Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

O delto, tau nepriekaistauja?

Dėl nieko nepriekaištauja ir dar vis paklausia ar užtenka pinigų, ir sako kad santaupų neleisčiau, tada dar papildomai duoda. Paprastai nesąmonių ir nereikalingų daiktų nepirkinėju.

Atsakyti

Dėl nieko nepriekaištauja ir dar vis paklausia ar užtenka pinigų, ir sako kad santaupų neleisčiau, tada dar papildomai duoda. Paprastai nesąmonių ir nereikalingų daiktų nepirkinėju.

Tai gerai!

Atsakyti

As tai tuo klausimu del miegojimo kartu/atskirai nelabai galiu kazka pasakyt, nes dar negime musu leliukas, bet pvz dabar darbo dienom miegam atskirai su vyru. Jis su manim neissimiega, sake labai knarkiu :D o jam pailset reikia. Tikiuosi gimus vaikui jis sugrys i musu lova ne tik savaitgaliais :) Bet tikrai nespjaunu i sulini, kaip bus taip. Jis vienas dirba, jam poilsio tikrai reikia. Bet po darbo jis nesedi ranku sudejes, man ir namus issiurbia ir plyteles nusveicia ir langus isvalo. Nera to tokio kad jis dirba o man visi namu darbai :) jis net pyksta jei kazka darau kas reikalauja daugiau jegu ir pan. Manau kiekvienoj seimoj skirtingai visi gyvenam ir nera tokio blogai-gerai, svarbu kad visi patenkinti butu :) 

Atsakyti
Kad nė viena diena nepraeitų veltui wub.gif
Žiūriu Titaniką biggrin.gif . Prisimenat tą tostą?

Dieve, panos, prisiliuobiau brendžio, taip peršalau iki kaulų kaukšėjimo ax.gif . Bet buvau nuostabiame poezijos vakare, saulė rudenėjanti švietė į akis, sėdėjau ant žolės, o tie visi protingi, ilgesingi, juokingi, aistringi ir visokie kitokie žodžiai mane skalavo, liūlavo... Esu visiška poezijos fanė, skrendu wub.gif Dar į tarpą per dainą apsiblioviau nuo grožio smile.gif . Gėda buvo, slėpiausi po plaukais, bet nieko negalėjau padaryti blush-anim-cl.gif . O pskui staigaa atšalo, ir suledėjau. Ir brenduko , brenduko ... O dabar Titanikas ax.gif. Gyvenimas žiauriai gražus biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, o vakarienes nebuvo tame tarpe tarp poezijos ir brenduko biggrin.gif

Pikkolo, tai dar kentėt galima su tokiu vyru mirksiukas.gif , o vaikai paaugs atsiras ir bendravimas...gal mirksiukas.gif

SVeikos 4u.gif

Sun su gimtadieniu smile.gif

tai tu jau mergelė mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 rugpjūčio 2017 - 07:04

Dėkui Lyžuka 😍 Aha mergelė.

Sveikos

Atsakyti
Sun, su tavo dienele

Atsakyti
Pempe, ar ištempei Titaniką? Ten berods apie 3, jei ne daugiau valandų biggrin.gif

Sun, sveikinimai!

Atsakyti

Ačiū merginos 😍

Atsakyti
Neištempiau Titaniko, per reklamą, kai jau laivas nugrimzdo, nuėjau miegot biggrin.gif
Bet dabar rodo biggrin.gif Ale lekiu darban ax.gif

Lyžuka, buvo vakarienė, su brenduku kartu biggrin.gif . Skaniai biggrin.gif
Atsakyti

Sun sveikinu ir as cia dar karteli !!

Kad viskas eitus kaip tavo sirdute troksta ;)

Jo as vaka gryzau namo girdziu mama titanika ziuri ir :D jau velniai zino kelintas kartas..

Atsakyti

Sun kada į darbą jau? Ar lauki?

Protingosios moyerėlės patarkit: ar auklę per agentūrą ieškot ar per skelbimus? Per pažįstamus kol kas nieko neradau. Jei dirbsiu iš namų tai nėra taip svarbu, galėsiu kažkiek prižiūrėt, bet dirikas nori ofisą Kaune nuomot, tad būtų proga ištrūkt iš namų. Jau spalio gale reiktų, kad apsiprastų su vaiku. Aišku dar su finansininku (ta prasme vyru  :D​ ) pasitarsiu. Bo per agentūrą bus brangiau, bet patikimiau. Į lopšelį nenoriu dar leist.

Atsakyti