Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ateis ateis, as siunciu,pas mus nakti kaip pradejo lyt tai tokiais gusiais,stipriau,silpniau :) 

Tai jei pavarde iene,tai gal sulietuvinta. 

Aj su tais vardais tai kai kurie tikrai nepagalvoja,ka veliau darys.. Delto rinkau vaikams aiskius.. Si kart nesutariam dar galutinio,bet visi girdeti ir lietuviskai istariami ir vokiskai :) 

Atsakyti

Buvo lryte pernai metų vienetiniai vardai surašyti, tai labiau įstrigęs Donkarlas  :laugh:  Ryškiai serialų gerbėjai tėvai.

http://gyvbudas.lryt...azija--2105178/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 rugpjūčio 2017 - 12:33
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 12:55)
pas mus buvo pora darbuotojų, kurių šaknys nuo tilžes ar panašių vietų tai abieju vardas buvo ne Ieva o Jieva

bet visumoj iš keisciausiu realiai sutiktu žmoniu vardu buvo Bijūnas  bigsmile.gif

Jieva tau sakau čia gal neraštinga metrikacijos darbuotoja buvo ir tiek smile.gif
nes tikrai kartais kai čiupinėji dokumentus tai matai tokių ryškiai CM darbuotojų klaidų smile.gif smile.gif ypač vyresniosios kartos kai dar nebuvo tiek visi raštingi....
nors va mano pažįstama turi mergaitę Vitautę- kairinis kirtis ant "I". Nu ir kodėl ne Vytautė. Nu sugalvotas kažkoks.... puskė mano turi dukrą Gaudilę. Irgi nei ratas nei batas.....

Kolje, iš kokių vardų renkatės? pasakyk mums mes nuspręsim biggrin.gif
Bigbang pala tu sakei lygirgi turi jau vardą saviškei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 rugpjūčio 2017 - 13:18

Jieva tau sakau čia gal neraštinga metrikacijos darbuotoja buvo ir tiek smile.gif
nes tikrai kartais kai čiupinėji dokumentus tai matai tokių ryškiai CM darbuotojų klaidų smile.gifsmile.gifypač vyresniosios kartos kai dar nebuvo tiek visi raštingi....
nors va mano pažįstama turi mergaitę Vitautę- kairinis kirtis ant "I". Nu ir kodėl ne Vytautė. Nu sugalvotas kažkoks.... puskė mano turi dukrą Gaudilę. Irgi nei ratas nei batas.....

Kolje, iš kokių vardų renkatės? pasakyk mums mes nuspręsim biggrin.gif
Bigbang pala tu sakei lygirgi turi jau vardą saviškei?

Gaudile tai visai nieko, na retas, bet ne koks berysio sakyciau. 

big Bang sake ;) Bet dabar galvoju ar nemaisau, bet man atrodo Elena? bet gal ir maisau. 

tvarkiau žmogaus dokumentus. kaip jums vardas Evridika unsure.gifbiggrin.gifbiggrin.gifdar tokio negirdėjau....o ir pavardė nors ir lietuviška bet irgi dar sunkesnė smile.gifna jos nerašysiu smile.gif

uje, ne tai kad blogas, bet sunku istart. 

siaip tai juokinga, siandien per pietus su kolegem ir apie tai diskutavom. nu cia daugiau apie vietinius vardus. 

as tai nzn ar esu ka sutikus su kokiu ziauriai keistu vardu. 

Man mano puskes mergyte Lukne buvo pirma kart isgirdus, kaaa koks cia vardas, ilgai reikejo apsiprast, o  dabar neisivaizduoju jos kitokiu ir grazus vardas. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 10, 14:10)

na gal ir neraštinga, bet tai kur tada tėvų akys unsure.gif ir kaip keista, kad ne viena buvo su tokiu vardu
Atsakyti

Sveikos :) grange nemaisai - Elena :) 

siandien pridariau guliaso su bulviu kose, keksiuku iskepiau, dabar pavalgem taip miegas ima  :D 

Atsakyti

Man keisciausias vardas Atene 😮

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 10, 17:04)
na gal ir neraštinga, bet tai kur tada tėvų akys  unsure.gif ir kaip keista, kad ne viena buvo su tokiu vardu

Manau tėvai dar neraštingesni....☺😅😅 nors o gal ten kokiam regione ir madoj buvo taip rašyt. Kas čia žino.

O tą Gaudilę tevai trumpina Gaude. ☺ MAN KEISTAI skamba.

Man Elzė gražus. Draugai turi. Mąstau net treji draugai ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 rugpjūčio 2017 - 19:11

Lukne,Atene man nieko. Pries 7 metus draugai mergaite pavadino Smilte, negirdejus buvau irgi keistai skambejo, o db nieko :) 

Vrine,rasiau jau vardus, bet ner dar to nuosprendzio 100%, kaip pvz,pas dukras. Nu su antraja buvom sugalvoje Dominyka,o kai gime ziuriu ir sakau netinka.. Tai dabar irgi bus taip,kai pamatysim ir rinksim. Vyras tai lietuvisko nori, tai vis sako Rytis, Rokas... sakau man tai nepatinka tokie, o cia lauzys liezuvius ir galva kraipys kol istars :D 

Lijo visa diena, reikejo iseit,tai ir sulijau ir susalau, gryzau,persirengiau ir pasiziuriu nebelyja :saudau specialiai cia taip... 

Ryt ryte su dukrom i kirpykla einam,kita savaite i mokyklas,reik pasigrazint :D 

Atsakyti
Kolje ko į tą mokyklą nuo puse vasaros ?
Aš pamenu kad Beną išsirinkot. Rytis man gražus irgi ☺

Pasmus irg nulijo. Bet žada dar karščius. Kam jie reikalingi.....nu man tai ne.
Atsakyti

Kaip tai ko, mokslo metai nuo 14d. prasideda :D Cia ner 3 menesiu atostogu vaikams, vasaros atostogos tik 6 savaites :) 

Beno vardo noriu as ir dukros, o vyras ne :D Rytis,gal ir nieko,bet vokieciai nesupras tokio vardo :) 

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 08 10, 21:03)
<p>Kaip tai ko, mokslo metai nuo 14d. prasideda biggrin.gif Cia ner 3 menesiu atostogu vaikams, vasaros atostogos tik 6 savaites smile.gif </p><p></p><p>Beno vardo noriu as ir dukros, o vyras ne biggrin.gif Rytis,gal ir nieko,bet vokieciai nesupras tokio vardo smile.gif </p>

Žinau vieną šeimą kur vaikų vardai geistaute ir Gilvydas, man kaip į žalčių vardus už neša bigsmile.gif arba kitą turi tris dukras ir visų antras vardas Marija o pirmas iš e raides ir dar tokie ilgi pvz Elžbieta
Atsakyti