Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

V-Rinė nenoriu kolkas tos temos liesti 4u.gif
Atsakyti

Pamiegojom su mazaja ir i lauka neisejom. Dabar tingiu, dar miego noriu. Padariau pietus ir dabar tarskinu klaviatura. 

Atsakyti

Labas mergaites  :) 

Sveika ir gyva aš :) 

Vakar dukra dalyvavo vakarų regiono dainų šventei, aišku kartu ir aš ten buvau , tai smagiai dainų prisiklausiau :D 

Naujoje darbo vietoje jau kaip ir apsipratusi buvau, į darbus jau neblogai įsivažiavusi. Bet šnd sužinojau, jog savininkai visiškai keičia darbo grafiką, kuris man visiškai netinka :unsure: 

Tai praktiškai aš bedarbė :huh2: 

Bet taip netikėtai.... keiksmažodžių virtinė dabar turėtų būti  :laugh: 

Ir apskritai, šis periodas man kažkoks nekažkoks pffffffffff

Atsakyti

Daratėja, turi jau nemažai patirties, tai gal netruks paieškos. Linkiu dar ir geriau rast :)

Vrine, kur taviškė stot planuoja?

Atsakyti

Daratėja, turi jau nemažai patirties, tai gal netruks paieškos. Linkiu dar ir geriau rast :)

Rasiu tą darbą :dry2: 

Manamis neduoda ramybės, kad grįžčiau  :D 

Iš bėdos yra trys vietos kur manęs laukia.... bet aš ten nenoriu.

Tiesiog žiauriai keista, kad išeinu ir neturiu kur išeiti :mastau: 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 11, 14:41)
Pempe, kokį filmą žiurejai?

Aš irgi žiurejau,. ale nelabai patiko, dar kitą versiją irgi žiurejau, jau lyg geriau, dabar knygą pasiėmiau skaityt, gal dar geriau bus smile.gif

manau, kad smulkmenose tas gerumas būna smile.gif

Per BTV apie meilę kažkokį. Pavadinimo nemačiau. Apie paną, romanas, vyrukas ją kažkaip įskaudina(praleidau momentą, nežinau kaip smile.gif ), tada ji po truputį su kitu, o tas, pasirodo, ano bbrolis biggrin.gif . Vnž smile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 11, 14:51)
Va Pempe tameir bėda,kad vyras numetė 12 kg. Nes buvo pilvą užsiauginęs o dabar jau į mergautines kelnes įlenda ir svarbiausia labai tuo didžiuojas...tik aš liepiau jam tų mergautinių nebenešiot ens fasonas nebemadingas..... ir vistiek atrodo su jomis baisiai...nu čia ant pykčio aišk  smile.gif
o vakar dar- kalbam apie vieną tokią pažįstamą, ji tokia stambi šiaip, bet buvo paupy , kalbam sakau jam kad tipo joo ji stambi  bet taip gražiai neišdribusiai stambi....tai kai MB paklausė- "panašiai kaip tu?" čiut nenugriuvau...niekad nėr taip sąkęs, maniau sprogsiu.... ir tadumaptaškysiu visas sienas ir svarbiausia jam akis uždrėbsiu smile.gif smile.gif

Geeeras laugh.gif
Tu visad smagiai papasakoji thumbup.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2018 06 11, 18:37)
<p>Labas mergaites  smile.gif </p><p>Sveika ir gyva aš smile.gif </p><p>Vakar dukra dalyvavo vakarų regiono dainų šventei, aišku kartu ir aš ten buvau , tai smagiai dainų <span>prisiklausiau biggrin.gif</span><span> </span></p><p>Naujoje darbo vietoje jau kai<span>p ir a</span><span>psi</span><span>pratusi buvau, į darbus jau neblogai įsivažiavusi. Bet šnd sužinojau, jog savininkai visiškai keičia darbo grafiką, kuris man visiškai netinka unsure.gif</span><span> </span></p><p><span>Tai </span><span>praktiškai aš bedarbė huh.gif</span><span> </span></p><p><span>Bet tai</span><span>p netikėtai.... keiksmažodžių virtinė dabar turėtų būti  laugh.gif</span><span> </span></p><p><span>Ir a</span><span>pskritai, šis </span><span>periodas man kažkoks nekažkoks </span><span>pffffffffff</span></p>

Susirasi tikrai 4u.gif
Atsakyti
Cartman, aš tau až parašiau 4u.gif

Nebematau žinutės blink.gif . Ar gavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 birželio 2018 - 21:40
Sveikos :0

man patinka manamis, kur kas geriau už gambėju smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ..vėsuma..lafaaaa...gėris smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 12, 07:58)

man patinka manamis, kur kas geriau už gambėju smile.gif

ane?
salamaleikum...
tu čia apie ką ar dar sapnuoji? smile.gif

beje dumblas šiemet ir mano baseinuke tiesiog akyse auga.... išgraibom išgraibom ir vėl jo pilna.... tai ar išsiaiškinai ką daryt kad neaugtų? smile.gif
Atsakyti

Lyžuka tai apie restoranus kalba ir Daratėjai ale patarinėja kur eit, o kur ne  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 06 12, 10:21)
<p>Lyžuka tai apie restoranus kalba ir Daratėjai ale patarinėja kur eit, o kur ne  laugh.gif​ </p>

tai aš supratau smile.gif
tik neskaičius ankstesnių postų smagiai skamba toks pasikalbėjimas smile.gif

o kur klausiu apie dumblą tai Lyžuka suprato manau, čia iš FB temos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 birželio 2018 - 09:35
nu žodžiu biggrin.gif susikalbam tongue.gif

Vrine, nieko ten neaišku tai pilti kokiu nors priemoniu nuo dumbliu, tai žuvų leisti pataria, nežinau iš tikro ...supylem 3 buteliukus kažkokiu bakteriju gerųjų kur dumblius naikina, kažin ar nebus čia tas variantas tiesiogine prasme: pinigai į balą biggrin.gif
Atsakyti