Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 21, 14:06)
Labos, pempe o tuo dar kuom užsiimi vaidini kokiam teatre ar ką?

kaip blynų užsimaniau...būtinai kepsiu vakare smile.gif

Sunfl kaip tau sveikatos?

Pataikei biggrin.gif . Nors nelabai mes ten vaidinam, poetinę kompoziciją ruošiame. Neilgą. Be repetuoti reikia.

Aš bulvinių blynų norėčiau, bet užsikaičiau kiaulės ausis, bus žirnienė.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 21, 14:17)
Jau sunkiai, vos pajudu. Pilvas labai didelis nors svorio beveik nepriaugau  unsure.gif Treciadieni paskutinis echo laukia, idomu kokio didumo mergina smile.gif

Tu mūsų banginis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pempe tai gerai kad taui patinka. O kam vaidinsit?
mane tai nervintų tokia visuomeninė veikla smile.gif smile.gif kiekvienam savo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 gegužės 2018 - 14:56
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 21, 14:56)
Pempe tai gerai kad taui patinka. O kam vaidinsit?
mane tai nervintų tokia visuomeninė veikla smile.gif smile.gif kiekvienam savo.....

Per miesto šventę bus vietinių mėgėjiškų teatrų trumpi pasirodymai. Ten. Aišku, čia mieliau būčiau žiūrove biggrin.gif . Bet kad jau įsiprūdijau ax.gif . Vietinis jaunimas užsimanė teatro, o kad jų mažai buvo, o aš prie vietos - ir prisidėjau. Dabar to pradinio jaunimo liko tik 2 laugh.gif . O suaugę žodžio taip dažnai nekeičiame, tad, apsiėmus būti karve, reikės duoti pieno biggrin.gif

Tikrai kiekvienam savo. Jei man reikėtų sodus ir sodybas prižiūrėti ir ten sodinti - ravėti, dabar atrodo- išprotėčiau rolleyes.gif .
Aišku,buvo laikas- kitaip buvo, manau , tas laikas dar ir vėl pareis, jei Dievulis ant šios žemės laikys, bet dabar- brrrr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 21, 16:32)
Tikrai kiekvienam savo. Jei man reikėtų sodus ir sodybas prižiūrėti ir ten sodinti - ravėti, dabar atrodo- išprotėčiau rolleyes.gif .
Aišku,buvo laikas- kitaip buvo, manau , tas laikas dar ir vėl pareis, jei Dievulis ant šios žemės laikys, bet dabar- brrrr  schmoll.gif

smile.gif smile.gif
aš aplamai esu ne scenos žmogus, suparalyžuoja mane kai reikia viešai pakalbėt...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 21, 15:35)
smile.gif smile.gif
aš aplamai esu ne scenos žmogus, suparalyžuoja mane kai reikia viešai pakalbėt...

Žinok, mane irgi, mirštu -keliuosi doh.gif . Nuo mokyklos laikų. Neišmokau to nugalėti. Bet dar mokausi biggrin.gif . Pataraisiais metais ypač intensyviai biggrin.gif . O gal iki pensijos ir išmoksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sunflowers parodyk FB savo pilvuką  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 21, 15:31)
Pataikei biggrin.gif . Nors nelabai mes ten vaidinam, poetinę kompoziciją ruošiame. Neilgą. Be repetuoti reikia.

Aš bulvinių blynų norėčiau, bet užsikaičiau kiaulės ausis, bus žirnienė.
Papildyta:

Tu mūsų banginis biggrin.gif  wub.gif

Tikras banginis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 05 21, 17:03)
<p>Sunflowers parodyk FB savo pilvuką  wub.gif​ </p>

Neturiu nei vienos foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 21, 17:04)
Neturiu nei vienos foto  unsure.gif

padaryk smile.gif

pempe, as ruda ruda, na moka spalva turejo but,bet gavos ciut tamsesne. bet patenkinta siaip.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 05 21, 18:39)
padaryk  smile.gif

pempe, as ruda ruda, na moka spalva turejo but,bet gavos ciut tamsesne. bet patenkinta siaip.

Kad nepatinka man fotkintis smile.gif Jeigu nepamirsiu gal ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 21, 17:46)
Kad nepatinka man fotkintis  smile.gif Jeigu nepamirsiu gal ryt smile.gif

turesi prisiminima ir smile.gif nores greiciausiai tau to nereikia, kitaip jau butum pasidarius biggrin.gif
Atsakyti

sunku po atostogų į ritmą grįšt. 

Bulvinių blynų norėčiau. Bet vakarienei bus salotos su antiena.

Atsakyti