Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pas mane makaronai su sūriu ir kečupu. 

Yra virtų šonkauliukų. Keli ..☺ vyrui jei mėsas norės.

yra sasiskų.

yra grybų tušonkės. Praimta bet nieks nevalgo. Uošvienės. Vyrui skanu ale nėr kada valgyt.

yra žirnių sriubos. Vakar išviriau. Pati užvalgiau. Ryt pilsiu lauk nas na nenori tokios niekas...

tai nenumirs iš bado gal. 

oho kiek patiekalų daug :) 

Atsakyti
As kolkas ketinu maitint iki puses metu ax.gif
Labas vakaras
Atsakyti

Labos. 

Ko jūs ☺ 

sunfl kodėl tik iki pusės ???  Kodėl tokie minimalūs planai ?

kas geresniio. Aš šiandien vaiko pinigus gavau. Net 180 eurų. Nu bagota tiesiog . Nežinau ką čia pirkt alaus  vyno silkės ar kuu 😆😆😆😆 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 12, 21:15)
<p>Labos. </p><p>Ko jūs ☺ </p><p>sunfl kodėl tik iki pusės ???  Kodėl tokie minimalūs planai ?</p><p>kas geresniio. Aš šiandien vaiko pinigus gavau. Net 180 eurų. Nu bagota tiesiog . Nežinau ką čia pirkt alaus  vyno silkės ar kuu 😆😆😆😆 </p>

Oje, aš dar pareiškimo neparašiau, visai pamiršau blink.gif . Ir kur jį reikia rašyti, pamiršau ax.gif
Atsakyti

Labos. 

Ko jūs ☺ 

sunfl kodėl tik iki pusės ???  Kodėl tokie minimalūs planai ?

kas geresniio. Aš šiandien vaiko pinigus gavau. Net 180 eurų. Nu bagota tiesiog . Nežinau ką čia pirkt alaus  vyno silkės ar kuu 😆😆😆😆 

O kodėl sakai minimalūs? Aš manau pats pirmas pusmetis yra būtinas,o po to jau vistiek vaikas pradeda valgyt normalų maistą ir gauna reikalingas medžiagas iš ten. Man tai dabar net baisu kažkur kažkam ir pasakyti kad mišinuko duodu vaikui, nes iškart kažkokia "bloga" patapau. Tuoj ši tema bus kaip ir skiepų tema, neišeis net padiskutuot. Dabar kur tik pradedi apie skiepūs skaityt taip ir matai kad pešasi dvi pusės. Taip ir su maitinimu. Aš manau, kad kiekvienos mamos reikalas kiek, kodel ir kaip maitinti savo vaika. Visuomenes spaudimas jau jaučiasi labai didelis šiuo klausimu, kas nemanau ka yra gerai...

Atsakyti

Labai retas vaikas 6 mėn pradeda normaliai valgyt. Mano nei vienas dar nevalgė kieto maisto tokio amžiaus. Dukra tik nuo 11 mėn pradėjo, sūnus nuo 8 mėn. O kam kišt mišinuką, jei yra mamos pienuko? Kam tas vargas? O visuomenės spaudimas kaip tik yra nemaitinti mp, o ne maitinti. Tiek iš vyresnės kartos, tiek iš gydytojų. Iki 1 metų mp (ar pm) vaikui yra pagrindas, o kitas maistas tik priedas. Mp juk ne tik kad patogu, bet dar ir nieko nekainuoja. Kodėl atsisakyti tokio gėrio? 

Šiąnakt vaikis nesikėlė pienuko, bet vis viena kelis kartus buvo prabudęs. Bet bent pamiegojau. 

Atsakyti
Nuo puses metu prasideda primaitinimas, tai ir mazinsiu arba visai nuimsiu mp.
Pikkolo mano dukra nuo 3 menesiu buvo primaitinama, o puses metu jau aplamai daug ka valge smile.gif O duoti misinuko man nebuvo jokio vargo smile.gif
Na bet cia kiekvienos seimos reikalas smile.gif
Labas rytas
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pempe vaiko pinigų reikia prašyti savivaldybės socialinės paramos skyriuje arba galima internetu. Internetu ilgesnės eilės gaunasi apdorojimo...
užtai kai gausi dabar tu net už 4 mėnesius biggrin.gif bigsmile.gif tai ne tik vynelio bet ir degtienės galėsi įpirkt ... važiuosiu pas tave į svečius pašalpų mokėjimo dieną smile.gif sava vynelio atsivešiu smile.gif

Pirmiausia man keistai nuskambėjo planavimas- maitinsiu iki 6 mėn. Nu nieko neplanavau ir net taip nemąsčiau. Viskas savaime. Aišku jei nėra to pieno tai tu norėk maitinti ir pasiusk nuo noro, o jei yra- negi specialiai neduosi... 6 mėn juk dar kūdikis smile.gif va 1 m jau jau gali nebenorėt maitint , o 6 mėn... dar tik sėdėt pradeda... smile.gif todėl ir sakau turėtų būti planas minimum iki 6 mėn., o pagal Sunfl supratau kad jau planas maxsimum čia smile.gif
bet man tai giliai vienodai- kaip norėsit taip darykit smile.gif

kas šiaip?

beje BigBang- o tu už skiepus ar prieš? smile.gif
mano vyrai eis skiepytis nuo erkių tų ligų. Tipo mums moterims sakė nepavojinga, nes tipo erkė erkės nepuola gi smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 balandžio 2018 - 08:57
Kuom maitinimas krutimi susijes su sedejimu V-Rinė?
Planai nevisad sutampa su realybe, tad planuoti daug ka galima smile.gif O ir siaip neaisku kaip bus, dukra iki menesio maitinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 13, 10:30)
Kuom maitinimas krutimi susijes su sedejimu V-Rinė? 
Planai nevisad sutampa su realybe, tad planuoti daug ka galima  smile.gif O ir siaip neaisku kaip bus, dukra iki menesio maitinau  smile.gif

ai, sakau man dzin. darykit kiekviena kaip norit,ne mano vaikai ne mano reikalai smile.gif
niekuom maitinimas su sėdėjimu nesusijęs. Tik sakau kad 6 mėn vaikas dar mažutis- tik tik savarankiškai sėdėt pradėjęs. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 13, 09:53)
Labas rytas,
Pempe vaiko pinigų reikia prašyti savivaldybės socialinės paramos skyriuje arba galima internetu. Internetu ilgesnės eilės gaunasi apdorojimo...
užtai kai gausi dabar tu net už 4 mėnesius biggrin.gif  bigsmile.gif  tai ne tik vynelio bet ir degtienės galėsi įpirkt ... važiuosiu pas tave į svečius pašalpų mokėjimo dieną smile.gif sava vynelio atsivešiu smile.gif

erkė erkės nepuola gi smile.gif smile.gif

oi mamkos jūs mamkos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, kokioj norvegijoje atimtu vaikus iš jūsų vien už tokius postus biggrin.gif,
o beje Pempė brendį mėgsta , laikas žinot biggrin.gif

kaip ir gyvatė gyvatės tongue.gif

Atsakyti