Stephen King "Radybos". Serialus aš irgi žiūriu vakarais. Ypač dabar kai vaikis eina vėliau gulti, o prie jo nei pamegsi, nei knygą paskaitysi, tai pasileidžiu kokį serialą.
aš tai 2 knygas skaitau - 1 namie, kitą darbe per pietus ![]()
karšta ne tas žodis. Tėvam katino ieškojau. Tikiuos, jau radau. Nu bent jau rezervavau ir už gydymą sumokėjau. Ryt reiks žiūrėt ar prilips. Jei ne, tai bent geras darbas bus.
Sveikos,
as turiu pasiteisinima kodel cia nesu
mama dar vis yra, bet jau ryt skrenda atgal. fainai pasibuvom. irgi karsta baisiai visas dienas buvo, dabar jau gerai, atveso truputi.
braskiu va dabar ir valgom, skanios, vietines. bet kazko man praejo tas upas, anksciau tai neisivaizdavau be braskiu, bet dabar gal kad ne namines, tai kazkaip..
jei butu ant lekstes silauoges ir braskes tai imciau silauoges, pvz. arba tresnias, arba arbuza
ha sujuokinai. nu as ir neisivaizduoju kaip galima but niekada nevalgius braskiu su pienu, bet jei nebuvo valgoma, tai normalu.
is kur, prieglaudos ar kur?
as turiu pasiteisinima kodel cia nesu
braskiu va dabar ir valgom, skanios, vietines. bet kazko man praejo tas upas, anksciau tai neisivaizdavau be braskiu, bet dabar gal kad ne namines, tai kazkaip..
jei butu ant lekstes silauoges ir braskes tai imciau silauoges, pvz. arba tresnias, arba arbuza
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 28, 21:10)
Na jau, na jau, visai nušnekėjai
. Tai tavo vaikystė- gryna trauma, jei braškių su pienu niekas nedavė 
QUOTE(Cartman @ 2018 05 29, 18:33)
<p>aš tai 2 knygas skaitau - 1 namie, kitą darbe per pietus
</p><p></p><p>karšta ne tas žodis. Tėvam katino ieškojau. Tikiuos, jau radau. Nu bent jau rezervavau ir už gydymą sumokėjau. Ryt reiks žiūrėt ar prilips. Jei ne, tai bent geras darbas bus.</p>
QUOTE(grange @ 2018 05 29, 21:38)
Sveikos,
silauoges ir braskes tai imciau silauoges, pvz. arba tresnias, arba arbuza
ha sujuokinai. nu as ir neisivaizduoju kaip galima but niekada nevalgius braskiu su pienu, bet jei nebuvo valgoma, tai normalu.
silauoges ir braskes tai imciau silauoges, pvz. arba tresnias, arba arbuza
na dėl trešniu tai dar pagalvočiau, o šilauogės man nieko yptingo, na panašiai kaip mėlynės skonio ir kavpo jokio, tik kaina ypatinga
Mums šiandien darželio išleistuvės. Dar - darbiniai mokymai. Vakar- trys skirtingų kolektyvų repeticijos. Pade gėjas toliau degina. Atsibudau nuo sapno, kad mūsų namą uždega
.
nu bet kaip nesaugu, kai toks nesveikas šalia yra 
Sveikos
Vrine ar labai laistot šilauoges? Nesuprantu ko maniškes tokios nupiepę yra, dar apšala vis stirpiai kasmet ...
Sveikos
Vrine ar labai laistot šilauoges? Nesuprantu ko maniškes tokios nupiepę yra, dar apšala vis stirpiai kasmet ...
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 07:45)
nu bet kaip nesaugu, kai toks nesveikas šalia yra 
Sveikos
Sveikos
Gausiai laistom
Labas rytas. Dukra serga siaubingai, gerkle, 38 temperatura
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 30, 07:58)
Dukrai
Kaip mama tavo? NAmuose ar ligoninese?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 09:26)
Namie. Gyvenu dabar pas ja..... sunku mum, ypac man.... visur jauciu, rodos vaiksto, salia sedi..... sese kiekviena diena buna su mumis.....
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 30, 09:44)
Namie. Gyvenu dabar pas ja..... sunku mum, ypac man.... visur jauciu, rodos vaiksto, salia sedi..... sese kiekviena diena buna su mumis.....