Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pas mus tikroji lkūtis buvo ~14 val. Labai sutemo, žaibavo, griaudėjo, pylė kaip iš kibiro. Visa gatvė plaukė. Ir dar ilgai po liūties plaukė kol viskas subėgo.

Aš ir sergu, man be slogos iškart sinusitas, bet jau gerėja, tad tikiuosi be antibų išsikapstyti šį kartą.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 05 17, 19:53)
<p>Pas mus tikroji lkūtis buvo ~14 val. Labai sutemo, žaibavo, griaudėjo, pylė kaip iš kibiro. Visa gatvė plaukė. Ir dar ilgai po liūties plaukė kol viskas subėgo.</p><p>Aš ir sergu, man be slogos iškart sinusitas, bet jau gerėja, tad tikiuosi be antibų išsikapstyti šį kartą.</p>

Man irgi bando įkibti sinusitas, bet su draugu cinnabsinu nepasiduosim biggrin.gif

Pas mus lijo tikrai padoriai

Cartman, kai išmiegosi, papasakok 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na ir pas msu soočiai prilijo smile.gif jau nebelyja, užteks... smile.gif
ką jūs, ką ligonės?
ką savaitgalį? smile.gif
Atsakyti
Bet žiūriu. totaliai niekas nebešneka. Ar nereiks eiti atostogų hmm.gif

Man ryt darbas rolleyes.gif . Net nebeįdomu tai sakyti biggrin.gif . Bet jaučiu, V-rine, ne manęs ir klausei biggrin.gif .
O ryt pas mus gatvės muzikos diena, ir poeziją skaitys mieste, norėčiau tiesiog pasivalkioti brunette.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

lyja pas mus , pirmą sakyčiau karta taip normaliai ir jau net nelabai plaukia nuo kiemo upeliai, lyg tyč dažiau tokias duris biggrin.gif, jaučiu nuneš lietus mano dažus tongue.gif
Atsakyti

Labos. Mūsų labai mažai liko...todėl ir tema tyli... ir ką padatysi..o juk dar vasara. Neikit atostogų...bent jada užsukit kai laio turėsit... vis įdomiau triese pvz kalbėtis nei dviese....

Atsakyti

Tai manau geriems orams atėjus natūraliai visos prie kompo rečiau prisėda. žiemą vėl parmigruos :D

O dėl Gruzijos klausėt. Tai labai fainiai. Gražu, žiauriai pigu, labai skanu :) Jei norėsit paatostogaut pigiai, bet tuo pačiu nieko netaupyt (eit į belekurį vietinį restoraną ir imt ką nori, parduotuvėj imt ką nori ir pan), tai Gruzija yra pati ta šalis.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 17, 05:37)
.

kokia nesąmonė  doh.gif . Snarglys varva, gerklę skauda ir balsas visai užkimęs. O neturiu laiko sirgti  ax.gif . KĄ daryyyt?
uij tai perkaitai kazkur. gal jau geriau? sveikatos!

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 17, 12:44)
2. Buvau kirpykloj. pasikirpau, dabar savaitgalį tik pasidažyt liks. Pačiai aišku.

3. O šiaip mergaitės oooi ooooi....  biggrin.gif  biggrin.gif  Tigis išsiunčiau vyrą su sūnumi pas sūnui dantistas/po pusvalandžio higienistas/ po sūnaus vyrui higienistas. Tai vat. o pasirodo visa tai rytoj turi būt o ne šiandien.

as ir po kirpyklos ana diena smile.gif baiges mano blondine, gryzau prie rudu .sugadinti plaukai nuo tu sruogeliu gana. bet taip patinka labiau dabar.
o del sumaisyto laiko, na visko pasitaiko, aisku pikta, bet ka dabar, ne nuostolis tik kad nuvaziavo.

QUOTE(pikkolo @ 2018 05 17, 19:53)
<p>Pas mus tikroji lkūtis buvo ~14 val. Labai sutemo, žaibavo, griaudėjo, pylė kaip iš kibiro. Visa gatvė plaukė. Ir dar ilgai po liūties plaukė kol viskas subėgo.</p><p>Aš ir sergu, man be slogos iškart sinusitas, bet jau gerėja, tad tikiuosi be antibų išsikapstyti šį kartą.</p>

sveikatos ir tau, jei dar sergi.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 18, 10:10)
Labas rytas,
na ir pas msu soočiai prilijo smile.gif jau nebelyja, užteks... smile.gif
ką jūs, ką ligonės?
ką savaitgalį? smile.gif

pas mus sveciu maratonas, vakar buvom 7 sugaue ir 5 vaikai... siandien irgi 5 suague, du vaikai.. pavargau zinot. na gerai, kad ne kas savaitgali.
Ryt nedarbo diena dar pas mus tai gerai. pailsesiu.
o treciadieni mama atskrenda rolleyes.gif pabus savaite. tai fainai.
cartman, fainai del Gruzijos, kazkaip visai noreciau nuvykti keliom dienom, gal kada pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 20 gegužės 2018 - 20:40
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Cartman, tai sakai, kad tikrai reikia norėti į Gruziją ax.gif . Visko aš noriu biggrin.gif ax.gif
Mano panelė šiąnakt iš Ukrainos parsikeberiojo, valgau, va, lauktuves biggrin.gif . Neatsistebi, kaip mažai teišleido biggrin.gif .

Grange, tu dabar tikrai ruda? Ar tik tamsi blondinė?

Ačiū, panos, už sveikatą smile.gif . Aišku, blogumas jau praėjo, bet dar ir pakimusi esu, ir sloga vis nesitraukia, bet juk praeis smile.gif .
Jaučiu, kad tikrai noriu atostogų, nes tiek visko užsiėmiau, kad net nebeapžioju, net laikai dubliuojasi, ir nevalioju jau. Aišku, kur pati noriu noriu ir dar kartą noriu(apie chorus kalbu), tai nesunku, ir naktį nueičiau, ir spirgu biggrin.gif . Bet yra, kur tik šiaip dalyvauju, ten irgi įdomu, bet ne visai mano, ar ne mano, tai jau vakar net susinervinau, kai pasakė, kad ir sekmadienį , ir pirmadienį repeticijos. Nuėjau žaibuodama, bet atsileidau rolleyes.gif , nemoku ilgai pykti biggrin.gif
Atsakyti
Labos, pempe o tuo dar kuom užsiimi vaidini kokiam teatre ar ką?

kaip blynų užsimaniau...būtinai kepsiu vakare smile.gif

Sunfl kaip tau sveikatos?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 21, 15:06)
Labos, pempe o tuo dar kuom užsiimi vaidini kokiam teatre ar ką?

kaip blynų užsimaniau...būtinai kepsiu vakare smile.gif

Sunfl kaip tau sveikatos?

Jau sunkiai, vos pajudu. Pilvas labai didelis nors svorio beveik nepriaugau unsure.gif Treciadieni paskutinis echo laukia, idomu kokio didumo mergina smile.gif
Atsakyti