aš irgi stengiuos, je tik galima, nelygint
nesuprasiu, kaip ten kiti patalynes visokias lygina.
Pargrįžau iš darbo ir jau visai vakaras.
aš irgi stengiuos, je tik galima, nelygint
nesuprasiu, kaip ten kiti patalynes visokias lygina.
Mano mama net triūsikus lygina
Man patinka lyginti, bet išsiskalbusi nelyginu, kuomet rengiuosi ką, matau, jog susiglamžę. tada ir pralyginu
labas
žiū truputi ligonine buvo čia patapę
mes visi sveiki ir gyvi
aš dirbu dirbu dirbu, nu ir dar kartą dirbu
praktiškai gyvenu darbe
aišku ir uždirbu nemažai
namie šalta.
niekas šildymo nejungia.
liūdna
Dukra sako - skauda pilvuką
Ir nežinau ar prisigalvoja, ar meluoja, ar tikrai skauda. Ir kaip dabar miegoti?
Nors gal ir skauda. Man ir kažkaip apsunko skrandis po vakarienės. Gal dar paskubėjau su keptais orkaitėje varškėčiais. Nors ir vakar po pietų panašiai jaučiausi. Turbūt dar virškinimas pilnai neatsistatęs.
O šiandien dukrą bariau, kad suvalgė daugiau kaip pusę stiklainiuko trintų braškių. Sako: man močiutė leido. Paklausiau mamos, tai ji sako: nemaniau, kad viską suvalgys. Tai dar tos braškės gali savo pridėti. Bet tikiuosi, kad naktį išmiegos ramiai.
Bet šūdinas jausmas taip pasidaryti, juk visus mokėčiau pamokinti lyginti
kam koncertuosit? jūs čia koks choras - bočių
va dėl lyginimo tai aš visada bijau...bijau ir bijau, nes jau kaip sakoma nebepataisysi.... o kai bijau tai atsargiai labai stengiuos (tfu tfu tfu)....
Na, aš dabar, t.y. nuo pernai žiemos, dainuoju jau trijuose choruose
Papildyta:
Gal kokių ramunėlių bandyk, jei dar neužmigo
Papildyta:
</p><p><span>niekas šildymo nejungia.</span>
</p><p><span>liūdna
</p>
Dabar atidirbsi už visas vasarines atostogas
Labas vakaras, visiems ligoniukams
aš ir apsisnargliavus,skonio nejaučiu, darbe reik būt su maske o kvėpuot žiauru
vienu žodžiu mielai imčiau biliotenį,bet deja...
As ne tokia, sveik
Mes visi sveiki, gyvi. Ir mažiukas naktį kėlėsi TIK 3 kartus. Laukiam auklės ir važiuosiu į darbą.
Sveikos
Ir visoms po
Aš lyginu tik vyro marškinius. Kitką nebent prieš rengiantis matau, kad reikia. Paprastai patampau prieš džiaunant, tai ir nebūna labai susiglamžę. Patalynę lyginau tik kai bute gyvenau, nes kitaip į spintą netilpdavo
Aš ne tokia ypatingai džiaugiuosi tave matydama...jau maniau ir vėl nubyrėjo mūsų naujokė, o čia vat esi
aš su kava.
nors vakar vėl negalėjau užmigti. buvau SOTI
Vrine, tai gal kokią zviozdą iš kino filmu įsimylejai? Oi pamenu buvo užejus ir man tokia liga
aha Aš ne tokia