Parenku ne tokias vandeningas veislės
Parenku ne tokias vandeningas veislės
Labas rytas. Skanios kavos

Labas rytas

Baigėsi katino dienos, metas darban

koks ten modernumas - džiovinimas

daug ka dziovinu, o tu kopūstų neauginu, tik žinau kad į kokteilius kiti naudoja juos , ar džiovinti nesmirda papuvusiu kopūstu?

Lužuka papasakok kaip džiovini?

na panašiai kaip čia
http://ausrra.blogsp...ml#.WZvZuVFpyUk
tik aš jau jau paskui nekišu i jokius stiklainius su aliejumi

Beje, pomidorus džiovintus aš kišu į aliejų, tik svarbiausia naudot gerą alyvuogių. Tokie pomidorai labai gerai salotom, nes būna minkšti, plius tas aliejus labai salotom tinka tada.
As taip ir grybus dziovinu, pomidoru dar nebandziau,reiks ismegint
Nu va,vel vienas namuose lovoj pusrycius sukirtau,su mama papliurpiau, eisiu prasiurbt,nes tiurlos vakar pridrabst ir trupiniu ir smelio parnese, pykau,burbejau,sakiau samdysiu namu seimininke jei sitaip
Nelabai issigando,nebent vaikai tik
Lyžuka o kiek laiko taip reikia džiovinti toje orkaitėje? valandą? dvi? daugiau?
ką iš cukinijos gamint? blynus? kaip juos gaminat?
Aš Fb "seku" tą p. V.Al ies ių kuris gatvėse fotografuoja žmones ir deda su pakomentavimais dažniausiai. Kartais dviprasmiškais labai. Bet nu kapiec, aš niekaip nesuprantu- čia tipo taip galima, normalu ir legalu. Įdedi kokioj pozoj kokį žmogų ant visos LT ir pakomentuoji ...tai jei aš negraži ten - kodėl turi teisę dėti mano nuotrauką taip ant viso svieto? kaip jūs manote?

Sveikos,
Lyžuka o kiek laiko taip reikia džiovinti toje orkaitėje? valandą? dvi? daugiau?
ką iš cukinijos gamint? blynus? kaip juos gaminat?
Aš Fb "seku" tą p. V.Al ies ių kuris gatvėse fotografuoja žmones ir deda su pakomentavimais dažniausiai. Kartais dviprasmiškais labai. Bet nu kapiec, aš niekaip nesuprantu- čia tipo taip galima, normalu ir legalu. Įdedi kokioj pozoj kokį žmogų ant visos LT ir pakomentuoji ...tai jei aš negraži ten - kodėl turi teisę dėti mano nuotrauką taip ant viso svieto? kaip jūs manote?
Kas jin tokia? As neatleisciau jei mano foto idetu 😮

Dar grange metė vakar metė cukinijų pyragą, esu kažada darius, visai nieko.
Alesius tai mane nervina. Gedimino prospekte pastoviai trinas. Pats ne gražuolis, bet kitus tai visad pakomentuos belekaip. Kiek žinau net jam parašius, kad išimtų fotkę, jis dar sugeba vaipytis ir nesąmones rašinėt.