Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos, braškės biggrin.gif

Aš jau valgiau braškių smile.gif , naminių, iš baltarusių daržiuko, t.y. iš jų turgaus biggrin.gif . Aplankiau mūsų kaimyynus, dar niekada ten nebuvau buvusi. Graži, labai tvarkinga šalis. Nesitikėjau. Na, bent jau tie du rajonai ar sritys, ar kaip ten jie skirsto. Breste ir Grodne buvau. Gal ir parodomieji jie, kas ten žino. Sakė, kad stipriausi rajonai.

Kaip jūs?
Atsakyti
Aš savų valgiau, šiemet kažkokie metai nenormalūs viskas vos ne mėnesių anksčiau smile.gif , bet nedidelės tokios matyt dregmes per mažai joms

ten tvraka griežta del aplinkos yra pas mus klientai atvažiave skundžias kokie reikalavimai yra užeta teritoriju tvarkymu, bet iš kitos puses ir gerai, gal tokiu šabakštynu nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gegužės 2018 - 14:16

Buvau LT, tai mama pirko braškes - rūgščios buvo. Čia UK nusipirkau užvakar tai skanios :) išsitraukiau pieno, eisiu pasidaryt kai pienas biškį pašils. Peršalau, tai iš šaldytuvo nenoriu šalto naudot :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 28, 14:15)
Aš savų valgiau, šiemet kažkokie metai nenormalūs viskas vos ne mėnesių anksčiau smile.gif , bet nedidelės tokios matyt dregmes per mažai joms

ten tvraka griežta del aplinkos yra pas mus klientai atvažiave skundžias kokie reikalavimai yra užeta teritoriju tvarkymu, bet iš kitos puses ir gerai, gal tokiu šabakštynu nera

Rimtai- ir LietuvOje jau braškės blink.gif ?
Aš Baltarusijoje stebėjausi, kad lubinai žydi, parvažiavau - prie mūsų irgi blink.gif . Jau visai sublūdo irnesakyk.gif

Šiandien vėl buvau choro repeticijoje - koks malonumas wub.gif
Ir rūbus naujus siuva, būsim gražooooolės biggrin.gif
Atsakyti

Labos. Niekad nesupratau valgymo braškių su pienu ☺

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 28, 20:10)
<p>Buvau LT, tai mama pirko braškes - rūgščios buvo. Čia UK nusipirkau užvakar tai skanios smile.gif išsitraukiau pieno, eisiu pasidaryt kai pienas biškį pašils. Peršalau, tai iš šaldytuvo nenoriu šalto naudot smile.gif</p>

Nelabai saldžios ir Baltarusijoje braškės, bet ir rūgščiomis nepavadinsi. Skanu buvo.
Kur peršalai? Mašinoje?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 28, 21:07)
<p>Labos. Niekad nesupratau valgymo braškių su pienu ☺</p>

Na jau, na jau, visai nušnekėjai rolleyes.gif . Tai tavo vaikystė- gryna trauma, jei braškių su pienu niekas nedavė tongue.gif
Atsakyti

Tikrai taip nevalgydavom. Kažkaip mano vaikystėje braškių buvo ne kažką...nežinau kodėl tėvai jų neaugindavo. O dabar pieno nebegaliu gert....ot likimo ironija kąąąą 😆😆😆

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 28, 21:31)
<p>Tikrai taip nevalgydavom. Kažkaip mano vaikystėje braškių buvo ne kažką...nežinau kodėl tėvai jų neaugindavo. O dabar pieno nebegaliu gert....ot likimo ironija kąąąą 😆😆😆</p>

O žemuogių? Mes pirmiausia nuo žemuogių pradėdavom, jos lyg pirmiau pradėavo nokti ax.gif . Ir aišku, kad su pienu. Tada mažiau uogų užtenka ir pavalgai. Juk dar bulka užkandi.
Atsakyti

Nelabai saldžios ir Baltarusijoje braškės, bet ir rūgščiomis nepavadinsi. Skanu buvo.
Kur peršalai? Mašinoje?
Papildyta:
Na jau, na jau, visai nušnekėjai rolleyes.gif. Tai tavo vaikystė- gryna trauma, jei braškių su pienu niekas nedavė tongue.gif

Pati net nezinau :) 

Labos. Niekad nesupratau valgymo braškių su pienu ☺

O man labai skanu :)

Atsakyti
Su pienu niekad nevalgiau ir nežadu valgyti,čia man iš vis kažkas baisaus:), bet kaip sakoma del skonio draugų nera, o mano mama tik sakydavo, kad kažkada vaikysteje vyšnias su pienu valge bigsmile.gif

Sveikos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 28, 22:07)
Rimtai- ir LietuvOje jau braškės blink.gif ?

ir žemuogės biggrin.gif, sodo bent jau pas mane bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Nesukepėt dar? Lietuviškų braškių jau turguje mačiau, bet brangios dar, po 6€/kg, pirkau lenkiškų, labai skanios, didelės ir nesupuvo per naktį. Vaikis anksti keliasi, vėl, bet už tat sekmadienį ryte nulėkėm į turgų, grįžus skalbinius pasidžioviau ir dar į lauką išėjom ir grįžom namo iki 11.30. Nes paskui jau pekla lauke, net vakare nesinori, kai taip karšta.

Vieni bukletai išėjo su klaida, ne tas fotkėse pažymėta. Tai dirikas iškart: Kas tikrino!!!!! Suprask šaukia. Greit paštą permečiau ir vuolia siunčiau jam pažiūrėti, atrašė, kad ok. Tai taip ir parašiau, kad pats žiūrėjo. Nes galiu pasakyti, kad kuo daugiau žiūriu į tas pačias foto ar tekstą, jau nebematau kas blogai, nes matau tik tai kas turi būti. Va dėl to juk ir siunčiam skaityti ir taisyti kitiem ar ne? Tai biškį ant žemės nusileido, bet vat įkasti neužmiršo: tai ar aš tave turiu kontroliuoti. Tai ko tada man jam siųsti tikrinti, žiūrėti, jei jis vis viena nežiūri ir paskui kaltų ieško?

Dukrai paskutinės dienos mokykloje. Šiandien jogą praves viena mamytė. Vasarą užrašiau į dvi dienos stovyklas. Bet tai ot kaip brangu. 

Nusipirkau knygą šiandien. Tik kada skaityti?

Atsakyti
Pikkolo kokią pirkai?

Aš tai i tuosserialus įsimetus vis pasižiuriu vakarais tai be 12 niekaip neužmiegu o paskui oi kaip nelengva kelti smile.gif

nesukepėm, vesu pas mus darbe net kondišinu nereikia jungti, keista net, o namuose irgi nespirgu ant saules savaitgali paaukojau sekmadienio rytą ir anksti nusipjoviau žolę, šiaip pagulet kelis kart į kiema buvau išnešus mėsas biggrin.gif, tipo pasideginti bigsmile.gif
Atsakyti