Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

ufffff ar lyja kur? pas mus nei lašo...

vakar gaminau šiupinį- mėsa (marinavau prieš tai), pupelės, bulvės morkos, tai laaaabai skanu buvo smile.gif
Lyžuka o tu kuo senjoras vaišinai? smile.gif abi turi?
šiandien vakarienė restorane smile.gif nieko negaminsiu.

Sunfl žiūriu ir išpūškuosi visą laiką smile.gif aš sūnų gimdžiau 37 sav ir 3 d., tai mane jau aplenkei. ir gimė 3800 svorio smile.gif tai jau gali ir tu be baimės varyt smile.gif

Skaitėt- Gra žu lis su kažkokia mergina vaiką turi. Nu tos mergos durnos, nežėč į tokį nei jei kapšelį su auksu man panosėj pamojuotų.... smile.gif o dar gi jauna ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 birželio 2018 - 15:09
Ko nieko nerašot smile.gif ?

Karšta. Geriau ir rytoj taip būtų.
Užsiplikiau kavos, pasipletkinsiu biggrin.gif .
Nuusipirkau striukę turgely, už 37. Tokia iš tų, kur lengvutės. Daili , su kapišoniuku, net abiem pusėm nešiojama. Aišku, 13-ai laipsnių per plona, na, bet smile.gif . Namuose dukrai demonstruoju - taigi viena rankovė per pusę illgio iš vidinės pusės per siūlę perplyšo. Tiek medžiagos tebuvo pakišta, kad praktiškai nė niek. Dukra sako- grąžink, bet kur aš grąžinsiu, man tuoj išvažiuoti reiks. Susisiuvau(prastai su siuvimu tedraugauju, tiesiog negaliu pakęsti, bet jau nėra kur dėtis), nelabai gražiai. Ir nėra garantijų, kad daugiau neperplyš. Ot kokybė, kad ir turgelis, norėjau geriau.
Pasiguodžiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 21, 16:03)
ufffff ar lyja kur? pas mus nei lašo...

vakar gaminau šiupinį- mėsa (marinavau prieš tai), pupelės, bulvės morkos, tai laaaabai skanu buvo smile.gif
Lyžuka o tu kuo senjoras vaišinai? smile.gif abi turi?
šiandien vakarienė restorane smile.gif nieko negaminsiu.

Sunfl žiūriu ir išpūškuosi  visą laiką smile.gif aš sūnų gimdžiau 37 sav ir 3 d., tai mane jau aplenkei. ir gimė 3800 svorio smile.gif tai jau gali ir tu be baimės varyt smile.gif

Skaitėt- Gra žu lis su kažkokia mergina vaiką turi. Nu tos mergos durnos, nežėč į tokį nei jei kapšelį su auksu man panosėj pamojuotų.... smile.gif o dar gi jauna ...

Kokia proga restoranai bigsmile.gif ?
Atsakyti
V-Rinė tai va sestadieni dar tecio keturnedelis, paminesiu (nors tikrasis siandien) ir tada jau maziau saugosiuos. Nes jau ir pati noriu, labai sunku jau 4u.gif
Atsakyti
Tikėkim kad nesutaps 4u.gif
Atsakyti

Palangoj jau lyja. Ir kaip šalta. Taip staigiai vėjas pakilo, atvėso, žaibuoja ir griaudi. Bet mes spėjom grįšt. O ryt namo. Savijauta š...

Atsakyti

aš tai šiandien darbe terasoj per pietus kavą gėriau gal kokį 20 minučių ir spėjau nusvilt  :unsure: 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ar pajutot audras? Mes tai neaair ačiu die , tik nulijo stipriai ir trumpai apie 11 vakaro

Cartman, kaip naujasis darbas? Ar kolektyvas ir aplamai geriau už buvusį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 birželio 2018 - 07:00

Labas rytas  :4u: 

penktadienis  :4u: 

kokie savaitgalio planai?  :B 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 06 22, 09:06)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p>penktadienis  4u.gif </p><p>kokie savaitgalio planai?  cool.gif </p>

Eiliniai , išsimiegot biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
valio penktadienis.
Planai irgi eiliniai,bet išsimiegot neteks.O man taip trūksta miego paskutiniu metu...kažkaip ilgi vakarai būna pas mus, rytais sunku paskui keltis...ir dabar dar net po antros kavos negaliu susičiaupt nuo žiovulio.
Merginos,kaip ten būna pamiršau- jei ryt pvz vardadienis kokio Arvydo sakykim mūsų atveju, tai sveikinti šiandien išvakarėse, ar ryt kai ta tikroji diena priklauso?
Atsakyti

Papratai  išvakarėse sveikina. Va, Joninės 24m, bet šventė švenčiama ryt.

Lyžuka, įmonė tai tikrai geresnė. Darboateity visgi kito norėčiau. Bet čia jau labiau dėl asmeninio tobuėjimo, o ne dėlto, kad ten dirbt neįmanoma.

Atsakyti
Sveikos.
Pargryzom is mini atostogu ketv. fainai buvo, Stambulas ziauriai grazus, bet ziauriai didelis miestas, ~17 mln gyvena ka noret...
grysim mes dar ten kada nors kitaip ir but negali.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 21, 15:03)

biggrin.gif nu tu nezetum kazkas ziurejo ir ka dabar. gyvent gi tau nemaiso smile.gif kaip kitaip pasimokys gyvenime, tik is klaidu, jei joms jos klaidos.

QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 21, 15:45)
Nes jau ir pati noriu, labai sunku jau  4u.gif

4u.gif kad viskas lengvai ir sekmingai, jei jau netiketai dingsi.

QUOTE(BigBang @ 2018 06 22, 08:06)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p>penktadienis  4u.gif </p><p>kokie savaitgalio planai?  cool.gif </p>

savaitgalis jau beveik baigesi.. bet pailsejom po keliones, nes isvargino skrydis ir laukimas. na bet dabar jau gerai.
vel isivaziuosim i kasdienybe...
Atsakyti