V-Rine, taigis ketvirtafienį vakare dukrai prasidėjo, vakar dieną nieko blogo nebuvo, o naktį vėl. Ir atsisako gert.
Užplikiau granatų žievelių, žiūrėsim ar padės.
Sveikit, sergantys
Mano savijauta vakar lyg neaiški buvo, bet nuplovėm alum, šiandien lyg gerai
Kitą savaitgalį -ygis, reiktų nesusirgt.
Kas iš tos arbatos jei jos negeria
Jau pavargau aiškint, kad jei negers, nepasveiks. Palinksi galvą ir toliau negeria. Nu ir ką daryt?
Pabandyk kaip nors su šiaudeli, taurėj ar kur jai įdomu būtų, pateikt. Maniškis per šiaudelį, nežinau kodėl, viską išgerdavo. O pati ant savęs gal išbandyk.
Šiandien nevėmė, tik naktį.
Aš vėl su savo ligom. Ale, kad kitaip neina. Bent kol kas.
Taigis dabar pavalgius skauda skrandį. Nepykina, neapsunkęs, bet skauda. Nu i ku dabar daryt?
Dietos prisilaikyk ką ten daugiau darysi. Ta prasme lengvas maistas kruopos skysčiai. Gal kokią tabketką virškinimui... Manau tokio ėjimo virusas. Manau kelios duenos ir viskas bus kaip buvę.
Diena puiki oro prasme. Šiitoks gražumas.. .ryte tik buvau susinervinusi, viena amžinai teisi ponia užnervino su savo nuomonėm....bet pask nusispjoviau galvoju pasiusk... Buvau pas mamą, roviau burokus 😅😅😅😅😅 žvenkit db iš manęs. Paprasčiausiai nuvažiavau o ten mama dirba...na sakau ten taisyt tai nesipurvinsiujau tikrai, .bet suraut su sūnum per 15 min surovem. Ten 8 vagos...paukščiams ☺ nebuvau to dariusi žinokit gal 15 metų ☺ ir pasakojau sūnui kokius laukus vaikai raudavom...kolūkio normas tas...košmaras ne kitaip....vaikas net netiki ☺
Tada dukra su sūnum ir jos kavalierium kinan išvarė- toks pirmas rimtesnis oficialus jau jų susipažinimas...eina mažais žingsniukais į mūsų šeimą ...žiūriu į dukrą ir tokį pavasarį pas ją matau....😅😅 na svarbu kokie gandrai negrįžtu 😅😅😅😅
Tada nuvariau sodan. Išsišlaviau grindis, aptvarkiau namą. Ryt gal langus nuvalysiu...gal ☺
Ai dar maistą gaminau. Gi nori dukrytė mamos maisto naminio...ir svarbiausia kad bulvių košės būt ☺
Tai va tokia graži diena☺
O jūs ką nuveikėt ?
pikkolo, džiūvesėliai, paprasta avižų košė be nieko ir mineralinis.
Aha, oras labai gražus. bet runkelių šiandien neroviau
Padariau sushių šiandien. o šiaip tinginiauju visą dieną. Kažkaip visą savaitė tiek visko mokiaus, smegenys perkaito, reikėjo paveikt nieko ![]()
Vrine, kavalierius čia taspats ar naujas?
O kavalierius kitas. Su anuo kai išsivaikščiojo ir viskas. Poto sužinojom kad turėjo jis kitas. Net kelias tuo pat metu.. šitas labai imasi gražiai, intensyviai, kultūringai, aktyviai 😅 kaip dukra sako dabar žinau jas yra draugaut. Nes eina važiuoja, visur vedasi vežasi...o ne tik vakarais mašinoj ratus suka ir išlipti bijo......