Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

o karščiai tik tris dienas, savaitgalį vėl atvėsimas didelis. Čia įtariu taip specialiai daro- kad savaitgaliais prie jūros neištaikytume unsure.gif

O kur tu čia matai tą didelį atvėsimą  :hmm:  Kaune rodo +20 ir saulėta. Mes tai prie ežero būsim, bet ir tame rajone rodo +19 ir saulėta.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 06 25, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72136574" data-time="1529914920"><div><p>o karščiai tik tris dienas, savaitgalį vėl atvėsimas didelis. Čia įtariu taip specialiai daro- kad savaitgaliais prie jūros neištaikytume vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kur tu čia matai tą didelį atvėsimą  hmm.gif  Kaune rodo +20 ir saulėta. Mes tai prie ežero būsim, bet ir tame rajone rodo +19 ir saulėta.</p>

nemačiau,nemačiau nes nežiūrėjau . girdėjau smile.gif sakė per savaitės orus, kad savaitgalį didelis atvėsimas. O kiek didelis nesigilinau. Na aišk jei penktadienį +30 o šeštadienį+20 tai nemažas atvėsimas sakyčiau smile.gif
Atsakyti
čia kaip Šulija sako: gali lyt, bet gali ir nelyt biggrin.gif
Atsakyti
pažiūrėjau gismeteo, tai sekmadienį tik +17 ...nuuu ne kažką...
oper kokius psl jūs orus žiūrit, kurie jums labiausiai pataiko? ir beje, lietaus artimiausias dvi savaites pas mus vėl nerodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 birželio 2018 - 13:37
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 14:36)
oper kokius psl jūs orus žiūrit, kurie jums labiausiai pataiko? ir beje, lietaus artimiausias dvi savaites pas mus vėl nerodo....

Meteo.lt
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 25, 11:13)
žiurejom irgi vakar, ir senasis variantas 100 proc labiau vykes smile.gif

ar ne "Karstas" vadinos? Nors gal ir ne bet žinau apie ką tu...dar esu mačius kelis variantus "Vėtrų kalno" ekranizacijos, ten irgi kažkas tavo smile.gif... kaip iš meilės nuprotėjama

Sveikos smile.gif

SUn kaip ketvirtines? Ar giedojo rožančiu? Man dabar toks klausimas aktualu, nes vaikai sako vieną kartą nuo tų senienų atsikratykim ....

O yra dar kitas variantas?

Ne manęs klausi blush2.gif , bet dėl giedojimų man atrodo taip- jei esi tikintis žmogus- tai reikia, o jei ne- tai kam. Na, aišku, dar į mirusio valią reikia atsižvelgti, jei jis norėjo ar buvo tikintis, tai, nors pasilikę ir nelabai nori, tai turėtų būti pagal mirusiojo norą. Juk ne dėl gražumo-bjaurumo giedama, ar kad artimuosius pakankinti ilgu sėdėjimu, bet dėl maldos, pagalbos sielai(tikinčių manymu).

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 14:36)

Aš gismeteo ištikima biggrin.gif , man ten patogus išdėstymas. Ir su pataikymu man nekliūva.
Nenoriu jokių šalčių, va, ką tik po lauką su stora striuke vaikščiojau, ar čia vasara doh.gif
Atsakyti
Pempe ką lenkuos papirkai???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ką gero ir pigaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 25, 16:23)
Pempe ką lenkuos papirkai????  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ką gero ir pigaus? smile.gif

Ne pirkti važiavau, bet spėjau šį tą prigriebti biggrin.gif - kelnes, popierines formeles keksiukams, lagaminą, plaukams gumyčių. Dar turėjau noro į vaistinę užsukti, bet neliko laiko.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 25, 16:09)
O yra dar kitas variantas?

Ne manęs klausi blush2.gif , bet dėl giedojimų man atrodo taip- jei esi tikintis žmogus- tai reikia, o jei ne- tai kam. Na, aišku, dar į mirusio valią reikia atsižvelgti, jei jis norėjo ar buvo tikintis, tai, nors pasilikę ir nelabai nori, tai turėtų būti pagal mirusiojo norą. Juk ne dėl gražumo-bjaurumo giedama, ar kad artimuosius pakankinti ilgu sėdėjimu, bet dėl maldos, pagalbos sielai(tikinčių manymu).
Aš gismeteo ištikima biggrin.gif , man ten patogus išdėstymas. Ir su pataikymu man nekliūva.
Nenoriu jokių šalčių, va, ką tik po lauką su stora striuke vaikščiojau, ar čia vasara doh.gif

Na mano tetis nebuvo labai tikintis, bet viska darem (rom), kad jam lengviau butu..... Netgi jo nora ispildem...
Atsakyti

Aš visada accuwather tikrinuose. Gismeteo visada grybą pjauna, meteo.lt 1-2 dienas į priekį dar atspėja, daugiau irgi nelabai.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 06 25, 20:50)
<p>Aš visada accuwather tikrinuose. Gismeteo visada grybą pjauna, meteo.lt 1-2 dienas į priekį dar atspėja, daugiau irgi nelabai.</p>

kaip tau pjauna, o man nepjauna biggrin.gif ? Nebent tavo miestui nepataiko išskirtinai biggrin.gif

Kažką norėjau tavęs paklausti, bet užmiršau doh.gif
Atsakyti

Man irgi daug maž pataiko ☺ man tinka ☺ o nepataiko tai ku. Būna nepataikyta ☺☺☺

Atsakyti