V-Rine, aš nesakau, kad gerai taip. Tuo labiau kai prašo ir net nėr ten ką nudirbt. Vat aš darbe neprašyta nuvarau ir apiperku - popierius, kava, cukrus, sausainukai ir pan. Tik šį kartą prašiau darbinės kortelės, nepirkau iš savų, nes neturim buhalterės, tai kas ten žino kada grąžins. Bet tai juk irgi nepriklauso. O dar ir algos kelt nenori. Vat tik indų jau neplaunu, nes tada tyčia neplautus palieka.
Aš turiu 2 vaikus - 8 metų dukrą ir 1 metų ir 10 mėn sūnų. Dar vyrą. Ir dar katiną. Ir dar mažasis neduoda naktim pamiegot, tai būnu tokia 🧟♀️
na kaip uraganai, gavot lietaus su veju?
Pas mus tokie dalykai kaip kava ir t.t. perkami iš vienos pardes, jie gale menesio išrašo saskaitą ir apmokam paskui , rankšluostini popieriu ir kitus pan dalykus iš tos serijos per žalia girią kartu su vandeniu užsisakom atveža, suneša jokių lakstymų
Na mūsų mažas kolektyvas, tai mes greit neišnaudojam. Perkam kas 2 mėnesius kažkur. Nuvarau į Promo ir nuperku visko po daug. Vanduo pas mus Rasa, tai atveža po daug bambalių, dar nevežė papildyti, neišnaudojom.
kavą bendrą perku aš, pinigus bendrus renku aš, aplamai daug ką darau "kas man nepriklauso"...bet aišku kiti irgi daug ką daro-na pvz šventes organizuoja, tortus gimtadieniams perka ir t.t. aš to niekada nedarau. Kaip ir kiekvienam kolektyve aišku yra tokių kurie niekad nieko nedaro...bet tai jų problemos jau manau
Pempe, kiek studentams savaitei skiri pinigų? man aktualu net skauda
Pempe tu turi kažkokią mierą kiek studentui skiri dienai pinigų ?
Ne dienai, o mėnesiui- 250-300, yra buvę ir 350. Bet yra buvę ir tik 200.
Kaip smagiai lyja
Kad nereiktų niekur eiti
Labas rytas,
tyliai, tyliai, kad princesių neprižadintum.
lipu greit, tiksliau jau gal šoku
Kad jos mane prizadina, mazoji 5 val, didesne 06:30
Papildyta:
lipu greit, tiksliau jau gal šoku
Aha ryte, kai veziau i darzeli stipriai lijo, dabar jau saule sviecia.
Kaip megstu vairuot per lietu