Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Grange, linkiu sekmes gerinant sveikata mirksiukas.gif

Pas mane tulpes dar tik krauna ziedelius bigsmile.gif Narcizai aplamai dar tik islinde, o gal siemet nezydes unsure.gif
Ar lijo nezinau, negirdejau, nemaciau. Kieme vos vos slapia buvo ryte. Kai atsikelem buvo apniuke, dabar saule vel sviecia.

Labas
Atsakyti
Pas mus apniukę, o saulutė jau dingo , panašu vel lis verysad.gif
Atsakyti
pas mus šviesu smile.gif debesuota bet šviesu. Kalbėjau su mama tai sakė nesijaučia darže to lietaus. Sode mano jaučiu jausis smile.gif nes pusė sodo dar ir neišdžiuvo... o kaimynų iš galo 4 sodai aplamai apsemti smile.gif problemos su melioracija, lyg savaitgalį sakė sutvarkė, tai bus matyt....bet v.ž. pas mane iki šiol buvo poilsio zona sausa, dirbamoji zona žiauriai šlapia.Aš manau tai ženklas kad šiemet nieko neaugint smile.gif smile.gif
Atsakyti
jau vėl pas mus nusišvietė biggrin.gif, gal čia taip ir kaitaliosis visą dieną smile.gif, vakare darom kaimynų suėjimą lauko pavesinejė tai geriau kad bent jau nelytų, o savaitgalį i gimines susitikimą lekiu tai tuo labiau pageidautini geri orai, nes bus lankomos ar ne 4 kapines ir t.;t.
Atsakyti

Lijo naktį ir pas mus. Ale vaikis sugalvojo, kad ko čia naktį miegoti? Miega tik silpni. Prabudo po 00.00, 15 min paverkė, iki 1 val neužmigo, o ryte po 5 val prabudo ir nebeužmigo. Vakare atsisakė pienuko gerti. Žinau, kad viskas čia gerai, kad jau laikas atsisakyti, na bet man kažkaip taip liūdna širdyje pasidarė, nes juk užaugo mano vaikas.

Atsakyti
taip , Pikkolo, vaikai auga ir dar čia tik pirmasis pojūtis to suaugimo, man gal labiausia užstrigo tas momentas, kai jau tu dar bandai pamokyti, kažką paaiškinti ir staiga supranti, kad šaukštai po pietų, jau vaikas turi savo susiformavusią nuomonę, o tu tik gali arba pritarti arba ne, na dar patarti, bet sprendimas jau jo bus bigsmile.gif
Atsakyti
oi šilta lauke ... smile.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Grange - šaunuolė kad rūpiniesi sveikata. Čia UK nelabai prisiprašysi. Sakiau kai į LT grįšiu gyvent eisiu per daktarus. Nes ir galvą paskauda ir silpna būna. Bet pas mane žemas spaudimas,tai nelabai ką ir padaryt eis. Bet LT gal bent kardiogramą kokią padarytų ar daugiau tyrimų, kraują paimtų o ne kavos lieptų gert ir vandens.

Atsakyti
Grange, o tai kada "grįši į LT gyvent"??? rolleyes.gif yra planų jau?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 24, 13:06)
oi šilta lauke ... smile.gif

Tikrai nesilta bent pas mane. Galvojau susalsiu kol teko palaukt unsure.gif
Atsakyti

Grange, o tai kada "grįši į LT gyvent"??? rolleyes.gifyra planų jau?

Tikriausiai čia manęs klausi? :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 15:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72080585" data-time="1524568747"><div><p>Grange, o tai kada "grįši į LT gyvent"??? vartotojo įkelta nuotraukayra planų jau?</p></div></blockquote><p>Tikriausiai čia manęs klausi? smile.gif</p>

ojej, nu taip. ne taip parašiau smile.gif

mano jaunuolis telefo ekraną sudaužė. kaži šiaip verta keisti ar nebelabai, telefas gerai veikė šiaip....
kada tas pinigų juodas dryžis kaži baigsis.... unsure.gif

Atsakyti