Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

tu medaus nori??? smile.gifsmile.gif

man lb miegas eina. apniūkę o nelyja....
einu kavos.kas sumanim? smile.gif

noriu :D ale kaip pasiimt  :hmm:​ 

Atsakyti
tai gerai kad norit smile.gif smile.gif

Pempe, o tu nori? smile.gif
Atsakyti

Vrine, šiknos visom užsiklijuos nuo tiek medaus, kiek čia siūlai  :D 

Vakarienei tų šviežios mėsos dešrų paėmiau, orkaitėj su bulvėm iškepsiu ir bus gerai. Tingiu šiandien.

Bet kaip šalta šiandien. Išvaryt sugebėjau ryte dar be švarko jokio. Gerai, kad bent suknė pusilgėm rankovėm.

Vrine, pavydžiu, kad pas jus taip viskas pigiau. Mes savaitgalį iš kaimo varydami Šeduvoj mėsos sustojom apsipirkt. Išpjovos papigiaja prisipirkau, nes, pasirodo, kaime čia eilinė mėsa :D

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 05, 12:12)
Vakar jau galvojau isvaziuosiu gimdyt, lyg aprimo, bet ir siandien kazkaip nedrasiai jauciuos. Noreciau dar bent pora savaiciu panesiot. Siaip nieko neveikiu, sedziu, guliu. Gerai, kad pas mama esu.
Labas

Laikykis dar 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 05, 14:48)
tai gerai kad norit smile.gif smile.gif

Pempe, o tu nori? smile.gif

Nee, aš pernykščio nesuvalgiau, o jau šviežio du puslitrius gavau iš gero žmogaus. Bet šiandien turgely su koriais du indukus nusipirkau biggrin.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 06 05, 18:02)
<p>Vrine, šiknos visom užsiklijuos nuo tiek medaus, kiek čia siūlai  biggrin.gif </p><p></p><p>Vakarienei tų šviežios mėsos dešrų paėmiau, orkaitėj su bulvėm iškepsiu ir bus gerai. Tingiu šiandien.</p><p></p><p>Bet kaip šalta šiandien. Išvaryt sugebėjau ryte dar be švarko jokio. Gerai, kad bent suknė pusilgėm rankovėm.</p><p></p><p>Vrine, pavydžiu, kad pas jus taip viskas pigiau. Mes savaitgalį iš kaimo varydami Šeduvoj mėsos sustojom apsipirkt. Išpjovos papigiaja prisipirkau, nes, pasirodo, kaime čia eilinė mėsa biggrin.gif</p>

Siaubiakas, iš ryto tik 10 laipsnių tebuvo rolleyes.gif . Aš išėjau su suknia, megztiniu ir striukyte. Pats tas. Dabar taip ir grįžau.

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 05, 11:57)
nu va. gundykis smile.gif

ką veikiat? ar lijo pas jus kiek?

ką valgyt gaminsit? man dabar galvos skausmas- sūnus namie jau atostogos, dukrai darbas vis tas būna, visiems reikia valgymus sužiūrėt...

Nelijo ax.gif

Ir vakarienės nebuvo, dabar iškart naktipiečiai biggrin.gif - vakarykštę avieną su bulvėm pasišildėm.
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2018 06 05, 14:04)
<p>Sveikos smile.gif </p><p>Tai sakot medu kopinejat ane? smile.gif </p><p>Pas mane nieko naujo, net nezinau ka papsakot ... </p>

Ar pradėjai dirbti?

QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 05, 14:32)
Nebeatsimenu kada gerai miegojau, bet kazkaip ir nesinori  unsure.gif

Kaip tavo panelė?
Atsakyti
Aciu Pempe serga dabar, na visi sergam dabar, gerkle ir kosulys lojantis. O siaip po biski, sunku ir jai.....
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 05, 21:58)
Aciu Pempe serga dabar, na visi sergam dabar, gerkle ir kosulys lojantis. O siaip po biski, sunku ir jai.....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš saviškę vakar iš stovyklėlės irgi parsivežiau su skaudančia gerkle.
Atsakyti
labos.
šiandien aš su pėdkelnėmis,man nešalta smile.gif

o lietaus taip ir nesulaukėm...o jau ir nebežada...
Atsakyti

Laikykis dar 4u.gif

Nee, aš pernykščio nesuvalgiau, o jau šviežio du puslitrius gavau iš gero žmogaus. Bet šiandien turgely su koriais du indukus nusipirkau biggrin.gif

Siaubiakas, iš ryto tik 10 laipsnių tebuvo rolleyes.gif. Aš išėjau su suknia, megztiniu ir striukyte. Pats tas. Dabar taip ir grįžau.

Papildyta:
Nelijo ax.gif

Ir vakarienės nebuvo, dabar iškart naktipiečiai biggrin.gif- vakarykštę avieną su bulvėm pasišildėm.
Papildyta:
Ar pradėjai dirbti?

Kaip tavo panelė?

Pilnu etatu dar ne, savaitgaliais vis dar padirbu :) 

Atsakyti
Pas mus šalna buvo, kaimynams bulvės nujuodo visiškai. Kitiems irgi. Mano brangiausio pusė agurkų.
Atsakyti
Per pietus susikroviau tase ir jau galvojau nebegrisiu be dukros, bet isleido.dar namos u visiskai gulimu rezimu ir be jokio "streso". Dar bent savaite liepe panesiot, dabar 36 savaites.
Sveikos
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 06, 19:35)
Per pietus susikroviau tase ir jau galvojau nebegrisiu be dukros, bet isleido.dar namos u visiskai gulimu rezimu ir be jokio "streso". Dar bent savaite liepe panesiot, dabar 36 savaites.
Sveikos

Knygas skaityk mirksiukas.gif 4u.gif . Pervarysi kelis romanus biggrin.gif . Arba, jei sau nemėgsti, dukrai. O, sudalvaukite skaitymo iššūkyje, kad daar ir azartiška būtų http://vasarasuknyga.lt/
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 06, 21:00)
Knygas skaityk mirksiukas.gif  4u.gif . Pervarysi kelis romanus biggrin.gif . Arba, jei sau nemėgsti, dukrai. O, sudalvaukite skaitymo iššūkyje, kad daar ir azartiška būtų http://vasarasuknyga.lt/

Tai jau teks skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti