aš šiandien daug visko prisiplanavus buvau, bet iš po pledo neišlendu
Lyg jau lyt nustojo, reiks bent iki pardės nueit.
Pas mus nei laso lietaus. O noreciau, kazko nenoriu eit i lauka 😊
aha matai koks šaunuolis jis, o tai nežinaukaip čia taktiškai paklausus
, ar rimtai jis išlaiko visą namų ūkį ir plius tau ir vaikams leidžia leisti tuos jo uždirbamus pinigus ar kieno pinigai ta sir muziką t.t. pirkinius ir t.t užsako
Taip, uždirba tiek kad galėčiau nedirbt, vaiką į privačią mokyklą leist ir dar liktų santaupom. O kas dėl leidimo, tai skiria tam tikrą sumą namų išlaidom, tai aš iš jų ir sau, ir vaikam viską perku, kai pritrūksta iš savų pridedu. Kažkaip paskutiniu metu vis neišeina man taupiai gyvent. Ir visus didelius pirkinius perka. Už mašiną viską irgi moka, aš tik kurą pilu. Vienu žodžiu šioj vietoj tai tikras lobis, bet užtat kenčia kitos sritys.
o tai jos vienos nei kiek neišleidi po kiemą pamaklinėt? na svarbu kad ten vandenų kokių aišk nebūtų, o daugiau - tvora užtverta kiek apmenu tai ant kokio smėlio gal gali jau viena pasikapstyt? nors aišku dar mažutė baisiai....
Aš išleisdavau vieną į kiemą, vartelius užrakindavau kad neišeitų į gatvę, bet ji viena nelabai norėdavo žaist.
O pas mus nelijo ir nelyja kol kas, saulė išlindo. Tai vaikis po pietų atsikels, pavalgys ir eisim pasivaikščiot. Ryte neėjom, nes nebuvo saulės, tai vėsu buvo ir dar vėjas.
Miegojom visi trys, neverkdavo,dar i tevo puse nusisukdavo,ranka duodavo kol uzmigs, o buvo is vis toks etapas, sau ir tevui minksta zaisla atnesdavo kad uzmigt greiciau butu galima O mane tik apspardydavo nakti bet butinai jaust salia reikejo,kad esu
Aj nu vyresnele nemego kartu miegot,nes jai per karsta budavo.
Del diedo,tai pas mus irgi buvo toks etapas,kad jis uzdirba as viska darau,bet pabodo ir sakau ne velnio,dirbu ir as,padet turi,nes paskui nosis visai uzriesta liks. Daznai pagrasinu,kad namu seimininke pasamdysiu
Vrine, dukros turi savus kambarius,o ir 6 metai skirtumas, i viena kambari nenoriu sugrust. O broli i kambari atkraustyt pas kazkuria ir nei sis nei tas. Planuose namas, bet kaip kas, bus matyt,sakau 2-3 metus dar turim.
o tai jos vienos nei kiek neišleidi po kiemą pamaklinėt? na svarbu kad ten vandenų kokių aišk nebūtų, o daugiau - tvora užtverta kiek apmenu tai ant kokio smėlio gal gali jau viena pasikapstyt? nors aišku dar mažutė baisiai....
Išleidžiu, pvz kai valgyt gaminu. Bet nori ji mamos 😊
Taip, uždirba tiek kad galėčiau nedirbt, vaiką į privačią mokyklą leist ir dar liktų santaupom. O kas dėl leidimo, tai skiria tam tikrą sumą namų išlaidom, tai aš iš jų ir sau, ir vaikam viską perku, kai pritrūksta iš savų pridedu. Kažkaip paskutiniu metu vis neišeina man taupiai gyvent. Ir visus didelius pirkinius perka. Už mašiną viską irgi moka, aš tik kurą pilu. Vienu žodžiu šioj vietoj tai tikras lobis, bet užtat kenčia kitos sritys.
O delto, tau nepriekaistauja?