Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 10, 08:23)
Labas rytas, laikas keltis, saulė aukštai smile.gif

Grange  kad tik jums pasisektų, laikau viską  ką ten reik laikyt sėkmei smile.gif

Kolje kaip blynai vakar? smile.gif aš nuo tavęs nusicopinau idėją irgi prikepiau bulvinių smile.gif o jūs kiek miltų dedat į bulvinius blynus?

Pempe, nenervinki su tais  kebabais. Aš vėl jų noriu. Taip ir nenusipirkau niekad nuo anų laikų kai norėjau smile.gif

Tai nusipirk. Veikiausiai neapsiriksi smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 08:27)
Kebabu neneoriu, man toks vaizdas, kad i ta blyną kopustai su majonezu kažkokiu pigiausiu susukta ir keli žiupsniai abejotinos džiovintos mesos pabarstyta  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

Nieko panašaus, majonezo ten nėra, labai skanus padažas. Ir mėsa ne diovinta. Rimtai- nevalgei??? Labai skanu. Mano mama vakar pirmąkart valgė, labai jai patiko.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 12:55)
tai gal ir pati graikiško kraujo turi

pas mus buvo pora darbuotojų, kurių šaknys nuo tilžes ar panašių vietų tai abieju vardas buvo ne Ieva o Jieva

bet visumoj iš keisciausiu realiai sutiktu žmoniu vardu buvo Bijūnas  bigsmile.gif

Mano gal Meletėlė biggrin.gif
Atsakyti
Aš žinau Eitvyde mergaitę. Irgi keistas.

O nuo kada anglijoj mokslai pradideda nežinot ?

Išviriau burokėlių sriubą. Stipri tokia išėjo. šepsau tokia....bet jau nebeturiu idėjų tam gaminimui...nu tikrai....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 10, 22:28)
Aš žinau Eitvyde mergaitę. Irgi keistas.

O nuo kada anglijoj mokslai pradideda nežinot ?

Išviriau burokėlių sriubą. Stipri tokia išėjo. šepsau tokia....bet jau nebeturiu idėjų tam gaminimui...nu tikrai....

Eitvydė normalus. Tikras vardas bent jau.

Pas mus šerno kauliukai su šparaginėm pupelėm.
O ryt arba grybai, arba žuvies kotletai. Gal vis tik grybai.
Atsakyti
Labas rytas,
pempe iš kur gausi grybų? ar jau grybaujat, ar jau yra?
ku darat?
smile.gif
Atsakyti

Mano pažįstami toookiu vardu pavadino. Kad nerašysiu, nes tikrai tik 1 ant Lt ir keisčiausių vardų sąraše buvo :D

Ryt išvarom pakeliaut po Lietuvą. Nelabai benoriu, nes iš 4 žmonių kompanijos tapo 8 iš kurių 2 didūs kelionių po LT egZpertai, kurie viską už visus geriau žino kaip keliaut.

Atsakyti
Cartman koks maršrutas, į kurią pusę važiuojat? su motociklais?
kažkada per atostogas važiavau ir priekyje manęs važiavo motociklas, už vairuotojo sėdėjo mergina ir išlindę buvo raudoni kaip tavo plaukai smile.gif tai pagalvojau gal tu smile.gif tik tu tuo metu kažkur keliavai ar užsienyje buvai kad pamąsčiau- negali būti tu smile.gif Numeris moco 0 baigiasi (nepameni 190, 120 ar kiek ten). O gal tikrai tu į Pasvalį įsukinijai? smile.gif
Atsakyti

Ne, mūsų mocas šį sezoną parduotas, naujas bus tik kitam sezonui :)

Keliaujam į Suvalkiją, kažkiek Dzūkiją. Maršrute praktiškai nieko be dvarų (nepasakyčiau, kad įspūdingų nėra), bet tiek jau to.

Atsakyti

Nu ir užkepino saulė  :karsta:​ 

Atsakyti

Eina sau, man jau beveik laikas grist i darba. Kaip greit 😮

Sveikos

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 11, 10:16)
Labas rytas,
pempe iš kur gausi grybų? ar jau grybaujat, ar jau yra?
ku darat?
smile.gif

Iš kameros biggrin.gif . Pernykštės rudmėsės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 11, 19:58)
<p>Eina sau, man jau beveik laikas grist i darba. Kaip greit 😮</p><p>Sveikos</p>

Pala, jau pamiršau, ar turi kur grįžti?
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 08 11, 11:57)
<p>Ne, mūsų mocas šį sezoną parduotas, naujas bus tik kitam sezonui smile.gif</p><p></p><p>Keliaujam į Suvalkiją, kažkiek Dzūkiją. Maršrute praktiškai nieko be dvarų (nepasakyčiau, kad įspūdingų nėra), bet tiek jau to.</p>

ko senąjį išgarbinot? Nebeįtiko?
Atsakyti

Pempe turiu kur grizt. Ne ateinancia o kita savaite jau darban. 

Atsakyti
Sunfl. O kur savo princesę dėsi ???? O tai jūs daržan dabar vasarą kiek pratinotės ? Turi atsarginį variantą kas pabus jei susirgs pvz ? Bet tavo darbas pas tavo tėtį ?
Atsakyti