Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 01, 14:57)
Nu kad tikrai karsta, po kiema kaip vasara lakstom.
BigBang, kai nieko nedarau tai lengva  smile.gif
Laba diena

Neižinau kaip kitur pas mus tai vakar ir havajai ir sachara kartu sudėjus buvo biggrin.gif, buvau su bliuska ant petnešėlių tai nugara nudegė su visom petnešom kaip nupiešta gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 07:48)
Sveikos gyvos smile.gif,kas pramogavot, kas darbavotės  bigsmile.gif

Tikrai dirbome.
Siandien dukrai akys supuliavio. Skambinau i darzeli, sake virusas kazkoks praejo puliuojanciu akiu unsure.gif Po piet skambinsiu gydytojui, jei ka reik nuvezt, kad paziuretu unsure.gif
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 09:06)
Neižinau kaip kitur pas mus tai vakar ir havajai ir sachara kartu sudėjus buvo biggrin.gif, buvau su bliuska ant petnešėlių tai nugara nudegė su visom petnešom kaip nupiešta gavosi biggrin.gif

Tikrai karsta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
labos.
aš irgi dirbau, žandai irgi lyg įdegė smile.gif Ravėjau braškes ir grėbsčiausi. dar šašlus kepiau. Išvažiavau viena, tai ramiai padirbau... smile.gif Rankos pūslėmis nuėjo nuo grėblio.... sėdžiu graži visa dabar.
Atsakyti
merginos, o ledinukai kapuose dabar dar per anksti? žiūriu pardavinėja jau, bet ar nenušals??? na jei iki to stirnos nenuės...verysad.gif
Atsakyti
Tikrai per anksti, ir tikrai nušals biggrin.gif, arba ne bigsmile.gif , bet tą tik dievulis žino, ne skaip taisyklė persodų žydejimą būna šalnos o jie dar nežydėjo, pagal gamtą tokius visokius jautrius šalnoms augaliukus reikia laukan sodinti žydint alyvoms, tai va tau gairė, ir aš kenčiu dar, pas mane tai viržiai po žiemos iššalę atrodo nekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gegužės 2018 - 13:22
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 13:22)
Tikrai per anksti, ir tikrai nušals biggrin.gif, arba ne  bigsmile.gif , bet tą tik dievulis žino, ne skaip taisyklė persodų žydejimą būna šalnos o jie dar nežydėjo, pagal gamtą tokius visokius jautrius šalnoms augaliukus reikia laukan sodinti žydint alyvoms, tai va tau gairė, ir aš kenčiu dar, pas mane tai viržiai po žiemos iššalę atrodo nekaip  mirksiukas.gif

Jau pasodinus begonijas ir rami, ramutėlė. Nusprendžiau-šiemet šalnų nebus (čia kalbu apie savo platumas biggrin.gif ). O jei jau tikrai matysiu, kad bus, nuvažiuosiu iš vakaro ir nakčiai žvakeles tarpuose uždegsiu. Pasiteisinęs reikalas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 05 02, 14:58)
Jau pasodinus begonijas ir rami, ramutėlė. Nusprendžiau-šiemet šalnų nebus (čia kalbu apie savo platumas biggrin.gif ). O jei jau tikrai matysiu, kad bus, nuvažiuosiu iš vakaro ir nakčiai žvakeles tarpuose uždegsiu. Pasiteisinęs reikalas.

mane pvz nuo kapu skiria 150 km į vieną pusę irgi į tavo platumas beje smile.gif, o prašyti moters kuri kapus prižiuri dar žvakutes degioti jau nesinori ...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 15:03)
mane pvz nuo kapu skiria 150 km į vieną pusę irgi į tavo platumas beje smile.gif, o prašyti moters kuri kapus prižiuri dar žvakutes degioti jau nesinori ...

prašyk atės jei tose pat platumose smile.gif smile.gif
juokauju.
Bet tai sodinti našlaites ant maniškių nuėstų tulpių nu nekyla noras tiesiog.... dirbtinių prikaišiosiu į tarpus smile.gif smile.gif irgi juokauju.... smile.gif

na žinokit kaip sunervino. Turiu krikštadukrą (pusbrolio dukrą), jai penktadienį 18 metų. Tipo kviečia sekmadienį ant pietų ta proga. 13 val. Sakau negalim- nes mamų diena, o kaip auksinė taisyklė abi stalus pasiruošę visada laukia. O pas mamą mano važiuot reikia, o dar uošvienė poto.... Negražu nepasveikint jų. Tai tipo nu negalit tai kaip norit. Kitų variantų nebus. Klausiu kas daugiau bus- nieko tik vieni seneliai (2 žmonės) ir mes iš svečių. Bet "progos" negali nei anksčiau atkelt nei vėliau nukelt. Supratau- geras ėjimas- ir mamos diena jiems kartu ir gimtadeinis- sutaupys smile.gif o mums ką daryt... ypač kai dovanai reiks kokį 100 eurų vežt ir dar negali pasiplanuot... sakiau nenusileisiu. Nuvažiuosim kada nuvažiuosim, jei ne tikrą dieną (nesuprantu ko negali penktadienį) tai jau tegul pagal svečius ir derinasi kažkiek.... kaip jūs manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gegužės 2018 - 14:36

Tikrai per anksti, ir tikrai nušals biggrin.gif, arba ne bigsmile.gif, bet tą tik dievulis žino, ne skaip taisyklė persodų žydejimą būna šalnos o jie dar nežydėjo, pagal gamtą tokius visokius jautrius šalnoms augaliukus reikia laukan sodinti žydint alyvoms, tai va tau gairė, ir aš kenčiu dar, pas mane tai viržiai po žiemos iššalę atrodo nekaip mirksiukas.gif

kaune alyvos jau zydi :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 02, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72089152" data-time="1525260126"><div><p>Tikrai per anksti, ir tikrai nušals vartotojo įkelta nuotrauka, arba ne vartotojo įkelta nuotrauka, bet tą tik dievulis žino, ne skaip taisyklė persodų žydejimą būna šalnos o jie dar nežydėjo, pagal gamtą tokius visokius jautrius šalnoms augaliukus reikia laukan sodinti žydint alyvoms, tai va tau gairė, ir aš kenčiu dar, pas mane tai viržiai po žiemos iššalę atrodo nekaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kaune alyvos jau zydi smile.gif</p>

nu va. Lyžuka tu netoli Kauno, tau irgi užsiskaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 02, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72089152" data-time="1525260126"><div><p>Tikrai per anksti, ir tikrai nušals vartotojo įkelta nuotrauka, arba ne vartotojo įkelta nuotrauka, bet tą tik dievulis žino, ne skaip taisyklė persodų žydejimą būna šalnos o jie dar nežydėjo, pagal gamtą tokius visokius jautrius šalnoms augaliukus reikia laukan sodinti žydint alyvoms, tai va tau gairė, ir aš kenčiu dar, pas mane tai viržiai po žiemos iššalę atrodo nekaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kaune alyvos jau zydi smile.gif</p>

Nevisur dar jos zydi. Pas mane pvz aplamai tik ievos zydi ax.gif Tulpes ir narcizai tik vakar issiskleide ax.gif
Atsakyti
Sunfl kaip tau sekasi gulinėt ? viskas gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gegužės 2018 - 15:21