Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Tikrai nera netgi kavinese uzkeltos kainos Šventojoje. Na o  jei netinka vistik, galima nueit ir i iki pvz. Kainos kaip ir Kaune pvz. Maista gamintis namukyje. Nameliu yra ir uz 5-8 eurus. Bet i toki nei uz ka neiciau. Zodziu galima ir Lietuvoj pailset uz padoria kaina :)

Atsakyti

Grange, tavo kolegė turbūt ne savaitę prieš užsisakė, o gerokai iš anksto. Jei Palangoj užsisakytum prieš metus ar bent pusmetį irgi kaina būtų kita. Bet kai visi laukia gerų orų ir tik tada užsakinėja, tai ir gaunasi tokia kaina.

Mane vien ta kelionė baisiai užknisa. Ypač kai skrendi su pigiom avialinijom. Amžinai vėluoja. O jei su mažu vaiku skrendi.... Prieš 2 metus skrifom į Rodo salą. Viskas įskaičiuora, tai tikrai daug sumokėjom. Kadangi viską vyro sesuo savo vardu užsakinėjo (vestuves ten darė), tai gavom geresnius kambarius nei užsakė. Bet buvo be proto karšta (~40 visas dienas), o dar grįštant lėktuvas vėlavo. Tai pervargom labai. O čia tik pyst, 2,5 val ir Palangoj.

Beje, mum orai buvo labai geri. Tik du kartus lijo (iš 10 dienų).

V-Rine pas mus neseniai nulijo. Dušniakas toliau. Nors sako vėl atvės, o savaitgalį vėl atšils. Bile kas.

Atsakyti
Pas mus irgi nugriaudėjo nužaibavo ir liūtis. Na iš tokio tvankumo to reikėjo ir tikėtis.
Dukra kai skrido įTurkiją dabar skrydį irgi du kartus atidėjo. Tai jei taip su mažais vaikais tai nors nusišauk.
Aš tai nemoku tų kelionių užsieninių susiorganizuot. Tai todėl ir užtenka Jūrmalos ar Lietuvos pajūrių. O ir neištverčiau ten užsieninių + 40...kaip dukrai buvo dabar.
Atsakyti

Na pikkolo tu gal daugiau keliavus ir zinai, nes pvz man kiek atostogaut skridau tai nevelavo niekas. Gal kaip papuoli. 

Jei orai geri tai fainai ir LT paatostogaut, tikrai nesakau kad ne. Ypac kokioj Nidoj  :wub: 

Atsakyti

I Nida tai tikrai reik daug pinigu turet :D

As buvus Nidoj viena kart tiktai ir man gana. Nera ten kazko wau, kad vel vaziuociau. Ir Palanga manes netraukia, zmoniu mase fe. Geriau ramiau Šventojoje ar Latvijoje. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 11 liepos 2017 - 17:15

Grange, tavo kolegė turbūt ne savaitę prieš užsisakė, o gerokai iš anksto.

Mane vien ta kelionė baisiai užknisa. Ypač kai skrendi su pigiom avialinijom. Amžinai vėluoja

. O jei su mažu vaiku skrendi.... Prieš 2 metus skrifom į Rodo salą. Viskas įskaičiuora, tai tikrai daug sumokėjom. 

nea, vat as ir jai sakiau kad nieko negausi pigaus, kai tiek mazai laiko. man atrodo like buvo nepilnos dvi savaites, nes staiga pasake apie atostogas. Turkija apskritai pigi salis atostogoms.. 

bet suprantu aisku yra patogiau kai kelionei maziau laiko, nera velavimu ir pan. ir zinoma kai su vaikais. 

nu ir del karsciu, aisku reikia rinktis protingai, ne liepa ar rugpjuti vaziuoti i Turkija. 

tfu tfu nesu ne karto susidurus su velavimu nei pigiu, nei normaliu avialiniju. na, neskaitant to karto kai skridom is Airijos praeita gruodi, kai Belgijoj buvo sniego, ir negalejo pakilt lektuvas. vienintelis toks atvejis per kiek metu skraidau. o mano pagrinde skrydziai su rynair.. gal pasiseke. 

mes Rode buvom pernai spali, dabar galvoju man atrodo isejo apie 700 ar 800 su viskuo dviems, savaitei. man tai atrodo normaliai.  

na zodziu, svarbu butu tu atostogu o kur jau tai kaip kam iseina :) kartais noriu ramiai kur spdyboj, o kartais noriu miesto triuksmo, ir abi savaip bus zavios. 

Atsakyti

I Nida tai tikrai reik daug pinigu turet :D

As buvus Nidoj viena kart tiktai ir man gana. Nera ten kazko wau, kad vel vaziuociau. Ir Palanga manes netraukia, zmoniu mase fe. Geriau ramiau Šventojoje ar Latvijoje. 

su kiekvienu sakiniu sutinku, as nesuprantu ko ten alpsta visi del tos Nidos? nu grazu, as nesakau, bet kad ten wowowowow ... 

mes visa laik i Sventaja vaziuodam. na cia 20 metu atgal. daugiau Karklej pradejom.. ramybe buvo pasaka.. kaip privatus papludiimiai.. Palangoj man tik max viena diena, mases zmoniu tokios ne man. 

Atsakyti

Viskas normaliai su ta Palanga. Nebūtina visą laiką Basanavičiaus gatvėj trintis ar prie tilto į pliažą eiti.

O ko kam reik atostogų metu, tas tą ir renkasi. Tik tiek, kad vien iš Lt skrydžiai kainuoja nuo 300€, kad ir į tą Bodrumą, ~400€, pridedi viešbutį ir tikrai ne ką pigiau nei pas mus.

Kai daug teko skraidyt, tai tikrai daug skrydžių vėluoja. Blogiausias atvejis buvo kai su Airbaltic skridau iš Helsinkio per Rygą. Vėlavo išskrist, tai Rygoj nespėjau į skrydį ir grįžau su taxi namo.

Atsakyti
Pikkolo ojej. Bet tai kokia prabanga su taksu iš Rygos ☺☺ tai čia darbiniais klausimais gal ? Ar savų pinigų negailėjai ? ☺
Atsakyti

Nekainavo. Airbaltic taxas buvo. Ale pusė nakties mašinoj.

Atsakyti

Mums 8d. Nakvynė ir turizmo mokestis 560e. Kainavo. Kuras 30e. 50km. I viena puse. Db esam 5d.išleidom 700.  Maistas,pramogos (čia vien į zoo nueit 4 asmenų šeimai 40e,vakar 2h.laivų plaukėm bilietas 42e. Valgem vėl 45e. ) bet kiek pamatėm. . O lt vienais metais 1500e. Išleidom uz 4d. Ir tik Palangoj buvom

Atsakyti

Ne 50km. O 510.. istaiso tel.kaip nori...

Atsakyti