Sunfl. FB įsivesk Vinsas Aliesius ir pažiūrėk jo istoriją
va eitum gatve su savo nauja gėlėta suknele, pasikrapštytum nosį ir jis tuo momentu nufotografuotų ir įdėtų į FB viešai . Ir tada kas norėtų galėtų komentuotų (arba ne) - negraži suknelė, graži nosis
ir tipo jam galima viskas... dabar žiūriu stotines vis fotografuoja. O jei kokia atsitiktinė praeivė galvoju papuola. Tai kaip grūzas ką... nebent jis visas pažįsta
O kad įmeta prašymus išimti nuotraukas poto viešai su ironija tai irgi labai "faina"
Sunfl. FB įsivesk Vinsas Aliesius ir pažiūrėk jo istorijąva eitum gatve su savo nauja gėlėta suknele, pasikrapštytum nosį ir jis tuo momentu nufotografuotų ir įdėtų į FB viešai . Ir tada kas norėtų galėtų komentuotų (arba ne) - negraži suknelė, graži nosis
ir tipo jam galima viskas... dabar žiūriu stotines vis fotografuoja. O jei kokia atsitiktinė praeivė galvoju papuola. Tai kaip grūzas ką... nebent jis visas pažįsta
O kad įmeta prašymus išimti nuotraukas poto viešai su ironija tai irgi labai "faina"
Tai yra ir kitokiu priemoniu su tuo kovoti.... paziurejau, biski ku ku jam 😮
kokią gražią puokštelę šiandien turgely nusipirkau.
ir tik 3 pinigai, kai viena rožė panašiai dabar kainuoja
man visai nieko tos jo nuotraukos
Vrine ilgai džiovinu nakčiai ijungiu orkaite dienai išjungiu tai kokias 3 naktis taip
Vrine ilgai džiovinu nakčiai ijungiu orkaite dienai išjungiu tai kokias 3 naktis taip
Lyžuka, o gal tada labiau vaisių džiovyklę pirkt apsimoka? Nes mama turi tokį aparatą, tai man atrodoten trumpiau viskas trunka 
Labas mergaites ![]()
Pas mane nieko naujo ![]()
Po dirbamo savaitgalio pora laisvų turiu. Truputuka apipirkau mokinukus savo, bet jaučiu dar nemažai liko ką pirkt ![]()
Nuo rugsėjo 11, mano kolega išeina atostogų dviem savaitėms, tai už jį reiks man dirbti.....
bet po to ir aš eisiu porai savaičių pailsėt.
Einu pietų ruošt, o vakare suplanavusi į kino teatrą eit....mamai dar nieko nesakiau.....
tai vėl bus drama
QUOTE(Cartman @ 2017 08 22, 13:54)
Lyžuka, o gal tada labiau vaisių džiovyklę pirkt apsimoka? Nes mama turi tokį aparatą, tai man atrodoten trumpiau viskas trunka 
greičiau nebus, išbandytas reikalas
https://scontent.fvn...amp;oe=5A26BA22
kates mokinas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 22, 13:46)
man visai nieko tos jo nuotraukos
tai pasižiūrėti ir man labai nieko, tik va kad pačią taip Lietuvai pristatytų tai kažkaip visai nesinorėtų
bet tai kiek elektros išvarot ir tt bedžiovindama tiek. aaaaiiikit sau... jokio taupymo
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 22, 14:33)
žinok dar būna kačių žaidimų į plančetes ir mobilkes, tada jos gali tiesiogiai gaudyt, nes ekranas reaguoja.
QUOTE(Cartman @ 2017 08 22, 15:03)
žinok dar būna kačių žaidimų į plančetes ir mobilkes, tada jos gali tiesiogiai gaudyt, nes ekranas reaguoja. 
Ar ne per gerai jau bus
https://scontent.fvn...amp;oe=599E89B8
Tai ne tik vaikam, bet jau ir katinam atskirų planšečių reikia
. O jei pas mane 7 katinai
. Bankrutuosiu...
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 22, 19:51)
Tai ne tik vaikam, bet jau ir katinam atskirų planšečių reikia
. O jei pas mane 7 katinai
. Bankrutuosiu...
a kū Pempe daryt
dabar visų teisės lygios