Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2017 08 21, 22:47)
Kaži kaži smile.gif

O kaip juos džiovinot? Juk tokie vandeningi

Parenku ne tokias vandeningas veislės
Atsakyti

Labas rytas. Skanios kavos  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
mano mama tai kalė kopūstų su prieskoniais pridžiovino. irgi eina kaip čipsai biggrin.gif
Atsakyti
Dievuliau, kokios jūs modernios bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Baigėsi katino dienos, metas darban ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 22, 09:23)
Dievuliau, kokios jūs modernios bigsmile.gif
Labas rytas 4u.gif
Baigėsi katino dienos, metas darban ax.gif

koks ten modernumas - džiovinimas bigsmile.gif ,seniau dar dziovintus aliejumi užpildavau, o dabar kažkaip nenori niekaspaskui ju riebalu isigėrusiu sugalvojom paprastesni buda mirksiukas.gif

daug ka dziovinu, o tu kopūstų neauginu, tik žinau kad į kokteilius kiti naudoja juos , ar džiovinti nesmirda papuvusiu kopūstu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 rugpjūčio 2017 - 08:28

Lužuka papasakok kaip džiovini?

Atsakyti
paprastai į skardą itiesiu popieriaus kepimo, supjaustau skiltelėmis pomidorus ,aišku geriau sausesnius, nepernokusius ir džiaunu, orkite laikau ant mazdaug 50-60 lapsniu su ventiliatoriumi, dar pabarstau kokiais į galvą šauna prieskoniais smile.gif, vienus barsčiau tiesiog kvepianciais pipirais, kitus šiaip žolem dziovintomis smile.gif

na panašiai kaip čia
http://ausrra.blogsp...ml#.WZvZuVFpyUk

tik aš jau jau paskui nekišu i jokius stiklainius su aliejumi smile.gif
Atsakyti
Nesmirda biggrin.gif kvapą tik turi prieskonių naudotų smile.gif

Beje, pomidorus džiovintus aš kišu į aliejų, tik svarbiausia naudot gerą alyvuogių. Tokie pomidorai labai gerai salotom, nes būna minkšti, plius tas aliejus labai salotom tinka tada.
Atsakyti

As taip ir grybus dziovinu, pomidoru dar nebandziau,reiks ismegint :) 

Nu va,vel vienas namuose :D lovoj pusrycius sukirtau,su mama papliurpiau, eisiu prasiurbt,nes tiurlos vakar pridrabst ir trupiniu ir smelio parnese, pykau,burbejau,sakiau samdysiu namu seimininke jei sitaip :D Nelabai issigando,nebent vaikai tik :) 

Atsakyti
Sveikos,
Lyžuka o kiek laiko taip reikia džiovinti toje orkaitėje? valandą? dvi? daugiau?

ką iš cukinijos gamint? blynus? kaip juos gaminat?

Aš Fb "seku" tą p. V.Al ies ių kuris gatvėse fotografuoja žmones ir deda su pakomentavimais dažniausiai. Kartais dviprasmiškais labai. Bet nu kapiec, aš niekaip nesuprantu- čia tipo taip galima, normalu ir legalu. Įdedi kokioj pozoj kokį žmogų ant visos LT ir pakomentuoji ...tai jei aš negraži ten - kodėl turi teisę dėti mano nuotrauką taip ant viso svieto? kaip jūs manote? smile.gif
Atsakyti

Sveikos,
Lyžuka o kiek laiko taip reikia džiovinti toje orkaitėje? valandą? dvi? daugiau?

ką iš cukinijos gamint? blynus? kaip juos gaminat?

Aš Fb "seku" tą p. V.Al ies ių kuris gatvėse fotografuoja žmones ir deda su pakomentavimais dažniausiai. Kartais dviprasmiškais labai. Bet nu kapiec, aš niekaip nesuprantu- čia tipo taip galima, normalu ir legalu. Įdedi kokioj pozoj kokį žmogų ant visos LT ir pakomentuoji ...tai jei aš negraži ten - kodėl turi teisę dėti mano nuotrauką taip ant viso svieto? kaip jūs manote? smile.gif

Kas jin tokia? As neatleisciau jei mano foto idetu 😮

Atsakyti
aš vakar kišą dariau, dėjau cukinijas, svogūnus, paprikas smile.gif
Dar grange metė vakar metė cukinijų pyragą, esu kažada darius, visai nieko.

Alesius tai mane nervina. Gedimino prospekte pastoviai trinas. Pats ne gražuolis, bet kitus tai visad pakomentuos belekaip. Kiek žinau net jam parašius, kad išimtų fotkę, jis dar sugeba vaipytis ir nesąmones rašinėt.
Atsakyti