QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 10, 08:23)
Labas rytas, laikas keltis, saulė aukštai 
Grange kad tik jums pasisektų, laikau viską ką ten reik laikyt sėkmei
Kolje kaip blynai vakar?
aš nuo tavęs nusicopinau idėją irgi prikepiau bulvinių
o jūs kiek miltų dedat į bulvinius blynus?
Pempe, nenervinki su tais kebabais. Aš vėl jų noriu. Taip ir nenusipirkau niekad nuo anų laikų kai norėjau

Grange kad tik jums pasisektų, laikau viską ką ten reik laikyt sėkmei

Kolje kaip blynai vakar?


Pempe, nenervinki su tais kebabais. Aš vėl jų noriu. Taip ir nenusipirkau niekad nuo anų laikų kai norėjau

Tai nusipirk. Veikiausiai neapsiriksi

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 08:27)
Kebabu neneoriu, man toks vaizdas, kad i ta blyną kopustai su majonezu kažkokiu pigiausiu susukta ir keli žiupsniai abejotinos džiovintos mesos pabarstyta
Sveikos

Sveikos

Nieko panašaus, majonezo ten nėra, labai skanus padažas. Ir mėsa ne diovinta. Rimtai- nevalgei??? Labai skanu. Mano mama vakar pirmąkart valgė, labai jai patiko.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 12:55)
tai gal ir pati graikiško kraujo turi
pas mus buvo pora darbuotojų, kurių šaknys nuo tilžes ar panašių vietų tai abieju vardas buvo ne Ieva o Jieva
bet visumoj iš keisciausiu realiai sutiktu žmoniu vardu buvo Bijūnas
pas mus buvo pora darbuotojų, kurių šaknys nuo tilžes ar panašių vietų tai abieju vardas buvo ne Ieva o Jieva
bet visumoj iš keisciausiu realiai sutiktu žmoniu vardu buvo Bijūnas

Mano gal Meletėlė
