Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

pikkolo, mano viena draugė dirba su ispanų gamintojais dabar. Nors produktas absoliučiai kitas, istorijos grynai kaip su tavais ispanais :D

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 04 10, 17:14)
<p>Sunflowers ar jau apsisprendei dėl žaisliukų? Ar norėsi žaisliukų? Galiu dar FP karuselę atiduoti. Įklotukų į liemenėlę. </p>

Aciu, zinok nereiks. Sese viska krauna man maisais 4u.gif
Atsakyti

Ok  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Pikkolo iki kiek planuoji maitint ?  Aš iki 1.5 m variau. Kol pats atsisakė 😅😅😅  o dukrą tik nepilnus 3 mėn. Vat tėp.

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 10, 12:12)
<p>Labas, po visų atostogų grįštu smile.gif
Buvom Vokietijoj pas draugus smile.gif Po to vyro brolis buvo atvykęs savaitėj ir va dabar vėl į darbą vyras, aš irgi šiek tiek darbuotis pradėjau smile.gif Kitą mėnesį į LT lėksim smile.gif </p>

Sveika, smagu matyt thumbup.gif . Ketinau klausti, bet jau beveik viską atsakei biggrin.gif . T IK dar įdomu, kaip TB sekasi su mažiuke tvarkytis, ar ne per sunku jam?
Atsakyti

Sveika, smagu matyt thumbup.gif. Ketinau klausti, bet jau beveik viską atsakei biggrin.gif. T IK dar įdomu, kaip TB sekasi su mažiuke tvarkytis, ar ne per sunku jam?

Oi ne žinok, jie draugauja :) Maniškis būdamas 13 brolį gavo, tai jau pasikaustęs vaikų reikaluose :D Moka kai nori užsiimt, o šiaip ir košę padaro ir užpakalį plauna be jokių ten fuuu ir pan :) Geras tėtis jis :) 

Atsakyti
Laba diena,
nu ir ko?
vakar sulos gėriau, šiandien ausis gerklas užėmė- žinau kad negaliu nes pievų kvapai alergizuoja, gal tiksliau beržų žiedadulkės, bet nesuprantu juk maišas užrištas būna kai sula teka- kaip jos ten patenka....bet vat niigaliu gert.... blink.gif unsure.gif

o jūs ko tylit? aš labai dirbau šiandie.

ko vagyt gaminsit vakare?
Atsakyti
Aš picą kepsiu, žadu nuo savaitgalio ale vis kažkas sutrukdo smile.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti

Vakarienei taip kažką sau pasidarysiu, nes vyra po pietų dirba :) Dar nesugalvojau ką :) 

Atsakyti

pas mane šaltibarščiai su šviežiom bulvėm :)

Atsakyti

Pas mane makaronai su sūriu ir kečupu. 

Yra virtų šonkauliukų. Keli ..☺ vyrui jei mėsas norės.

yra sasiskų.

yra grybų tušonkės. Praimta bet nieks nevalgo. Uošvienės. Vyrui skanu ale nėr kada valgyt.

yra žirnių sriubos. Vakar išviriau. Pati užvalgiau. Ryt pilsiu lauk nas na nenori tokios niekas...

tai nenumirs iš bado gal. 

Atsakyti

Vrine, pas tave visad kaip restorane - rinkis ko nori :D

Atsakyti