Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 09, 10:10)
Vrine, tai gal kokią zviozdą iš kino filmu įsimylejai? Oi pamenu buvo užejus ir man tokia liga biggrin.gif, ir net ne patį aktorių o personažą biggrin.gif

aaaaik tu, ašėėėn net serialų jokių nežiūrėjus 100 metų smile.gif aš aplamai nemoku įsimylėt taip va šiaip. Sunkiai man tuo klausimu visada būdavo smile.gif smile.gif
sakau gal pavakarinės kavos reiks atsisakyt šiandien, arba skystesnę darytis... nes poto atsikelt negaliu....
Atsakyti

Dabar atidirbsi už visas vasarines atostogas ax.gif. Ar vaikai neliūdi?

Lyg ne  :) 

Db atsidarom tik 16val. į darbą renkamės nuo 15val.tai va dar susimatom su vaikais ir kai iš mokyklos grįžta. Būna, jog paleidžia anksčiau, tai va ir dar vakarais susimatom  :) 

Mama mano yra, tai vaikai ne vieni, nėra ko jiems liūdėti  :) 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 09, 10:00)
Labas rytas,
Aš ne tokia ypatingai džiaugiuosi tave matydama...jau maniau ir vėl nubyrėjo mūsų naujokė, o čia vat esi smile.gif smagu smile.gif nepabėk:)

aš su kava.

nors vakar vėl negalėjau užmigti. buvau SOTI smile.gif bet 12 val ėjau valerijankės... kas man dedasi??? nu neįsimylėjau jeiką.... biggrin.gif

Gal perdaug galva kuom nors apkrovus? Galvoji apie kazka labai?
Papildyta:
Labas. Buvau siandien su vyresnele pirma kart kino teatre.
Sveikatos sergantiems!
Atsakyti

Pasisvėriau sporto klube. Tai per tuos viaukt viaukt 2 kg numečiau.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 09, 18:08)
<p>Pasisvėriau sporto klube. Tai per tuos viaukt viaukt 2 kg numečiau.</p>

I koki sporto kluba vaikstai?
As ruosiuosi megoj i fitnes kokia zumba uzsirasyt, bet vis bijau del laiko stokos.
Atsakyti

Į Baltus Šilainiuose. Jau kokie 10 metų kaip ten einu į aerobiką.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 09, 10:00)
Labas rytas,
Aš ne tokia ypatingai džiaugiuosi tave matydama...jau maniau ir vėl nubyrėjo mūsų naujokė, o čia vat esi smile.gif smagu smile.gif nepabėk:)

aš su kava.

nors vakar vėl negalėjau užmigti. buvau SOTI smile.gif bet 12 val ėjau valerijankės... kas man dedasi??? nu neįsimylėjau jeiką.... biggrin.gif

Viskas tau gerai, su saule negerai wacko.gif skaityk smile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 09, 17:29)

Labas. Buvau siandien su vyresnele pirma kart kino teatre.
Sveikatos sergantiems!

Kaip jai patiko? Neišsigando garso? Ką žiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 09, 20:53)
Viskas tau gerai, su saule negerai  wacko.gif skaityk smile.gif
Kaip jai patiko? Neišsigando garso? Ką žiūrėjot?

Patiko, tik kedem ji per lengva, vis krito. Ziurejom didysis kaciu pabegimas.
Atsakyti
Pempe tikriausiai ta didžioji skylė virš mano namo .... šiandien 21.30 išgėriau verijono. Žiūrėsiu ar naktinėsiu...

Pikkolo nepaskubėjai su sportais ??

Sunfl va koks fainas mergaičių vakarėlis buvo ☺ kas su mažąja buvo ? Beje dar maitini kiek ?
Ai o taip ir gyvenat pas mamą? Įpratot??- ypač vyras. O tai ką su savais namais darysit?
Pikkolo iki kiek tu žadi maitint ? Kiek taviškiui jau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2018 - 21:01

Labas :)

Darbe kolkas nepervargstu dar. Tai net keista, kai grįžus namo nesinori krist lovon be sąmonės. :D

Atsakyti

V-Rine, maitinsiu kiek norės arba kol reiks kur važiuot. Už mėnesio 2 metai.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 10 09, 21:58)
<p>Labas smile.gif
</p><p></p><p>Darbe kolkas nepervargstu dar. Tai net keista, kai grįžus namo nesinori krist lovon be sąmonės. biggrin.gif</p>

Tai gerai biggrin.gif Aišku, turi savotiško mazochistinio žavesio ir tas grįžimas komoj po darbo(pagal save žinau), bet būti žmogum po darbo geriau smile.gif

Šiandien važiuosiu į darbą pailsėti cool.gif . Bent jau taip nusiteikus. Nes naktį tai visai ax.gif . Mažoji trečią atvarė, išvedžiau atgal, kad jau pajutau.Ir nebėjo užmigt. Prieš 4 atsikėliau, prasmaksojau su arbata iki 5, nuėjau gulti, lyg jau snūstu- šuo loti pradėjo. Ir ištisai(stirnos obuoliauti atėjo). Paskui jau sustojo, ar nebegirdėjau, užmigau - vyresnioji atėjo - kad skauda ir tinsta(dantį vakar ištraukė). Pasakiau,kad pasirašytų atleidimą ir eitų gultis. O tada jau MB iš lovos traukia - rytas biggrin.gif

Vrine - kaip tavo valerijonai mirksiukas.gif ?

Labas rytas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti