Pikkolo iš tavo meniu tik bananas gerai

koks sūris?
kokia burokų sriuba?
makaronai tikiuosi ne pieniški???
kur kruopos be pieno, ryžiai ir džiuvėsiai?

a taip turėtum minimum 3 dienas valgyt...
o kavalieririai jooo ;) man taip faina kai ji daug parodo/pasako, susirašinėjimus parodo

taip gyvenu jos tomis draugystėmis ir veiksmais (na kur varė, ką matė, ką darė...ar bučiuojasi neklausiu

)
Šitas taip gražiai imasi, vis veikos sugalvoja, visi vakarai užimti būna, va praeitą savaitgalį negrįžo net - anas atvarė ir visą dieną tai šian tai ten....

kaip sakau šis nebijo pasirodyt žmonėse su mergina už rankos
kaip mb sako blin is naktimis ir naktimis...ar neprisilakstys. Nu sakau prisilakstys tai bent žinosim kam atsakomybę perduot....su vienu laksto o ne su draugėmis ir neaišku kur

ai o senasis draugas irgi karts nuo karto naktimis apsireiškia per mesingerio skambučius . Bet dukra arba nemato nes miega arba "nemato".Kaip sako garantuotai prisigėręs dar kažką nori pasakyt....nes kodėl skambučiai tik naktimis.
Tas laidotuves aš irgi po truputį žiūrėjau, na bent pačiose kapinėse tai jau žiūrėjau. įdomu Tik va dviprasmiškos man mintys kyla

. O ji nėra taip kaip manoma? bet tai ką dabar ) na gal istorikai gerai savo darbą atliko...nu aš čia kaip Vanagaitė ane:) bet man iškilmingumo biškiuka perdaug....