Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

jau aš kiek seniau esu rūbu sugadinus su lyginimais, žiauru biggrin.gif, užtat dabar beveik nieko nelyginu, tiesiog alergija man nuo lygintuvo mirksiukas.gif
Atsakyti

aš irgi stengiuos, je tik galima, nelygint  :D nesuprasiu, kaip ten kiti patalynes visokias lygina.

Pargrįžau iš darbo ir jau visai vakaras. 

Atsakyti

aš irgi stengiuos, je tik galima, nelygint  :D nesuprasiu, kaip ten kiti patalynes visokias lygina.

Mano mama net triūsikus lygina  :laugh: 

Man patinka lyginti, bet išsiskalbusi nelyginu, kuomet rengiuosi ką, matau, jog susiglamžę. tada ir pralyginu :) 

labas :) 

žiū truputi ligonine buvo čia pata:4u: 

mes visi sveiki ir gyvi  :) 

aš dirbu dirbu dirbu, nu ir dar kartą dirbu  :D praktiškai gyvenu darbe  :) 

aišku ir uždirbu nemažai :) 

namie šalta.

niekas šildymo nejungia.

liūdna :huh2: 

Atsakyti

Dukra sako - skauda pilvuką  :oh: Ir nežinau ar prisigalvoja, ar meluoja, ar tikrai skauda. Ir kaip dabar miegoti?

Atsakyti

Nors gal ir skauda. Man ir kažkaip apsunko skrandis po vakarienės. Gal dar paskubėjau su keptais orkaitėje varškėčiais. Nors ir vakar po pietų panašiai jaučiausi. Turbūt dar virškinimas pilnai neatsistatęs.

O šiandien dukrą bariau, kad suvalgė daugiau kaip pusę stiklainiuko trintų braškių. Sako: man močiutė leido. Paklausiau mamos, tai ji sako: nemaniau, kad viską suvalgys. Tai dar tos braškės gali savo pridėti. Bet tikiuosi, kad naktį išmiegos ramiai.

Atsakyti
Žinokit, drėkinau, purškiau ir glosčiau tą vietą, tai jau nebaisiai, liko papilkę šiek tiek, kaip su kokiu dulkėtu batu užgauta, atrodo, pabrauksi su ranka, ir nusivalys. Aišku, nenusivalo, bet šiek tiek į klostę įkrenta(plati suknia, toks puskliošis), gyventi galima.
Bet šūdinas jausmas taip pasidaryti, juk visus mokėčiau pamokinti lyginti doh.gif . Ir pati net nenorėjau lyginti, tik su tais garais pukš padaryti poroj vietų. Ai.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 08, 13:56)
Pempe ojejjjjj... unsure.gif  unsure.gif
kam koncertuosit? jūs čia koks choras - bočių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (neužpyk), ar koks kitas miesto skaitotės?
va dėl lyginimo tai aš visada bijau...bijau ir bijau, nes jau kaip sakoma nebepataisysi.... o kai bijau tai atsargiai labai stengiuos (tfu tfu tfu)....

Na, aš dabar, t.y. nuo pernai žiemos, dainuoju jau trijuose choruose rolleyes.gif . Tai šiandien dainavau su "pačiausiu" iš trijų biggrin.gif . Tai kaimyninio miesto choras, pas mus tokio stipraus dabar nėra. (Bet dainuoju ir su "bočiais", tikrai tikrai, jau seniai(neįsižeidžiau mirksiukas.gif ), ir dar bažnyčioje giedu). Šiandien dainavom su Ba vi kinu, labai malonu, nors bijojau bilekiek.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 08, 21:53)
<p>Nors gal ir skauda. Man ir kažkaip apsunko skrandis po vakarienės. Gal dar paskubėjau su keptais orkaitėje varškėčiais. Nors ir vakar po pietų panašiai jaučiausi. Turbūt dar virškinimas pilnai neatsistatęs.</p><p>O šiandien dukrą bariau, kad suvalgė daugiau kaip pusę stiklainiuko trintų braškių. Sako: man močiutė leido. Paklausiau mamos, tai ji sako: nemaniau, kad viską suvalgys. Tai dar tos braškės gali savo pridėti. Bet tikiuosi, kad naktį išmiegos ramiai.</p>

Gal kokių ramunėlių bandyk, jei dar neužmigo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(-Darateja- @ 2018 10 08, 20:45)
<p></p</p><p><span>mes visi sveiki ir gyvi  smile.gif</span><span> </span></p><p><span>aš dirbu dirbu dirbu, nu ir dar kartą dirbu  biggrin.gif</span><span> </span><span>praktiškai gyvenu darbe  smile.gif</span><span> </span></p><p><span>aišku ir uždirbu nemažai smile.gif</span><span> </span></p><p><span>namie šalta.</span>
</p><p><span>niekas šildymo nejungia.</span>
</p><p><span>liūdna huh.gif​<
</p>

Dabar atidirbsi už visas vasarines atostogas ax.gif. Ar vaikai neliūdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 spalio 2018 - 20:58

Labas vakaras, visiems ligoniukams  :4u:     aš ir apsisnargliavus,skonio nejaučiu, darbe reik būt su maske o kvėpuot žiauru :huh2:​  vienu žodžiu mielai imčiau biliotenį,bet deja...

Atsakyti

As ne tokia, sveik  :4u: 

Mes visi sveiki, gyvi. Ir mažiukas naktį kėlėsi TIK 3 kartus. Laukiam auklės ir važiuosiu į darbą.

Atsakyti
Vaje kas čia triusikus lygina biggrin.gif, gal jaučiasi kokia zarazų nešiotoja biggrin.gif

Sveikos smile.gif, gi aplamai trikotažą nelabai galima lyginti smile.gif

Ir visoms po 4u.gif , kad ligos baigtųsi ir t.t. mirksiukas.gif

Atsakyti

Aš lyginu tik vyro marškinius. Kitką nebent prieš rengiantis matau, kad reikia. Paprastai patampau prieš džiaunant, tai ir nebūna labai susiglamžę. Patalynę lyginau tik kai bute gyvenau, nes kitaip į spintą netilpdavo  :laugh:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Aš ne tokia ypatingai džiaugiuosi tave matydama...jau maniau ir vėl nubyrėjo mūsų naujokė, o čia vat esi smile.gif smagu smile.gif nepabėk:)

aš su kava.

nors vakar vėl negalėjau užmigti. buvau SOTI smile.gif bet 12 val ėjau valerijankės... kas man dedasi??? nu neįsimylėjau jeiką.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 09, 10:00)
Labas rytas,
Aš ne tokia ypatingai džiaugiuosi tave matydama...jau maniau ir vėl nubyrėjo mūsų naujokė, o čia vat esi smile.gif smagu smile.gif nepabėk:)

aš su kava.

nors vakar vėl negalėjau užmigti. buvau SOTI smile.gif bet 12 val ėjau valerijankės... kas man dedasi??? nu neįsimylėjau jeiką.... biggrin.gif

Vrine, tai gal kokią zviozdą iš kino filmu įsimylejai? Oi pamenu buvo užejus ir man tokia liga biggrin.gif, ir net ne patį aktorių o personažą biggrin.gif

aha Aš ne tokia 4u.gif užsuk dažniau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 spalio 2018 - 09:14