Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos.

Sufl 4u.gif taip įdomiai parašei... "sunku mum, ypac man.... visur jauciu, rodos vaiksto, salia sedi.....". Bet juk ji ir vaikšto ir sėdi šalia? ar ant patalo?
na stiprybės kaip bebūtų...

Lyžuka, nežinau labai nelaistom tų šilauogių. Kai kada užpilu jei jau sausra kokia...

o man žinokit senatviniai marazmai...
pamečiau prieš porą savaičių magnetinę kortelę įėjimui į darbą. Ieškojau visakur nu neradau....Išdavė naują. Šiandien žiūriu rankinėj vėl nebėr. unsure.gif nu galvoju nebeprašysiu naujos...su kolegom įeidinėsiu (pas mus tik nakčiai ir pietums uždaromos tos durys, šiaip laisvai būna. Susinervinau ne tas žodis....nu žiopla žiopla...o dar į maišelį buvau įsidėjus kad neišslystų- nu nėr. Tačiau paknisau rankinėj geriau...ir radau senąją kurios nu niekur neradau prieš tai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif apsidžiaugiau neklauskit.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gegužės 2018 - 09:23
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 30, 10:20)
Sveikos.

Sufl  4u.gif taip įdomiai parašei... "sunku mum, ypac man.... visur jauciu, rodos vaiksto, salia sedi.....". Bet juk ji ir vaikšto ir sėdi šalia? ar ant patalo?
na stiprybės kaip bebūtų...

Lyžuka, nežinau labai nelaistom tų šilauogių. Kai kada užpilu jei jau sausra kokia...

nu tai ne apie mamą gi čia...

supratau, aš aplamai nelaistau, pasmus vanduo normuotas smile.gif iš miesto gaila vandentiekio moket o prudas tolokai nešt tingisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 09:52)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ,o dukra irgi su tavimi ?

Taip
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 10:22)
nu tai ne apie mamą gi čia...

nu supratau. Bet juk ji ir realiai yra šalia. ai nu nebesigilinam....
Atsakyti
Sun o su plaučiais pas tavo mamą viskas gerai? Kaimynes tevui analogiška situacija, sakė šita vieta pavojingiausia, na galva ir plaučiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 30, 10:25)
nu supratau. Bet juk ji ir realiai yra šalia. ai nu nebesigilinam....

Tai mama ir yra salia kur ji kitur gali buti? As juk apie teti sneku.... nu kas to nepatyre ir nesupranta.....
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 10:27)
Sun o su plaučiais pas tavo mamą viskas gerai? Kaimynes tevui analogiška situacija, sakė šita vieta pavojingiausia, na galva ir plaučiai  unsure.gif

Gerai viskas. Tas brudas neplinta kolkas, laikos vienoj vietoj.
Atsakyti
tu tik 1000 kartų nepyk. praskaičiau...
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gegužės 2018 - 09:59
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2018 - 09:55
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 30, 10:41)
tu tik 1000 kartų nepyk. praskaičiau...
  unsure.gif

Nieko. Viskas ok 4u.gif
Atsakyti

:console:​ 

Atsakyti

Ir vėl pekla lauke. O Šulija dar sako - ketvirtadienį nebus kaitros ir rodo +29  :hmm:  Šiandien auklė su vaikiu 9 val išėjo, iki 11 val grįžo. Tupės dabar namie iki vakaro, nebent į kiemą trumpam. Šlapias visas vakar grįžo vakare. 

Nuėjau pirmadienį į express market prie darbo ledų pirkt. Galėjau netgi iš dviejų rūšių rinktis  :D  Lampėdžių karjeras šalia, pliažininkų pilna.

Atsakyti
lauke tikrai išprotėjimas.
nenoriu taip... verysad.gif
Atsakyti