dėjos...to vandens taip sočiai, bet sakė jamkit dar verysad.gif

Pasigedai :) einu paskaitysiu porą puslapių atgal kuo gyvenat :) nes priplepėjot nemažai tai visko neskaitysiu, nes yra nemažai veiklos namučiuose :) 

Atsakyti

va kaip norėčiau dabar šitaip....

f9fef189195efa8506c81d5d9b84709b170.jpg

Nu gražuolė tavo ta "ono"  :wub: 

Apie gėlynus nelabai turiu ką pasakyt -bute gyvenam, tai neturiu nei žolės pjaut, nei gėlių sodint, nors nežinau ar norėčiau. Gražu pažiūrėt   :rolleyes:​ 

Atsakyti
BigBang, o ką dirbinėsi jau? kas karalaitę prižiūrės? unsure.gif

Atsakyti

BigBang, o ką dirbinėsi jau? kas karalaitę prižiūrės? unsure.gif

Pavalinėsiu viešbučiuose kambarius. Pagrinde savaitgaliais darbuosiuosi, kai vyras namie :) neilgai,max 6 val per dieną. 

Atsakyti
Šaunolė. O dar maitini?
Į Lt nebeplanuojat su visam? smile.gif
Atsakyti

Šaunolė. O dar maitini?
Į Lt nebeplanuojat su visam? smile.gif

Maitinu, bet jau ir košyčių gauna. Dabar dar ir mišinuko 1 buteliuką, max 2 į dieną duodam. 

Yra planų, bet nieko konkretaus kol kas :)

Atsakyti

V-Rine nu ir klausimai pas tave. Aš irgi dar maitinu, ale vat manęs tai neklausi. 

Atsakyti

V-Rine nu ir klausimai pas tave. Aš irgi dar maitinu, ale vat manęs tai neklausi. 

O kiek tavo jau metų? Aš tai žadu greit jau baigt maitint :) Na tas greit max iki metų :)

Atsakyti

1 metai ir veik 5 mėn bus. Aš tai nieko nežadu. Labai noriu naktim miegoti, o ne vaiką migdyti, tad be mp niekaip neišeina.

Atsakyti

1 metai ir veik 5 mėn bus. Aš tai nieko nežadu. Labai noriu naktim miegoti, o ne vaiką migdyti, tad be mp niekaip neišeina.

Manškė tai naktį (.) nepaleidžia, tai tikrai nenoriu ilgiau metų taip gyvent. Boga aš mama :D 

Atsakyti

Aš geriau šiuo klausimu nediskutuosiu.

Atsakyti

Sunflowers ar jau apsisprendei dėl žaisliukų? Ar norėsi žaisliukų? Galiu dar FP karuselę atiduoti. Įklotukų į liemenėlę. 

Atsakyti