Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

ai, man augalų šią svaitę pkaks  :D

bet ti smagu, kad šįkrt taip gražiai viskas pas tavo merginą  :)​ 

Atsakyti
Pikkolo- ramios tau nakties 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 06, 19:58)

Diena puiki oro prasme. Šiitoks gražumas.. .ryte tik buvau susinervinusi, viena amžinai  teisi ponia užnervino su savo nuomonėm....bet pask nusispjoviau galvoju pasiusk... Buvau pas mamą, roviau burokus 😅😅😅😅😅 žvenkit db iš manęs.    Paprasčiausiai nuvažiavau o ten mama dirba...na sakau ten taisyt tai nesipurvinsiujau tikrai, .bet suraut su sūnum per 15 min surovem. Ten 8 vagos...paukščiams ☺ nebuvau to dariusi žinokit gal 15 metų ☺ ir pasakojau sūnui kokius laukus vaikai raudavom...kolūkio normas tas...košmaras ne kitaip....vaikas net netiki ☺

Tada dukra su sūnum ir jos kavalierium kinan išvarė- toks pirmas rimtesnis oficialus jau jų susipažinimas...eina mažais  žingsniukais į mūsų šeimą ...žiūriu į dukrą ir tokį pavasarį pas ją matau....😅😅 na svarbu kokie gandrai negrįžtu 😅😅😅😅

Tada nuvariau sodan. Išsišlaviau grindis, aptvarkiau namą. Ryt gal langus nuvalysiu...gal ☺
Ai dar maistą gaminau. Gi nori dukrytė mamos maisto naminio...ir svarbiausia kad bulvių košės būt ☺

Tai va tokia graži diena☺
O jūs ką nuveikėt ?

Aš darbe buvau, nieko naujo, vis dieną uždaryta(iki 6), tai dienos gražumas man gali tik pavydą sukelt smile.gif . Bet nesukėlė biggrin.gif , nes darbe man patinka. Dar Ramanausko-Vanago laidotuves buvau pasileidus. Gražu, ir įdomu, ir naudinga. Būčiau Vilniuje, tikrai būčiau nulėkus.

Burokų seniai neroviau biggrin.gif . Net ir smagu būtų, kai pagalvoji. Ir bulvių seniai nekasiau.

Man irgi dėl kavalieriaus įdomu - juk naujas?
Atsakyti

Tai negalvokit, kad jau cepelinus su spirgais kertu  :D  Pusryčiam bulka su tepamu ožkos sūriu, pietum burokėlių sriubytė, vakarienei makaronai. Dar pusę banano ir pusę jogurto indelio suvalgiau. Ir visko po nepilną porcija, t.y. sveika būdama būčiau daugiau valgiusi.

V-Rine, bet tai faina, naujas etapas - kavalieriai.

Atsakyti

pikkolo, burokėlių nereikėjo, nes jie laisvina vidurius  :4u:​ 

Atsakyti
Pikkolo iš tavo meniu tik bananas gerai smile.gif
koks sūris?
kokia burokų sriuba?
makaronai tikiuosi ne pieniški???
kur kruopos be pieno, ryžiai ir džiuvėsiai? smile.gif a taip turėtum minimum 3 dienas valgyt...

o kavalieririai jooo ;) man taip faina kai ji daug parodo/pasako, susirašinėjimus parodo smile.gif taip gyvenu jos tomis draugystėmis ir veiksmais (na kur varė, ką matė, ką darė...ar bučiuojasi neklausiu smile.gif )
Šitas taip gražiai imasi, vis veikos sugalvoja, visi vakarai užimti būna, va praeitą savaitgalį negrįžo net - anas atvarė ir visą dieną tai šian tai ten.... smile.gif kaip sakau šis nebijo pasirodyt žmonėse su mergina už rankos smile.gif
kaip mb sako blin is naktimis ir naktimis...ar neprisilakstys. Nu sakau prisilakstys tai bent žinosim kam atsakomybę perduot....su vienu laksto o ne su draugėmis ir neaišku kur smile.gif

ai o senasis draugas irgi karts nuo karto naktimis apsireiškia per mesingerio skambučius . Bet dukra arba nemato nes miega arba "nemato".Kaip sako garantuotai prisigėręs dar kažką nori pasakyt....nes kodėl skambučiai tik naktimis.

