Gyvi gyvi. Naktis įprasta. Niekas nevėmė. Bet valgyt neypatingai norisi, tiksliau gal kad norisi, bet pora kasnių ir užtenka.
aš irgi tingiu, nors reiktų namus pasitvarkyt ir biškį į priekį maisto pasigamint ![]()
kalakutienos kukulių ir daržovių troškinys padarytas, falafeliai padaryti, viskas - ramu ![]()
QUOTE(Cartman @ 2018 10 07, 19:58)
<p>kalakutienos kukulių ir daržovių troškinys padarytas, falafeliai padaryti, viskas - ramu
</p>
jau viską suvalgei, kad ramu
Aš viriau paprasčiausius varškėčius, buvom pasiilgę.
Labas rytas. Mes visa savaite turesim ka valgyt, kazkokie nevalgus dabar sveciai
O gal mes persistengem su maistu.
Nakaip ligoniai ar jau baigėt sirgimus
?
Sveikos
tiek batus, tiek rubus jau sukeitus, nors savaitgali tai bateliai dar būtų labai pravertę
Meniu paprastas kaip ir Pempės
kopustu sriuba ir bulviniai blynai 
beje mačiau fb keliauja receptas kaip išvirti cepelinus nenusunkus tarkiu gal bandet kuri
?
Sveikos
tiek batus, tiek rubus jau sukeitus, nors savaitgali tai bateliai dar būtų labai pravertę
beje mačiau fb keliauja receptas kaip išvirti cepelinus nenusunkus tarkiu gal bandet kuri
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 08, 07:58)
Nakaip ligoniai ar jau baigėt sirgimus
?
Sveikos
kopustu sriuba ir bulviniai blynai 
?
Sveikos
Nemaciau tokio recepro, bet maciau kaip cepelinu mase gamina is varskes.
QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 08, 08:04)
Nemaciau tokio recepro, bet maciau kaip cepelinu mase gamina is varskes.
ten esmė tokia: per pusę virtu ir žaliu bulviu, žalias tipo tarkuoti ne per pačia smulkiausią tarka ir stikline krakmolo ir vsio, virti
Labas rytas panelės?
Pikkolo kaip sveikatos tavo kompanijai?
Sunfl lankynas turėjai? ko taip prigaminai kad tiek liko?
Lyžuka nebandžiau tų cepelinų, aplamai kai tiek aš juos gaminu, tai bent kartą į 5 metus....
tai tada tikrus darau, neeksperimentuoju 
Turiu klausimą, ar nuo manęs jaučiass pesimizmas ir depresija? galvoju gal aš jau nebejaučiu....
Pikkolo kaip sveikatos tavo kompanijai?
Sunfl lankynas turėjai? ko taip prigaminai kad tiek liko?
Lyžuka nebandžiau tų cepelinų, aplamai kai tiek aš juos gaminu, tai bent kartą į 5 metus....
Turiu klausimą, ar nuo manęs jaučiass pesimizmas ir depresija? galvoju gal aš jau nebejaučiu....
Rytas
Pas mus šalna ohoho
Ar nenukris pagreitintai visas tas grožis, kur dabar ant medžių
. Vakar važiavau į kaimyninį miestą, tai prisigėrėjau. Nors ir toli važiuoti nereikia.
Pikkolo, kaip jūs? Tu darbe gal jau?
Aš pagalvojau, kad Sunflowers maistai iš kokio keturnedėlio, metinių ar panašiai
. Kaip iš tikro?
Vrine, nežinau, nedepresiška tu, ypač dabar
. Kai dirbai už penkis, tai kažkiek pasiguosdavai, bet juk normalu, nestraksėsi iš laimės, kai persidirbęs vos pastovi.
O kodėl galvoji, kad depresija? Pati sau, ar kas sako?
Jei nieko nenori, niekas nedžiugina, nelauki tam tikros paros ar savaitės dalies, kada kažką smagaus nuveiksi, o nori tik tūnoti kur kamputyje, tai gali būti. Nestebuklas ta depresija.
Pas mus šalna ohoho
Ar nenukris pagreitintai visas tas grožis, kur dabar ant medžių
Pikkolo, kaip jūs? Tu darbe gal jau?
Aš pagalvojau, kad Sunflowers maistai iš kokio keturnedėlio, metinių ar panašiai
Vrine, nežinau, nedepresiška tu, ypač dabar
O kodėl galvoji, kad depresija? Pati sau, ar kas sako?
Jei nieko nenori, niekas nedžiugina, nelauki tam tikros paros ar savaitės dalies, kada kažką smagaus nuveiksi, o nori tik tūnoti kur kamputyje, tai gali būti. Nestebuklas ta depresija.