Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ir aš kaip Vrine tingiu... ramybes norečiau, bet gal ne prie ežero, o kur nors miške, kur daug medžių ir paukščių...
Atsakyti
As tai zinokit gerai issimiegot noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 28, 14:51)
As tai zinokit gerai issimiegot noreciau  4u.gif

Kaip mama? Kur vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 28, 15:36)
Kaip mama? Kur vyras  mirksiukas.gif

Aciu, neblogai kas liecia ligas. Vyras kartu su manim.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 28, 14:51)
As tai zinokit gerai issimiegot noreciau  4u.gif

na manau kokis bent metus į priekį tau tas nepavyks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kaip jūsų namai, vieni liūdi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 28, 07:53)
o tai ne sveikiau būtų tiesiog varškės sūris su medumi, arba koks kefyras su duona ir agurkais, na čia pagalmane biggrin.gif

SVeikos  4u.gif

Kas čia per Vinetu kaimas?

Praneša karšta diena, bent pas mus  bigsmile.gif

Varškės sūris su medum jau trečia diena darbe, o vakare jau norisi šilto maisto. Ir norisi valgyti, o ne paužkandžiauti biggrin.gif blush2.gif. Aišku, mažiau reikėtų valgyti, och.

Vinetu kaimas- kažkoks ale indėnų kaimas su palapinėm. Pinigėlių viliojimas ir pramogos suteikimas. Kažkur netoli Klaipėdos. Dabar visi ten vaikus veža iš mūsų krašto. Aš nebuvau, nemačiau. Bet internete yra- pasižiūrėkit, gal nubvažiuosite mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 28, 10:26)
Labas rytas,
aš vakar kepiau kepsnių+bulvių virtų+daržovių.
Valgiau tik bulves su kefyru.

o tas chačapuris jis tipo greitas maistas kažkoks? įtariu mano kaime net nėr tokio...

Sunfl kaip tu?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gruzinai kepa. Tikri gruzinai. Ten tešla kažkokia, kurios sudėty yra varškės, o viduje visokie įdarai- varškės, trijų sūrių, mėsos, mėsos su grybais ir asorti. Kepa nežinau kaip, gal paguglenti reiktų, kaip tas gaminasi. Užsisakai, 15 min lauki, ir iškepa. Be padažų. Man labai skanu.

QUOTE(pikkolo @ 2018 06 28, 12:08)
<p>Pietum sušiai, jei spėsiu. Kolega paprašė iš ASU paimti tokius mėginius, o dar reik į turgų užšokti ir į pardę, jei spėsiu. Išvarom prie ežero šiandien.</p><p>Pavydėkit  tongue.gif​ </p>

Prie ežero nepavydžiu smile.gif . Prie jūros, va, labai noriu, tai gal pavydėčiau biggrin.gif . Bet jūra dar nenusimato.
Atsakyti

Ei bet kokios mes visos ežerų negerbėjos ☺☺☺

Pempe - nu gerai..tai kas  tau tuos chačapurius kepa - kažkokia užkandinė ar ale maxsimos ? Ar nuosavą kokį  gruziną turi ☺

Beje tau  jūra juk netoli ar ne ?  Kiek km ? tai viens du juk ir ten. Aišku turi oras būt savaitgaliais normalus arba reik atostogas gaut 😮

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 28, 21:16)
<p>Ei bet kokios mes visos ežerų negerbėjos ☺☺☺</p><p></p><p>Pempe - nu gerai..tai kas  tau tuos chačapurius kepa - kažkokia užkandinė ar ale maxsimos ? Ar nuosavą kokį  gruziną turi ☺</p><p></p><p>Beje tau  jūra juk netoli ar ne ?  Kiek km ? tai viens du juk ir ten. Aišku turi oras būt savaitgaliais normalus arba reik atostogas gaut 😮</p>

maža tikrų gruzinų užkandinė kepa. Aš jiems sakau gamardžoba ir jie labai šypsosi biggrin.gif
O jūra - už 145km, nelakstom ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 birželio 2018 - 20:53
Nu jau Pempe,nesamonė, kad tau tokie atstumai,čia gal į abi puses? bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Atsakyti
sveikos:)
dukra išvažiavo sodan degintis, tai kad apsinaaaaaaukė verysad.gif

verkiau visą rytą žinokit. Kolegės sūnus mirė, paskambino jau jai į darbą ir pranešė. jaunas,34 m.,.staigiai, gal širdis bus kokia. Graži šeima buvo, du vaikiukai, sostinėj gyveno, turtingai, nieko netrūko- užsieniai poilsis ir t.t. . gaila mamos, gaila šeimos... va ir tada pamatai visko trapumą...
Atsakyti
aha trapus tas gyvenimas, aplink mane irgi daug liūdnų prognozių, vėžys žmones pjauna juodai , nera artimi, bet tokie pažįstami ar šiaip per kitus susiję, bet jau tik laiko klausimas ... unsure.gif
Atsakyti
o Sunfl šiandien neprisidavė...gal ką tai reiškia???? bigsmile.gif
Atsakyti