Tas laidotuves aš irgi po truputį žiūrėjau, na bent pačiose kapinėse tai jau žiūrėjau. įdomu Tik va dviprasmiškos man mintys kyla verysad.gif . O ji nėra taip kaip manoma? bet tai ką dabar ) na gal istorikai gerai savo darbą atliko...nu aš čia kaip Vanagaitė ane:) bet man iškilmingumo biškiuka perdaug....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2018 - 19:52

Kad Vanago biografija pakankamai gerai dokumentuota, nelabai yra ten ką manyti :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 10 06, 20:52)
<p>Kad Vanago biografija pakankamai gerai dokumentuota, nelabai yra ten ką manyti smile.gif</p>

turbūt ne apie yrą galvoja, o apie val džios mo terį. Bent aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 06, 20:59)
turbūt ne apie yrą galvoja, o apie val džios mo terį. Bent aš taip supratau.

nu jo gi ta rašytoja buvo ten vėjus pakėlusi ;)
gal viskas ten gerai, tik aš pagalvojau- tiek laiko praėjo...o kaip žinia ten teisybė irgi būdavo dvejopa....mano senelis buvo nei vienas nei kitas, tai kai dabar iš mamos pasiklausai, tai nei vienų nei kitų garbinti negali...oi kiek visko būta tais laikais.
Atsakyti

Niekas ir nesako, kad visi šventi ten buvo. Tiesiog be tokių žmonių lkaip Vanagas organizacijos ir bandymo bent dalinai suvaldyt ir įvest struktūrą, partizaninis karas būtų buvęs daug žiauresnis.

Atsakyti

Niekas ir nesako, kad visi šventi ten buvo. Tiesiog be tokių žmonių lkaip Vanagas organizacijos ir bandymo bent dalinai suvaldyt ir įvest struktūrą, partizaninis karas būtų buvęs daug žiauresnis.

Atsakyti
Labas rytas sako jums kavos puodukas 😅
Laikas keltis.
Ką veiksit?
Kaip ligoninės palata laikosi ? Vyras neatkrito? Ar namuose išsigandęs negyvena ? ☺

Šiandien maniškis mažasis rauda visą rytą - nenoriu kad sesė išvažiuotų ☺☺☺☺ vakar gerai užėmė tai dabar verkia ☺ sakau atsimeni kiek senai sakei išvažiuok ir negrįžk ..na čia kai susupyksta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Irgi su puoduku . Kavos biggrin.gif

Kaip neišsimiegu, vis įsitaisė mažoji naktimis ateidinėt, per savaitę net nejutau, o savaitgalį išsibudinu. Tai išėjau ir bandžiau ant sofos miegoti chalatu užsiklojus biggrin.gif . Tai dabar nei mėsa, nei žuvis ax.gif .

Ir skalbiamoji visai vakare sugedo , užkniso juodai, studentas su n skalbinių parvažiavęs, visi šviesūs ir balti savo šviesios valandos nesulaukė rolleyes.gif . Dar vieną partiją kelnių ir kt. teks su rankom skalbti, nes buvau užpylus suskysta priemone. Tai tik užmerkiau nakčiai.
Skalbti rankomis atrodo misija neįmanoma, siaubas, kaip esu išlepus blink.gif .

Man šiandien repeticija, mišios, o vakare dar viena kito kolektyvo repeticija kitame mieste biggrin.gif . Visko laukiu, nes repeticijos įdomu ir sunku dažnai, ir smagu(tai ne skalbimas rankomis laugh.gif )

Ligoniai, kukū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti