Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sunfl. O kur savo princesę dėsi ???? O tai jūs daržan dabar vasarą kiek pratinotės ? Turi atsarginį variantą kas pabus jei susirgs pvz ? Bet tavo darbas pas tavo tėtį ?

Uzrasius as ja i valstybini. Iki siol nezinau ar pateko, nes atostogauja. Jei nepateko vesiu i privatu. Jei ka paliksiu pas tevus. Taip grisiu i ta pacai, tecio ikurta firma.

Atsakyti
Labas RYTAS 4u.gif

Kaip perseidai? Kaip žaibai?
Atsakyti

Labas RYTAS 4u.gif Kaip perseidai? Kaip žaibai?

O buvo žaibu?

Oi labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 12 rugpjūčio 2017 - 07:44
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 12, 08:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71755466" data-time="1502515851"> Labas RYTAS vartotojo įkelta nuotrauka Kaip perseidai? Kaip žaibai?</blockquote>
<p>O buvo žaibu?</p>
<p>Oi labas rytas</p>

Buvo buvo, daužėsi belekaip. Bent jau pas mus. Apie ketvirtą.
O perseidų laukėm laukėm, bet dar dvylikos nebuvo , nuėjom gulti. Tai dukra 4 matė, o aš tuo metu į kitą pusę žiūrėjau, nieko nemačiau.
Atsakyti

Pas mus ramu buvo.

Atsakyti

Pas mus 34 rodo. Jau ryte buvo 21 kai atsikėlėm, tai į laukutį ir iki pardės nuėjom 9 ryto. Po pietų pas uošvius varysim. Pas juos kondiškė neveikia, bet kai visi langai į šiaurę, tai sakė 24 namie. O ryt sako 21 tik bus. Nesąmonė ta vasara šįmet. 

Atsakyti

Pas mus 3 diena lyja. Vakar gavau raktus nuo sodo net nueit negaliu. Vyras rankom trina,nes kad nepradeciau dirbt,o as ne vien dirbt noriu,o issinesti kedziu,istiesti kojas,pasiimti termosa arbatos ir sedeti... 

Sian pilvinis kazko skaudena ir vis kieteja, nuotaika tai mano liudna verkt norisi. Sian senelio gimtadienis, o as jo taip pasiilgau,noreciau apkabint.. Bet,jau 14 metu ner,stebi mus is virsaus  :cray:  :cray:  :cray:​ 

Atsakyti
Kolje nesinervink ir nesigraudenk. Tau negalima. O kada tau gimdyt ? o dėl pievutes tai suprantu tave. Gera... tau sodas toli nuo namų ? Kaip aš laukiu šios dienos pabaigos tai ir neklauskit. Toks oras tikrai ne man. Eina tie visi karščiai naf.... t.y. kuo toliau nuo LT. Pas mus nei griaudijo nei lyjo ir dabar net nepanašu į tai kad galėt lyt - kaip žadėjo kad nuo popietų.
Atsakyti

Menesiukas nelikes. Aj hormonai siaucia tikriausia ir tiek...

Nuo namu netoli, 10 min.peskute,per langa matom tuos sodus :) 

As paziurejau,kaip tik antradieni 29 zada, o mano mazoji i pirma klase iseina, tai dusniakas bus,nu nors tiek gerai,suknia galesiu detis, o tai jau pasiruosus buvau kelnes ir marskinukus  :ax:  Ir paskui vel lietus  :taika:​ 

Atsakyti
oras traedija, buvau kirpykloj tai pas jas kondišinas sugedes, galvojau nualpsiu taip silpna pasidare nuo tvankumo
Atsakyti
Man darbe irgi buvo silpna pasidarę. Net sunerimus buvau, kad rimtai nenusiversčiau. Bet išgėriau kalio miltukų, pasiėmiau pomidorą, ir su kiekvienu kąsniu barsčiau druskos. Praėjo.
Atsakyti
o padeda pomidoras su druska? Man irgi nejuokinga buvo, maniau susmuksiu toj kedej , ale gi vistiek pomidoro neturejau bigsmile.gif

dabar bando lyt o jau apsiniaukę kaip naktis elektros reikia

blynus kepam bulvinius
Atsakyti