Per pietus susikroviau tase ir jau galvojau nebegrisiu be dukros, bet isleido.dar namos u visiskai gulimu rezimu ir be jokio "streso". Dar bent savaite liepe panesiot, dabar 36 savaites.
Sveikos
Laikyk kojas suspaudus, dar tikrai reikia palaikyt leliu pas save
Sun, kaip tu?
Mūsų ir pomidorai, pasirodo, nušalo. Daržininkės
Sun, kaip tu?
Tai šiltnamį nu šalo?
Mano nei agurkų nei pomidorų lauke nėra, o ir šiaip nelabai aš tuom darzu domiuosi, na nėra man meilės jam, nėra
Sveikos kas sveikos, palinkėkite sėkmės, lekiu pas dantiste
Sun, kaip tu?
Aciu kolkas neblogai
Sveikos
Sveikos ciocės. Vakar visą dieną sandėly prabuvau. Tai neįdomi diena buvo. Tik nusikaliau juodai.
O dabar prie darbo tiek mašinų, kad neišvažiavau iš kiemo. Stovi picps vyrukai (pirmam aukšte pica ir suši), kraipo galvas: niekaip sako. Tai gerai, kad prie daugiabučių neužstatyta buvo, tai pro kitą pusę pravažiavau. O kai geri orai, ten visada taip, nes į Lampėdžių pliažą suvažiuoja skūpuoliai. Kodėl skūpuoliai? Nes gaili € už parkingą, tai stato visur aplink, kur papuolė.
Dar savaitė ir atostogų turėsiu.
Mano nei agurkų nei pomidorų lauke nėra, o ir šiaip nelabai aš tuom darzu domiuosi, na nėra man meilės jam, nėra
Sveikos kas sveikos, palinkėkite sėkmės, lekiu pas dantiste
Ne, lauke.
Jau pavydžiu atostogų
Pavargau, labai kojos pavargo. Ir galva
Jau gana žiuret
Sveikos
Kas gero? Karštas savaitgalis, vakar deginomes
Mes dar nesideginom, neturėom laiko
Vakar pasimatymą su gimine turėjom, namie nebuvome. Šesštadienis- darbas. Šiandien bandysiu atsiskalbti ir atilsėti. Bet pamiegoti neina.
Dabar apsiniaukę, galėų palyti
Sunflowers - laikaisi dar?
Ir koks malonumas, kad tą degintoją sugavo. Bet dar ir dabar- telefonas suskamba, ir galvoji, ar ne dūmai