Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos.

Grange nemaišo gyvenimo  man ta mergina. Bet jei ką čia - čia pokalbių forumas...tai kas ką norim tą rašom.  Man tai sekundei tokios mintys kilo ir parašiau.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip jūs biggrin.gif ?
Sunflowers, ar tu dar namie?

Aš grįžau smile.gif. Iš Lenkijos, ten buvom su kolektyvu, buvo šalta, kaip ir orai rodė, bet apsirengėm ir viskas ok. Jau galvooju apie darbą biggrin.gif
Namie šiek tiek per vėsu, užsukinėjo brangiausias radiatorius, tik virtuvėje ir vonioje šyla, o norėčiau užsipleškinti visur biggrin.gif , kad vasarą pajusčiau biggrin.gif .

Skaitau Bredberio "Pradžios pabaigą", gal kuri esate skaiččiusi - ten fantastiniai apsakymai. Labai įdomu iš naujo skaityti, ir visai kitaip, nei jaunystėje, užsikabliavau biggrin.gif . Rašyta 1950-ais, to meto fantastinis ateities įsivaizdavimas labai įdomus, ir ano meto gyvenimo aprašymas toks net naivus atrodo, ypač paauglių, jie tokie iš vienos pusės vaikiški, dabar viskas kitaip.

Atsakyti
Pempe namie mirksiukas.gif Neskuba mergina mirksiukas.gif
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 25, 09:24)
Pempe namie  mirksiukas.gif Neskuba mergina  mirksiukas.gif
Labas rytas  mirksiukas.gif

Tai ir gerai, bus pagal planą smile.gif . Kada terminas?
Papildyta:
Vėl gervės taip ilgesingai šaukia, kaip buriuotųsi rudeniui blink.gif . Jau praėjusią savaitę pradėjo. Dabar dar šalta, tai tikrai kažkokiu rudeniu panešė unsure.gif . Fu, nesąmonė.
Atsakyti
Sveikos,
beje ta gražu lio dukra nu grynas tėvas smile.gif smile.gif kažkur nuotraukos buvo sudėtos smile.gif čia šiaip sakau, gi galima smile.gif

Pempė skaito kažką iš praieties, aš tai vakar Velnio nuotaką žiūrėjau per LTV smile.gif na man tokio fainumo tas senasis pastatymas... smile.gif o ką norėjau pasakyt- mano vaikui kaip ten baisu, baisiau už siaubo filmą.... smile.gif jis į tą velnią žiūrėt negali, sakė labai baisus, kaip sako kaip tokį baisų filmą ir nufilmuot galėjo... smile.gif bet žinokit na taip nesuvaidinta jo ta baimė,o man juokas kad ima- na akies krašteliu pasižiūri ir vėl slepiasi vos ne- na iš padilbų žiūri, sako lb baisu smile.gif bet tas velniukas juk ten dar toks mielas, ne koks baisuoklis....o jam va kaip atrodo, o ir ne mažas bernas atrodo...bet va koks didžiiausias siaubo filmas smile.gif čia kaipmumsvaikystėj kai buvo rusiškas kažkoks- kur su karstu po bažnyčią skraidė, rodydadvo tik vėlai vakare jį, tai pamenu irgi bvo siaubų siaubas:)
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 10:55)
Sveikos,
beje ta gražu lio dukra nu grynas tėvas smile.gif smile.gif kažkur nuotraukos buvo sudėtos smile.gif čia šiaip sakau, gi galima smile.gif

Pempė skaito kažką iš praieties, aš tai vakar Velnio nuotaką žiūrėjau per LTV smile.gif na man tokio fainumo tas senasis pastatymas... smile.gif o ką norėjau pasakyt- mano vaikui kaip ten baisu, baisiau už siaubo filmą.... smile.gif jis į tą velnią žiūrėt negali, sakė labai baisus, kaip sako kaip tokį baisų filmą ir nufilmuot galėjo... smile.gif bet žinokit na taip nesuvaidinta jo ta baimė,o man juokas kad ima- na akies krašteliu pasižiūri ir vėl slepiasi vos ne- na iš padilbų žiūri, sako lb baisu smile.gif bet tas velniukas juk ten dar toks mielas, ne koks baisuoklis....o jam va kaip atrodo, o ir ne mažas bernas atrodo...bet va koks didžiiausias siaubo filmas smile.gif čia kaipmumsvaikystėj kai buvo rusiškas kažkoks- kur su karstu po bažnyčią skraidė, rodydadvo tik vėlai vakare jį, tai pamenu irgi bvo siaubų siaubas:)

