Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sunfl. FB įsivesk Vinsas Aliesius ir pažiūrėk jo istoriją smile.gif va eitum gatve su savo nauja gėlėta suknele, pasikrapštytum nosį ir jis tuo momentu nufotografuotų ir įdėtų į FB viešai . Ir tada kas norėtų galėtų komentuotų (arba ne) - negraži suknelė, graži nosis smile.gif smile.gif smile.gif ir tipo jam galima viskas... dabar žiūriu stotines vis fotografuoja. O jei kokia atsitiktinė praeivė galvoju papuola. Tai kaip grūzas ką... nebent jis visas pažįsta smile.gif O kad įmeta prašymus išimti nuotraukas poto viešai su ironija tai irgi labai "faina" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 rugpjūčio 2017 - 12:02

Sunfl. FB įsivesk Vinsas Aliesius ir pažiūrėk jo istoriją smile.gifva eitum gatve su savo nauja gėlėta suknele, pasikrapštytum nosį ir jis tuo momentu nufotografuotų ir įdėtų į FB viešai . Ir tada kas norėtų galėtų komentuotų (arba ne) - negraži suknelė, graži nosis smile.gifsmile.gifsmile.gifir tipo jam galima viskas... dabar žiūriu stotines vis fotografuoja. O jei kokia atsitiktinė praeivė galvoju papuola. Tai kaip grūzas ką... nebent jis visas pažįsta smile.gifO kad įmeta prašymus išimti nuotraukas poto viešai su ironija tai irgi labai "faina" unsure.gif

Tai yra ir kitokiu priemoniu su tuo kovoti.... paziurejau, biski ku ku jam 😮

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 22 rugpjūčio 2017 - 12:15
kokią gražią puokštelę šiandien turgely nusipirkau. biggrin.gif ir tik 3 pinigai, kai viena rožė panašiai dabar kainuoja smile.gif
Atsakyti
man visai nieko tos jo nuotraukos bigsmile.gif

Vrine ilgai džiovinu nakčiai ijungiu orkaite dienai išjungiu tai kokias 3 naktis taip smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, o gal tada labiau vaisių džiovyklę pirkt apsimoka? Nes mama turi tokį aparatą, tai man atrodoten trumpiau viskas trunka smile.gif
Atsakyti

Labas mergaites :)

Pas mane nieko naujo :)

Po dirbamo savaitgalio pora laisvų turiu. Truputuka apipirkau  mokinukus savo, bet jaučiu dar nemažai liko ką pirkt  :D

Nuo rugsėjo 11, mano kolega išeina atostogų dviem savaitėms, tai už jį reiks man dirbti.....  :huh2:  bet po to ir aš eisiu porai savaičių pailsėt. 

Einu pietų ruošt, o vakare suplanavusi į kino teatrą eit....mamai dar nieko nesakiau..... :laugh:  tai vėl bus drama  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 22, 13:54)
Lyžuka, o gal tada labiau vaisių džiovyklę pirkt apsimoka? Nes mama turi tokį aparatą, tai man atrodoten trumpiau viskas trunka smile.gif

greičiau nebus, išbandytas reikalas smile.gif turim ir ją

https://scontent.fvn...amp;oe=5A26BA22

kates mokinas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 rugpjūčio 2017 - 13:53
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 22, 13:46)
man visai nieko tos jo nuotraukos  bigsmile.gif

Vrine ilgai džiovinu nakčiai ijungiu orkaite dienai išjungiu tai kokias 3 naktis taip smile.gif

tai pasižiūrėti ir man labai nieko, tik va kad pačią taip Lietuvai pristatytų tai kažkaip visai nesinorėtų smile.gif nes nevaikštau visada lyg eičiau podiumu ir kad galėtų mane fotografuot smile.gif o jei dar taip stotį stovinčią smile.gif smile.gif nors autobusų stoties paslaugomis per 20 m gal tik pora kartų naudojausi aplamai, tai gal stotį prie stulpo nenufotografuotų smile.gif

bet tai kiek elektros išvarot ir tt bedžiovindama tiek. aaaaiiikit sau... jokio taupymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 rugpjūčio 2017 - 14:01
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 22, 14:33)

kates mokinas tongue.gif

žinok dar būna kačių žaidimų į plančetes ir mobilkes, tada jos gali tiesiogiai gaudyt, nes ekranas reaguoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 22, 15:03)
žinok dar būna kačių žaidimų į plančetes ir mobilkes, tada jos gali tiesiogiai gaudyt, nes ekranas reaguoja.  biggrin.gif

Ar ne per gerai jau bus biggrin.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=599E89B8
Atsakyti
Tai ne tik vaikam, bet jau ir katinam atskirų planšečių reikia doh.gif . O jei pas mane 7 katinai hmm.gif . Bankrutuosiu...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 22, 19:51)
Tai ne tik vaikam, bet jau ir katinam atskirų planšečių reikia doh.gif . O jei pas mane 7 katinai hmm.gif . Bankrutuosiu...

a kū Pempe daryt biggrin.gif, matai jau du monitoriai stovi, vienas katinam, kitas sau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dabar visų teisės lygios bigsmile.gif
Atsakyti