Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas. Gaunu ryte žinutę iš diriko, kad turiu daug atostogų ir kad reikia išnaudoti, nuo pirmadienio susiplanuot atostogas. Parašiau, kad ačiū ne, neplanuoju atostogų. Atrašė: reikia. Pabūsi su šeima, mūsų (su komercijos diriku) nebus. Jei tai būtų ne įsakymas, o pasiūlymas, dar pagalvočiau, bet dabar ne ne ne. Kyla tokia mintis, kad nori atleist, tai nereiktų atostoginių išmokėt. Bet už tiek kiek man moka kažin ar ras ką.

Bet kad ir negaliu eit atostogų. Reik iki 24 d padaryt bukletus angliškai. Tikiuosi šią savaitę spėsim lietuviškai primest kaip atrodys, o tada angliškai jau lengva. Dar apie porą straipsniukų galboju, kad parašyt (į įmonės FB puslapį keliu). Ir reik etiketes susitvarkyt, nes paskui pamiršiu.

O ir ką aš veiksiu? Sėdėsiu namie visą savaitę? Išvažiuot neišvažiuosiu niekur, dukrai mokykla.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 09, 21:47)
Pempe tikriausiai ta didžioji skylė virš mano namo .... šiandien 21.30 išgėriau verijono. Žiūrėsiu ar naktinėsiu...

Pikkolo nepaskubėjai su sportais ??
Sunfl va koks fainas mergaičių vakarėlis buvo ☺ kas su mažąja buvo ? Beje dar maitini kiek ?
Ai o taip ir gyvenat pas mamą? Įpratot??- ypač vyras. O tai ką su savais namais darysit?
Pikkolo iki kiek tu žadi maitint ? Kiek taviškiui jau ?

Oho kiek klausimu biggrin.gif Mociute paziurejo Ruta. Iki dvieju menesiu maitinau. Taip gyvenam pas mano mama.
Papildyta:
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas,
nu vatdabar kaip žmogus- miegojau smile.gif tikriausiai ta skylė pas Pempę nusisuko smile.gifsmile.gif
ryte net pabudau be laiko dideliu pusvalandžiu anksčiau, na nes užmigau be laiko, nes na man tiek nereik miego smile.gif

Sunfl daug klausimų, dabar sakau kad pulsi pasakot kep jums te sekas, o tu su dviem sakiniais išsisukai smile.gif
tai visiškai nebemaitini? nei kiek?

Pikkolo, pas mus irgi neleidžia kaupti atostogų, irgi liepia eit, tai jau žinom ir nekaupiam , einam kai norim ne kai liepia metų pabaigoj kokį lapkritį.... na ten iki savaitės dar dar dar galim sutaupyt, bet ne daugiau. Pradžioj kai liepė visas išeit (prieš kokius 5 m) irgi galvojom kad išmėtys tikriausiai, bet va nemėtė, tokia politika :)norsaš ten niekada ir neturėjau kelių metų, nes noriu atostogaut kas metai... smile.gif o ten max pora savaičių sutaupytos tai smulkmena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 spalio 2018 - 08:39

Pas mane tik už šiuos metus neišnaudota.

Esmė ne tame kad liepia, o kad liepia, o ne siūlo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 spalio 2018 - 09:08
V-Rine ne viska noriu pasakoti smile.gif Visai nemaitinu.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 10, 10:17)
V-Rine ne viska noriu pasakoti smile.gif Visai nemaitinu.

ti ka nieko nepasakoji smile.gif ką ten viską smile.gif smile.gifsmile.gif

ko darat- laukais lakstat???? tipo saulė išlindo tai jau visos deginatės???? kas vakarienei?
Atsakyti

Vištą su grybais pakepsiu. O ką vaikam nežinau. 

Turėsiu rimtą pokalbį su dukra, kuris baigsis jos ašaromis. Auklė sakė, kad ji grįžusi beveik visą laiką prasėdi prie PC arba planšetės, o man sako, kad tik kelis filmukus žiūrėjo.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 10, 16:43)
ti ka nieko nepasakoji smile.gif ką ten viską smile.gif smile.gifsmile.gif

ko darat- laukais lakstat???? tipo saulė išlindo tai jau visos deginatės???? kas vakarienei?

Matyt nera ka pasakoti smile.gif
Vakarienei kaip ir pietums bulviniai blynai su rukyta vistiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 10 spalio 2018 - 16:57

Labas vakaras,Pikkolo  per drąsiai į sportuoti nusivėmus,juk skysčių disbalansas  vistiek yra.

Aš jau užuodžiu kvapu,tik nosis nutrinta dar. Šiandien tikra bobiška vasara ir pagal orą ir pagal norą  :D  nusipirkau batus dvejus....... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane tai koegės snarglėtos. Tikiuos nepasigausiu. O dar ir vyrai parodose, tai nieks ofise valgyt nedaro. Nu liūdesys :D

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 10, 16:43)

Dirbam, o ne lakstom tongue.gif
Žirnių košė su spirgais atskirai.

QUOTE(pikkolo @ 2018 10 10, 17:04)
<p>Vištą su grybais pakepsiu. O ką vaikam nežinau. </p><p>Turėsiu rimtą pokalbį su dukra, kuris baigsis jos ašaromis. Auklė sakė, kad ji grįžusi beveik visą laiką prasėdi prie PC arba planšetės, o man sako, kad tik kelis filmukus žiūrėjo.</p>

Kokį čia pokalbį- kiek leidžiat, tiek žaidžia. Planšetę ir kompą paslėpk- ir jokių problemų. Kol tavęs nebus ir pagundų nebus. Galės žaidimų susigalvoti.
Mūsiškė irgi per daug tais dalykais užsiima, tai irgi patys kalti rolleyes.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2018 10 10, 19:34)
Aš jau užuodžiu kvapu,tik nosis nutrinta dar. Šiandien tikra bobiška vasara ir pagal orą ir pagal norą  biggrin.gif  nusipirkau batus dvejus....... rolleyes.gif​ </p>

Rudeniui?

QUOTE(Cartman @ 2018 10 10, 20:23)

O dar ir vyrai parodose, tai nieks ofise valgyt nedaro. Nu liūdesys biggrin.gif</p>

biggrin.gif
Atsakyti
ANT (Aš ne tokia) :0 :0 kas perbatai, iš kur pirkai? kiek mokėjai, ar gražūs ? smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti