Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos :“

Matau nepasigedote biggrin.gif, atostogauju aš savaitgali buvom Birštone turejom 2 paroms neišnaudoa dovana o aju laikas tiksejo i pabagą, visai patiko, pasipirtinau ir šiaip kita aplinka, dau rusu, vokiečiu pensininku keista net kad jau mūsų Birštoną užsieniečiai žino smile.gif
Atsakyti

Na žinokit šiandien pas mus taip ir nepralyjo. Sausuma....😕

Atsakyti
Lyžuka, gerai tau bigsmile.gif

Pas mus padegėjas siautėja, mišką degina. Užkniso.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 15, 22:44)
Lyžuka, gerai tau bigsmile.gif

Pas mus padegėjas siautėja, mišką degina. Užkniso.

Žinot gi ta posakį kas gera greit baigiasi smile.gif

Vakar tik keleta kartą tokia lietaus migla parėjo ir taškas , o galejo nors trumpai bet normaliai palyti

Sveikos

ai dar vakar megoj buvau kokiu basučiu vasarišku, tai nieko gero eilines dar kurios vertos demesio 130 eur verysad.gif nus svieto pabaiga ir dar bile kokios neaiškios firmos doh.gif ar reikerio eiliniai batai kaina kosmine kur buvo matyta litais už 300 paprastus batelius pirkti

tai va tokios žinios iš mano fronto, i darba iškviesta o vakarais vis seriala pasižiuriu tai per pirmos niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lyžuka nu gėris tau...tas poilsis smile.gif
mane kai viskas sužkniso iki negaliu....darbe bobos klimaksinės su savais pričiundaisais ir t.t. noriu atostogų iki negaliu, o jos dar užu tūkstančio metų, t.y. tik rugpjūtį verysad.gif
lietus nelyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 gegužės 2018 - 10:02

Kokį serialą žiūri?

Atsakyti
1941. IR T.T. TEN kas sezonai tai visi kiti karo metai, ner labai jau toks žiaurus kaip karinis užtat labai gražiai parodyta kaip pas mus pojaryje kaip kai kurie rusai kailį keitė ir aišku liubov bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, brangiosios mirksiukas.gif 4u.gif

Pirma žinia - lyja bigsmile.gif
antra žinia - sergu doh.gif .

kokia nesąmonė doh.gif . Snarglys varva, gerklę skauda ir balsas visai užkimęs. O neturiu laiko sirgti ax.gif . KĄ daryyyt?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 17, 06:37)
Labas rytas, brangiosios mirksiukas.gif  4u.gif

Pirma žinia - lyja bigsmile.gif
antra žinia - sergu doh.gif .

kokia nesąmonė  doh.gif . Snarglys varva, gerklę skauda ir balsas visai užkimęs. O neturiu laiko sirgti  ax.gif . KĄ daryyyt?

Nu ne kas.ne kas 4u.gif pasveikt kuo greiciau 4u.gif

Oras siandien pasaka, atgaiva. ax.gif
Labas rytas
Atsakyti
Sveikos.
1. Lyjo, oi tiksliau dulkė, pusvalandį. Nieko nesijaučia...dulkes tik nuo asfalto nuplovė... sausra toliau, o jau ir saulė išlindo...

2. Buvau kirpykloj. pasikirpau, dabar savaitgalį tik pasidažyt liks. Pačiai aišku.

3. O šiaip mergaitės oooi ooooi.... biggrin.gif biggrin.gif Tigis išsiunčiau vyrą su sūnumi pas sūnui dantistas/po pusvalandžio higienistas/ po sūnaus vyrui higienistas. Tai vat. o pasirodo visa tai rytoj turi būt o ne šiandien. Nuotaikų neklauskit kai kieno biggrin.gif smile.gif smile.gif unsure.gif blink.gif biggrin.gif nu žinau žiopla, ryškiai dienas sumaišiau, o dar galvoju- nu lyg penktadienį turėjo būt, bet matai pasirodo ketvirtadienį...bet apsignymui atsispausdinau net sąrašą registracijų- kai 4 žmonėms reikia suderinti visus gydytojus (šiuo metu 9 vizitai sąraše) tai nu naaa ir nenuodėmė suklysti. Aišku galėjau vakar atsispausdinti, bet labai tikėjau sava atmintim.... o ana pasirodo susimaišė.

4. Pempe nu nesirk, visai tau čia paismaišė...

5. Lyžuka dėl batų tai kosmosas kainų. Jau nei priodėt nei atimt nebeturiu ko. Aplamai kainoms....
Atsakyti

Vilniuj paryčiais liūtis praėjo. Net pažadino trumpam iš mano 11 valandų miego :D

Atsakyti

Cartman. Kaip atostogos ?????

Atsakyti