Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 03, 20:53)
<p>Labos. Ko db čia tylit. Aš tai dirbu darbe baisiai iki nukritimo. Net silpna kiek dirbu....o jūs ką?  Sunfl iš savo lovos visą dieną tai aplamai galėt ištisai raportuot.☺ </p><p>pas mus liūtis kokia baisinga. Su žiauriais žaibais ir  griaustiniais. Net nejauku žinokit....šniokščia ir griaudi tik....lyg to vandens dar maža būt....</p>

Neguliu as. Reikalu milijonas, kol vyras turi nedarbinguma reik viska susitvarkyt 4u.gif
Labas vakaras. Nelijo, tikiuosi ir nelis, nu svarbu nezaibuotu, nes as bijau unsure.gif
Atsakyti
Pas mus ir žaibai, ir net dvi krušos smile.gif . Smagu bigsmile.gif
Atsakyti

Labos. Ko db čia tylit. Aš tai dirbu darbe baisiai iki nukritimo. Net silpna kiek dirbu....o jūs ką?  Sunfl iš savo lovos visą dieną tai aplamai galėt ištisai raportuot.☺ 

pas mus liūtis kokia baisinga. Su žiauriais žaibais ir  griaustiniais. Net nejauku žinokit....šniokščia ir griaudi tik....lyg to vandens dar maža būt....

Oras atšilo, tai nesėdžiu namie :) rytoj nuo ryto į parką su mažiuke :)

Neguliu as. Reikalu milijonas, kol vyras turi nedarbinguma reik viska susitvarkyt 4u.gif
Labas vakaras. Nelijo, tikiuosi ir nelis, nu svarbu nezaibuotu, nes as bijau unsure.gif

O kas svarbiau už mažiausio pilvuko gyventojo būklę jei nepaslapti? Nes keista kad tai nesisaugai :(

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Palinkėkite man sėkmės, atsakinga diena, rengiau vaikus mamyčių dienai, šiandien pasirodymas, labai jaudinuosi, kaip čia mums pavyks ax.gif
Atsakyti
BigBang nei tu zinai ar as saugaus nei ka. Man gine neliepe visa diena gulet lovoj. Tai as ir darau ka rekomendavo smile.gif
Pempe sekmes 4u.gif Mes praleisim mamycii diena darzelyje, serga dukra verysad.gif
Labas. Siandien dukra vezu pas ortopeda ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sunfl tu nepyk, mes tik draugiškai paraginam tave gilinėt, tik gero norėdamos smile.gif
O vyras taip rimtai serga kad net reikalų negali tvarkytis? kas jam nutiko? nors aišku suprantu kad vyrai visada serga rimtai smile.gif smile.gif

man šiemet mamyčių dienso kažkoootai neus mokykloj. Tipo vaikai jau užaugo????

Pas mus vakare ojejojej kaip griaudė. ir naktš kažkada gal nuo4 labai griaudė...no tada ir nebeužmigau. Tai bijojau kaip šiandien deiną pratemsiu, miego mažai, pervargimas ryškus....Vakar visokių problemų lavina užkrito, tai kol visas išspręsiu ar išgyvensiu (nes kai kur ir tegaliu tik nervuotis)....
dukra su bernu susipyko. bernas pirmą dieną grįžo ir susupyko.. biggrin.gif .tai vėl nervai...durnas tas bernas, sakau lengvai mesk nes kur dėsies su tokiu gyvenime....man vyras nė vienas nėra pasiūlęs į snukį beveik už nieką, jai vakar pasiūlė...tai sakė apsisuko ir išėjo namo...verkdama aišku grįžo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 gegužės 2018 - 08:07
aha Vrine, jei jau dabar tokius dalykus siūlo, tai iš kart ate tegul sako... nes tuos ir gaus realiai verysad.gif... nežinau čia aš gal senamadiškai bet nepriimtina man tas ir taškas mirksiukas.gif , čia kaip anakart išsišokau kai bendradarbė pasigyrė kad pas ją medaus mėnuo biggrin.gif, oho sakau tai ko nepasigyrei apie vestuves biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , sako o kam man jos, ir taip gerai tongue.gif

Sveikos smile.gif

Sun nepabegs tie reikalai,. šituos sutvarkysi atsiras kiti,... mirksiukas.gif teisingai merginos sako gulek ir saves ir savo vaikelio žiurek...palauks visa kita ...patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
taip Lyžuka sutinku su tavim. man tikrai nei vienas vyras gyvenime nėra pasiūlęs "gal tave atmušti kur kad prisimintum". Nu košmar smile.gif

Lietaus prilyjo, sodan vėl neįeisiu... verysad.gif
Atsakyti
Viskas ok, ilsiuosi uztektinai as mirksiukas.gif
Valgau braskes ir arbuza bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 04, 14:09)
Viskas ok, ilsiuosi uztektinai as  mirksiukas.gif
Valgau braskes ir arbuza  bigsmile.gif  wub.gif

nu tikrai. Mirk iš pavydo... ar bent skanūs? smile.gif

Pempe vis galvoju o kokius vaikus tu čia rengi tai šventei? Dienos centro kokio ar kaip? Kaip sekės?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 04, 15:26)
nu tikrai. Mirk iš pavydo... ar bent skanūs? smile.gif
Pempe vis galvoju o kokius vaikus tu čia rengi tai šventei? Dienos centro kokio ar kaip? Kaip sekės?

Skanu labai. Aisku braskes ne lietuviskos, bet neatsispyriau. O arbuzas kaip cukrus saldus wub.gif
Atsakyti
Aš valgiau lietuviškų, pasmus vienas gėlių ūkis augina, nieko gero:), tokiuose pačiuose stelažuose kaip ir užsienyje tik rūgštesnės unsure.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5B8D446D
Atsakyti