Jei daugiau ką suvalgo, tai vemia. Ir temperatūra pakilo. Liūdna. Bemiegė naktis manęs laukia
Sveikatos!
Maniskei vakar 38 virsum sukilo, sake nieko neskauda. Negalejau siandien nuvezt, tai ryt vesiu pas gydytoja.
Pas mus vel laidotuves, palaidojom siandien vyro mociute.... baisu kas antra menesi laidotuves.....
Sveikos
Vaikiukam balioniukai
Liūdna laidotuvės bet neišvengiama jei jau ir amžius garbus
Sunflowers -
Sunflowers, sveikatytės tavo mergytei.
Sunfl jooo...perdažnai šiemet pas jus laidotuvės....
Nesirkit. Sezonas ateina. .jūs nuo gripo sklirpijates?
O pas mus kitos problemos. Sūnaus akordeono mokytoja išvyko berods 2 sav. Ją pavaduoja.....buhalterė muzikos mokyklos 😅😅 su kuria pirmą dieną sukonfliktavo ir pasakė kad dabar jis neis kol negrįš mokytoja. Buhalterė jei ką nemoka nei grot nei išsilavinimo jokio panašaus tam reikalui neturi - mes kartu finansus studijavom tai lb gerai žinau...kaip jums ☺ ir ką man daryt. Leist neit - nes iš ėjimo naudos vistiek nulis....
V-Rine, kaip tik nežinau ką daryt. Dukra 3 kart viaukt ir dehidratacija, jai organizmas vandens nepriimdavo, tai iškart į ligoninę, ten lašinės ir sveika.
Suvalgė bananą, pusę džiuvėsėlio ir du kartus gėrė mp. Nevėmė. Tai tikiuosi jau bus gerai viskas.
Aš vaikystėj dažnai vemdavau. Pasikeitė aplinka, stresas ir viaukt viaukt. Bet aš viską gerdavau, ir vaistus, ir vandenį. Tuo klausimu geras vaikas buvau.
O pas mus kitos problemos. Sūnaus akordeono mokytoja išvyko berods 2 sav. Ją pavaduoja.....buhalterė muzikos mokyklos 😅😅 su kuria pirmą dieną sukonfliktavo ir pasakė kad dabar jis neis kol negrįš mokytoja. Buhalterė jei ką nemoka nei grot nei išsilavinimo jokio panašaus tam reikalui neturi - mes kartu finansus studijavom tai lb gerai žinau...kaip jums ☺ ir ką man daryt. Leist neit - nes iš ėjimo naudos vistiek nulis....
Aišku, nevesk. Net juokinga, kad tokį pavadavimą paskyrė
Sunflowers -
86 metai. As dar viena turiu
Papildyta:
Nedekosiu
Labas rytas. Naktis geresnė nei tikėjausi. Nuo kažkur 2.30 iki 6 val net nesiblaškė per miegus. Tik kad karščiuoja ir dar bijojau vaistukų duot, kad nesupykintų. Kartą naktį sutasė jį, bet nevėmė. Mp gal 4 kartus gėrė.
Tai va tokios tokelės pas mus.
Sveikatos 🎈
As jau vezu vyresnele.
Labas rytas
aš mano vaikai , bet juos angina kamuodavo, tik koks vėjelis perpūsdavo tai amžinai temperatura, vemimai lydedavo kol neišoperavo juos
Sveikos