A, panočka pamerla bigsmile.gif . Taip tap, super siaubiakas buvo, širdis stingo ohmy.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 25, 10:53)
Tai ir gerai, bus pagal planą smile.gif . Kada terminas?
Papildyta:
Vėl gervės taip ilgesingai šaukia, kaip buriuotųsi rudeniui blink.gif . Jau praėjusią savaitę pradėjo. Dabar dar šalta, tai tikrai kažkokiu rudeniu panešė unsure.gif . Fu, nesąmonė.

Pagal menesines vakar, pagal echo liepos 7 mirksiukas.gif
Tik kelias dienas bus vesu, paskui vel karsciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 10:55)

Pempė skaito kažką iš praieties, aš tai vakar Velnio nuotaką žiūrėjau per LTV smile.gif na man tokio fainumo tas senasis pastatymas... smile.gif

žiurejom irgi vakar, ir senasis variantas 100 proc labiau vykes smile.gif

ar ne "Karstas" vadinos? Nors gal ir ne bet žinau apie ką tu...dar esu mačius kelis variantus "Vėtrų kalno" ekranizacijos, ten irgi kažkas tavo smile.gif... kaip iš meilės nuprotėjama

Sveikos smile.gif

SUn kaip ketvirtines? Ar giedojo rožančiu? Man dabar toks klausimas aktualu, nes vaikai sako vieną kartą nuo tų senienų atsikratykim ....
Atsakyti
neee . Ne "Karstas" - "Baubas" berods vadinosi smile.gif ?jei neklystu smile.gif

bet kode tas velniukas maniškiui iš tos velnio nuotakos tokio baisumo,kaip jis sako kaip tu mama dar gali žiūrėt...tai ir nesuprasiu smile.gif

Sunfl jooo tau jau finišo tiesioji... :0 o karščiai tik tris dienas, savaitgalį vėl atvėsimas didelis. Čia įtariu taip specialiai daro- kad savaitgaliais prie jūros neištaikytume unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 birželio 2018 - 10:23
va va baubas...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 24, 21:30)
<p>Labos.</p><p>Grange nemaišo gyvenimo  man ta mergina. Bet jei ką čia - čia pokalbių forumas...tai kas ką norim tą rašom.  Man tai sekundei tokios mintys kilo ir parašiau.</p>

smile.gif tai as ir va taip norejau ir parasiau smile.gif tongue.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 25, 08:24)
Pempe namie  mirksiukas.gif Neskuba mergina  mirksiukas.gif
Labas rytas  mirksiukas.gif

laukia tinkamos dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 25, 11:13)
žiurejom irgi vakar, ir senasis variantas 100 proc labiau vykes smile.gif

ar ne "Karstas" vadinos? Nors gal ir ne bet žinau apie ką tu...dar esu mačius kelis variantus "Vėtrų kalno" ekranizacijos, ten irgi kažkas tavo smile.gif... kaip iš meilės nuprotėjama

Sveikos smile.gif

SUn kaip ketvirtines? Ar giedojo rožančiu? Man dabar toks klausimas aktualu, nes vaikai sako vieną kartą nuo tų senienų atsikratykim ....

Buvom nusamde giedorius, giedojo, bet ne visa 4u.gif Kazkaip nenorejom labai ilgai.... ir taip sunku.....
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 11:22)
neee . Ne "Karstas" -  "Baubas" berods  vadinosi smile.gif ?jei neklystu smile.gif

bet kode tas velniukas maniškiui iš tos velnio  nuotakos  tokio baisumo,kaip jis sako kaip tu mama dar gali žiūrėt...tai ir nesuprasiu smile.gif
Sunfl jooo tau jau finišo tiesioji... :0 o karščiai tik tris dienas, savaitgalį vėl atvėsimas didelis. Čia įtariu taip specialiai daro- kad savaitgaliais prie jūros neištaikytume  unsure.gif

Ai bet gi kiek pamenu beveik kiekvienais metais liepa tokia buna.
As labai jau noriu to finiso rolleyes.gif
Atsakyti