Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš 36 gimdžiau antrą, sueme kaip sakoma lygioj vietoj , pasirinkimo nepaliko smile.gif
Atsakyti

Per pietus susikroviau tase ir jau galvojau nebegrisiu be dukros, bet isleido.dar namos u visiskai gulimu rezimu ir be jokio "streso". Dar bent savaite liepe panesiot, dabar 36 savaites.
Sveikos

Laikyk kojas suspaudus, dar tikrai reikia palaikyt leliu pas save :) 

Atsakyti
Sunfl ojej. skaityk meilės romanus smile.gif

sveikos.

Atsakyti
Man arba koncertai arba laidotuvės. Vakar vienas praleidau(tolimesnės kaimynės mamos ir sąžinė truputį graužia, kad nelabai gerai padariau), tai šiandien Dievulis davė kitas laidotuves(kolektyvo vadovo tėvelio), tai šįvakar vietoj koncerto- būdynės, ir ryt, ko gero, eisiu, ir poryt į laidotuves ax.gif . Sunkūs visaip kaip metai.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sun, kaip tu?

Mūsų ir pomidorai, pasirodo, nušalo. Daržininkės biggrin.gif , o jums niekas nieko?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 08, 08:21)
Labas rytas 4u.gif

Sun, kaip tu?

Mūsų ir pomidorai, pasirodo, nušalo. Daržininkės biggrin.gif , o jums niekas nieko?

Tai šiltnamį nu šalo?

Mano nei agurkų nei pomidorų lauke nėra, o ir šiaip nelabai aš tuom darzu domiuosi, na nėra man meilės jam, nėra biggrin.gif

Sveikos kas sveikos, palinkėkite sėkmės, lekiu pas dantiste unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 08, 08:21)
Labas rytas 4u.gif

Sun, kaip tu?

Aciu kolkas neblogai 4u.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos ciocės. Vakar visą dieną sandėly prabuvau. Tai neįdomi diena buvo. Tik nusikaliau juodai. 

O dabar prie darbo tiek mašinų, kad neišvažiavau iš kiemo. Stovi picps vyrukai (pirmam aukšte pica ir suši), kraipo galvas: niekaip sako. Tai gerai, kad prie daugiabučių neužstatyta buvo, tai pro kitą pusę pravažiavau. O kai geri orai, ten visada taip, nes į Lampėdžių pliažą suvažiuoja skūpuoliai. Kodėl skūpuoliai? Nes gaili € už parkingą, tai stato visur aplink, kur papuolė. 

Dar savaitė ir atostogų turėsiu.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 08, 07:34)
Tai šiltnamį nu šalo?

Mano nei agurkų nei pomidorų lauke nėra, o ir šiaip nelabai aš tuom darzu domiuosi, na nėra man meilės jam, nėra  biggrin.gif

Sveikos kas sveikos, palinkėkite sėkmės, lekiu pas dantiste unsure.gif

Ne, lauke.

QUOTE(pikkolo @ 2018 06 08, 12:18)
<p>Sveikos ciocės. Vakar visą dieną sandėly prabuvau. Tai neįdomi diena buvo. Tik nusikaliau juodai. </p><p>O dabar prie darbo tiek mašinų, kad neišvažiavau iš kiemo. Stovi picps vyrukai (pirmam aukšte pica ir suši), kraipo galvas: niekaip sako. Tai gerai, kad prie daugiabučių neužstatyta buvo, tai pro kitą pusę pravažiavau. O kai geri orai, ten visada taip, nes į Lampėdžių pliažą suvažiuoja skūpuoliai. Kodėl skūpuoliai? Nes gaili € už parkingą, tai stato visur aplink, kur papuolė. </p><p>Dar savaitė ir atostogų turėsiu.</p>

Jau pavydžiu atostogų biggrin.gif

Pavargau, labai kojos pavargo. Ir galva smile.gif . Įdomu knygų pagal temas ieškot, bet vaikai visą dieną galvą iškvaršina biggrin.gif . Kaip auklėtojos daržely su mažiukais nesublūsta, neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 birželio 2018 - 18:14
Žiūrim filmukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 09, 20:23)
Žiūrim filmukus biggrin.gif

Jau gana žiuret smile.gif

Sveikos smile.gif

Kas gero? Karštas savaitgalis, vakar deginomes smile.gif šiaip nieko naujo
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes dar nesideginom, neturėom laiko biggrin.gif . Kai pagalvoji, baisu ax.gif . Ir ne kad degintis norėčiau, bet tiesiog padrybsoti. Apie jūrą svajoju. Arba marias. Kitkas nesiskaito biggrin.gif

Vakar pasimatymą su gimine turėjom, namie nebuvome. Šesštadienis- darbas. Šiandien bandysiu atsiskalbti ir atilsėti. Bet pamiegoti neina.
Dabar apsiniaukę, galėų palyti ax.gif

Sunflowers - laikaisi dar?

Ir koks malonumas, kad tą degintoją sugavo. Bet dar ir dabar- telefonas suskamba, ir galvoji, ar ne dūmai unsure.gif
Atsakyti