mano valsčiuje sekmadieni +14, pirmadienį +15, palyginus prieš tai buvusius karščiu tai orelis brrr. reiks traukt striukes
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 26, 15:17)
ką veikiat? Sunfl ką tu veiki namuose?
ar jau sąžiningai tinginiauji...
einam kavos gert....
einam kavos gert....
Siaip nieko gero, valgyt pasidarau ir praktiskai viskas. Jeigu pvz siurbiu arba plaunu grindis, tai pilvas kieteja. O siaip vaikstant labai jau klyna skauda, pasilenkt jau nebegaliu. Noriu jau labai finiso, bet pati isaukt gimdyma bijau.
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 26, 12:28)
Palaikykit kumscius geriau, kad pakrapstytu man ryt
jau rimtai noriu gimdyt 
Papildyta:
Makaronu kose
Papildyta:
Makaronu kose
Prašyk vyrą, kad pamasažuotų
A, maistas. Vakar keptos bulvės su kefyru, šiandien pakepti grybai(rudmėsės) su virtom bulvėm ir svogūnų laiškų-pomidorų salotom su grietine. Niam
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 26, 21:29)
Prašyk vyrą, kad pamasažuotų
- bus dvigubas efektas
. Man kažkada ginė taip patarinėjo 
A, maistas. Vakar keptos bulvės su kefyru, šiandien pakepti grybai(rudmėsės) su virtom bulvėm ir svogūnų laiškų-pomidorų salotom su grietine. Niam
Bijo vyras
Labas rytas
Sveikos 
Sun kaip sakoma lengvų paskutinių dienelių
o ką valgom ? Ką pasidarom arba nusiperkam, vakar va pvz buvo makaronai su visokiais šakar makar pakeptomis daržovemis ir kažkokiais ten konservuotais varliagyviais
, bet aš aišku anksčiau atsisėmiau
o užvakar žali šaltibarščiai
t.y. kefyras su agurkais ir krapais
Sun kaip sakoma lengvų paskutinių dienelių
o ką valgom ? Ką pasidarom arba nusiperkam, vakar va pvz buvo makaronai su visokiais šakar makar pakeptomis daržovemis ir kažkokiais ten konservuotais varliagyviais
Sveikos
pas mus ir vasara isivaziavo.. paminejot saltibarscius.. vaje kaip noreciau! pernai jauciu ir nevalgius, kazkaip nebuvo kada gal o noro nzn ehm
pas mus ir vasara isivaziavo.. paminejot saltibarscius.. vaje kaip noreciau! pernai jauciu ir nevalgius, kazkaip nebuvo kada gal o noro nzn ehm
Vrine ar pirkot kitą staliuką ir koki? Aš dabar stalais susirupinus, norečiau to transformerio, ale nežinau ar jis tikrai patogus ir vertas tokiu pinigu
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 27, 15:08)
Vrine ar pirkot kitą staliuką ir koki? Aš dabar stalais susirupinus, norečiau to transformerio, ale nežinau ar jis tikrai patogus ir vertas tokiu pinigu 
kas cia per transformeris? i ka jis transformuojas?
QUOTE(grange @ 2018 06 27, 16:16)
kas cia per transformeris? i ka jis transformuojas?
tai iš pažiuros paprastas žurnalinis staliukas, kuris reikalui esat pasiaukština ir išsiilgina
va pvz
https://www.google.c...n...920&bih=943
Nu ka laukiam kitos savaites, siandien nieko nedare. Kita savaite sake jau tikrins kakleli