Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

nu tikrai ramiau bus, kad toki sugavo, gi dabar kokios sausros...
Atsakyti

Labas. Savaitgali padirbau, dar vaakr pas draugu buvom i svecius nuleke, tai ant griliaus mesytes visokios keptos privalgem, apsivaiksciojom :) 

šiandien eisim gal i parka su mazaja pasivaiksciot, oras geras :) 

Atsakyti
Big, ssmagiai skamba wub.gif

Pas mus jau antąsyk po truputį taip ramiai ramiai lyja bigsmile.gif . Negaliu patikėti bigsmile.gif
Papildyta:
Ir kaimynas su traktorium žolę pjauna
Ir gandras po pievą vaikšto
Ir du krankliai
Ir kregždės skraido
Ir šuo man rankovę drasko
Ir aš nieko neveikiu
NIEKO...
Taip gera biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tik pabuvo apsiniaukę ir toliau saulutė šviečia smile.gif

tai kaimynas tegul ir pas jus užsuka padirbeti smile.gif, nors pvz pas mus nera ka pjauti, viskas perdžiūvę totaliai
Atsakyti
Sveikos,
Pempe, tai kas tas deginntojas- jaunas senas, kokiu tikslu ir t.t.? pavardės nerašyk jei ką smile.gif

o aš pirmadieninėmis nuotaikomis, sugadinsiu Pempės idilę..

dukrai su matematikos egzu ne kažką...labai sunkus buvo... jau dabar svajojam tik apie išlaikymą o ne balų aukštumą, nes sakė buvo ne egzas o laidotuvių biuras- visos mergos apverkė (tiesiogine prasme) savo svajones....

ryte dukrai pakely sulūžo antroji mašina, dukrai darbas- tada pasiėmė pirmąją mašiną... vyras mano be mašinos- tai oi oi kokia nelamiė namuose.... smile.gif
sakė remontas (dirželiai kažkokie nutrūko) min 100 eur. Vyras iš meistro važiavo dviračiu- tai ir anam padanga sprogo pakeliui smile.gif smile.gif vyras visai nevilty smile.gif smile.gif

man skauda galvą...nieko naujo bet nieko ir gero. kai skauda galvą noriu ėsti ėsti ėsti be nuovokos. tą ir darau. o ir taip jau stora.....

nelyja..sausra beprotinė, apniūkę bet nelyja, didieji debesys ėjo ir nuėjo, pas kažką kas labiau nusipelnė...(tipo Pempę??? blink.gif blink.gif ).

saviatgalį susitvarkiau sodą, buvom su vaikais maudytis, gaminau maistą tvarkiau buitįir kitaip vargau.

tai kame ats gyvenimo gerumas pasakykit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 birželio 2018 - 13:13
Dar vis puskuoju as ax.gif
Sveikos
Atsakyti
O, Sun bigsmile.gif ,šaunuolė, pūškuok 4u.gif

Vrine,pakopijuosiu tau iš laikraščio:
Devyniolika gaisrų girininkijoje sukėlęs vyriškis, suimtas trims mėnesiams. Kaltinamasis apklausos metu, logiškai paaiškinti, kodėl padeginėjo miškus, negalėjo. Pirmadienį Priešgaisrinė gelbėjimo valdyba paskelbė, kad dėl sausros gyventojams draudžiama lankytis miškuose.

Primename, kad pirmieji miško gaisrai girininkijos miške pradėjo kilti gegužės viduryje. Naktį iš gegužės 12 į 13-ąją išdegė virš 4 hektarų brandaus miško paklotės.

Gaisrai nesiliovė ir gegužės 14 –ąją ir dar vėliau. Kadangi miške nei uogautojai , nei grybautojai dar nesilankė, pradėta manyti, kad tai padegimas. Miškininkai vėliau turėjo ir savo įtariamąjį, žinojo automobilio markę, valstybinius numerius. Kaip vėliau paaiškėjo, įtarimai pasitvirtino.

Per mėnesį buvo sustiprintas budėjimas trijuose bokšteliuose, pagalbos kreiptasi ir į savivaldybę, surengtas ekstremalių situacijų valdymo komisijos posėdis. Prašyta policijos pareigūnų pagalbos, kad skirtų papildomų pajėgų, kurie galėtų patruliuoti .

Pasak apylinkės teismo atstovo spaudai , Teismas skirdamas griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, įvertino, kad įtariamasis gali vėl daryti naujus analogiškus nusikaltimus. Be to, jis padegimus miške vykdė daug kartų ir ilgą laiko tarpą.

Svetimo turto sunaikinimu kaltinamas asmuo apklausiamas teigė, kad vis kildavo mintis padegti mišką ir net pats nežino, kodėl tai darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 birželio 2018 - 13:48
Pirmadienio juoda karma prasmušė- bent lyja lengvai, aišku jei taip lis po medžiais ne kažką bus prilyje, bet vis vanduo....

Pempe baisu. kažkas ryškiai su psichika...

