Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

2 kambariai tai dar gerai labai. Pamenu vaikystėje važiuodavome į svečius pas tėvų draugus. Tai gyveno 1 kambario bute, tėvai, 2 dukros ir močiutė. Virtuvė buvo didelė tai ten miegojo dviaukštėje lovoje tos mergytės. Kaip aš jom pavydėjau tos lovos  :laugh: Šiuo metu apie miegojimą su vyru tik pasvajot man, vaikis nemiega lovytėj, jau antrą naktį tik apsikabinus miegam, kitaip sėdasi ir rėkia. O ir nėra kur iškelt, reik naują namą statyt  :laugh:​ 

Atsakyti

V-Rinė kas is to ar su manim, ar be manes miega, vistiek visos nakties neismiega. Nu zodziu.

Siandien gaminu sita http://musureceptai....bulviu-puseles/tikiuosi bus skanu.

Atsakyti

Tai mes db 4 kambarių. Bet tikiuosi per 2-3 m.kitur išsikelti.  

Aš nesugalvoju ką pietum

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 08 24, 11:35)
<p>Tai mes db 4 kambarių. Bet tikiuosi per 2-3 m.kitur išsikelti.  </p><p>Aš nesugalvoju ką pietum</p>

tipo ploto mažai su 3 vaikais? ar kitais sumetimais? smile.gif
Papildyta:
Pikkolo, nu tai vaiką į vidurį ir miegat. Pusė nakties jis vaiką migdo, pusė tu. Ir visi patenkinti smile.gif smile.gif
Atsakyti

tipo ploto mažai su 3 vaikais? ar kitais sumetimais? smile.gif
Papildyta:
Pikkolo, nu tai vaiką į vidurį ir miegat. Pusė nakties jis vaiką migdo, pusė tu. Ir visi patenkinti smile.gifsmile.gif

Ne visi vyrai nori to. :) cia as uz save atsakiau :)

Atsakyti

Kadangi nei karto nėra migdęs, tai vaikis baisiausiai klykia vos tik vyras atsigula šalia kai miego laikas. O ir miegot tryse nepavyktų, netilptume  :laugh:​ Kartais ir man vietos nelieka.

Atsakyti

Kadangi nei karto nėra migdęs, tai vaikis baisiausiai klykia vos tik vyras atsigula šalia kai miego laikas. O ir miegot tryse nepavyktų, netilptume  :laugh:​ Kartais ir man vietos nelieka.

Mano ir verkia, jei tetis atsigula salia  :oh:​ 

Atsakyti
Sun, darau aš tokias bulves, tik aš pirma apverdu, nes kitaip man nedakepa bulvė (turbūt ploniau skobt reikia, bet aš ir bulvės daug mėgstu).
Atsakyti
Nu lepinat tuos vyrus jūs smile.gif bet jei jums taip gerai tai ką... aš tai tuoj primenu kad vaikai abiejų, ne mano mergautiniai, taigi darbas/auginimas irgi turi būti abiejų smile.gif

aš virsiu vištienos sriubą. vaikai sakė blynų išsikepė amerikietiškų smile.gif yra šaltienos dar. Vėjas dūksta kad neklauskit, lauke šalta... tikras fe.

norėčiau dabar paprastų blynų su medumi skystu smile.gif smile.gif nors ir taip šnd privalgiau salduškių mėnesiui į priekį bet vis tiek noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 rugpjūčio 2017 - 13:02
aš šiandien daug visko prisiplanavus buvau, bet iš po pledo neišlendu biggrin.gif

Lyg jau lyt nustojo, reiks bent iki pardės nueit.
Atsakyti

Sun, darau aš tokias bulves, tik aš pirma apverdu, nes kitaip man nedakepa bulvė (turbūt ploniau skobt reikia, bet aš ir bulvės daug mėgstu).

Man zinok minkstos gavos. Nemazai iskobiau buves.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 24, 14:04)
aš šiandien daug visko prisiplanavus buvau, bet iš po pledo neišlendu biggrin.gif

Lyg jau lyt nustojo, reiks bent iki pardės nueit.

A ko nedirbi Cartman? bigsmile.gif
Atsakyti