Sunfl šaunuolė.... jaujungiausi rašyt kaip tu,o tu pati prisidavei. Kur TB dabar? su tavim pas mamą ar namuose?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 11, 12:39)
Pas mus tik pabuvo apsiniaukę ir toliau saulutė šviečia smile.gif

tai kaimynas tegul ir pas jus užsuka padirbeti smile.gif, nors pvz pas mus nera ka pjauti, viskas perdžiūvę totaliai

mūsų pievą ir pjovė biggrin.gif . Žolė beveik išdžiūvusi.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 11, 13:59)
Pirmadienio juoda karma prasmušė- bent lyja lengvai, aišku jei taip lis po medžiais ne kažką bus prilyje, bet vis vanduo....

Pempe baisu. kažkas ryškiai su psichika...

Sunfl šaunuolė.... jaujungiausi rašyt kaip tu,o tu pati prisidavei. Kur TB dabar? su tavim pas mamą ar namuose?

Tai, kaip ir pas mus, nepavydėk tongue.gif . Bandžiau pakapstyt, tai tik paviršiukas sušlapo, gal pusė cm biggrin.gif . Po medžiu- nieko. Bet lyja bigsmile.gif , gaivu, sraigės išlindo pasimėgauti ax.gif

O tam ryškiai su psichika, bet kiek pridirbo, kiek žmonių šokdino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 11, 12:41)
Sveikos,

o aš pirmadieninėmis nuotaikomis, sugadinsiu Pempės idilę..

dukrai su matematikos egzu ne kažką...labai sunkus buvo... jau dabar svajojam tik apie išlaikymą o ne balų aukštumą, nes sakė buvo ne egzas o laidotuvių biuras- visos mergos apverkė (tiesiogine prasme) savo svajones....

ryte dukrai pakely  sulūžo antroji mašina, dukrai darbas- tada pasiėmė pirmąją mašiną... vyras mano be mašinos- tai oi oi kokia nelamiė namuose.... smile.gif
sakė remontas (dirželiai kažkokie nutrūko) min 100 eur. Vyras iš meistro važiavo dviračiu- tai ir anam padanga sprogo pakeliui smile.gif smile.gif vyras visai nevilty smile.gif smile.gif

man skauda galvą...nieko naujo bet nieko ir gero. kai skauda galvą noriu ėsti ėsti ėsti be nuovokos. tą ir darau. o ir taip jau stora.....

nelyja..sausra beprotinė, apniūkę bet nelyja, didieji debesys ėjo ir nuėjo, pas kažką kas labiau nusipelnė...(tipo Pempę???  blink.gif  blink.gif ).
saviatgalį susitvarkiau sodą, buvom su vaikais maudytis, gaminau maistą tvarkiau buitįir kitaip vargau.

tai kame ats gyvenimo gerumas pasakykit?

O tau galvą tik pirmadieniais skauda?
Gal vyras sustorėjo, kad padangas sprogdina biggrin.gif

Aš norėčiau truputį sukūsti, bet irgi ėdu. O visada vasarą numesdavau, gėda pelėda dabar. Medžiagų apykaita ryškiai sulėtėjo. Arba apetitas pagerėjo laugh.gif . Reikėtų kokį drastišką sprendimą priimti, nes tokie- gal mažiau valgysiu, gal to saldainio nevalgysiu - nepadeda visai. Tik iš kur valios imti ax.gif .

Apie mokslus- mano panai kažkoks kontrolinis rimtesnis pasirodė, iš fizikos 5 gavo, bet ji žvengia(aš tai bandau tarti griežtą žodį rolleyes.gif ), sako, kad jai dzin, nes kitais metais fizikos neturės . Baisus požiūris, bet jai tikrai dzin, matau aiškiai. Ne mano vaikas, apkeitė ligoninėj biggrin.gif .

O gyvenimo gerumas - mažuose dalykuose biggrin.gif . O gal dideliuose smile.gif . Va, tuoj Dainų šventė, ar gali kas būti geriau smile.gif . Va, kavą geriu. Irgi kaip gerai. Knygą baigiau skaityti - buvo baisiai malonu. Filmą gražų pažiūrėjau. Kai pagalvoji - vieni malonumai smile.gif .
Atsakyti
Pempe, kokį filmą žiurejai?

Aš irgi žiurejau,. ale nelabai patiko, dar kitą versiją irgi žiurejau, jau lyg geriau, dabar knygą pasiėmiau skaityt, gal dar geriau bus smile.gif

manau, kad smulkmenose tas gerumas būna smile.gif
Atsakyti
Va Pempe tameir bėda,kad vyras numetė 12 kg. Nes buvo pilvą užsiauginęs o dabar jau į mergautines kelnes įlenda ir svarbiausia labai tuo didžiuojas...tik aš liepiau jam tų mergautinių nebenešiot ens fasonas nebemadingas..... ir vistiek atrodo su jomis baisiai...nu čia ant pykčio aišk smile.gif
o vakar dar- kalbam apie vieną tokią pažįstamą, ji tokia stambi šiaip, bet buvo paupy , kalbam sakau jam kad tipo joo ji stambi bet taip gražiai neišdribusiai stambi....tai kai MB paklausė- "panašiai kaip tu?" čiut nenugriuvau...niekad nėr taip sąkęs, maniau sprogsiu.... ir tadumaptaškysiu visas sienas ir svarbiausia jam akis uždrėbsiu smile.gif smile.gif
Atsakyti